Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek sikintin pko mu amin insallahh

İnofolic kullanma sarti var mi bu durumda nerede okusam herkes kilo vermis inofolic kullanmis kendi doktoruma soruyorum fark etmez cok bi etkisi yok diyor polikistik overa hemen hemen aynidir folikasitler diyor kafam karisti bu konuda inanilmaz
Bende kilo vermeye yardimci oldugunu zannetmiyorum inofolicin glifor yardimci oluyor ama

Bu rahim enfeksiyonu için mi

Merhaba tez vakitte hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah fakat neden iğne yöntemini denemeden direk aşılama yapicak doktorunuz

Merhaba tez vakitte hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah fakat neden iğne yöntemini denemeden direk aşılama yapicak doktorunuz
Klomenle hicbir sekilde catlama elde edemedi 3 ay kullanmama ragmen 1 yumurtadan fazla catlama olmadi zaman kaybi olusmasini istemedi

Klomenle hicbir sekilde catlama elde edemedi 3 ay kullanmama ragmen 1 yumurtadan fazla catlama olmadi zaman kaybi olusmasini istemedi
Canım klomen yumurta catlatmaz yumurta büyütüp geliştirir çatlatma iğnesi vurması gerekirdi yumurta çatlaması için . Kendiliğinden yumurta catlamazsa diye .

Canım klomen yumurta catlatmaz yumurta büyütüp geliştirir çatlatma iğnesi vurması gerekirdi yumurta çatlaması için . Kendiliğinden yumurta catlamazsa diye .
Yumurtaliklarim catlicak boyuta ulasmadi canim hic igne vurcakti ama istedigi boyuta hic gelmedi en son 11 mm di en buyuk yumurtam

Yumurtaliklarim catlicak boyuta ulasmadi canim hic igne vurcakti ama istedigi boyuta hic gelmedi en son 11 mm di en buyuk yumurtam
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah aşılama içinde önce iğne vercek yumurta buyutcek sonra aşılama yapicak diye biliyorum o yüzden esinizde problem yoksa iğne yöntemi ile deneseydiniz ilk tabi doktor daha iyi bilir bu sadece benim fikrimdi

Canim inofolicin icinde diger folikasitlerden faekli olarak inositol maddesi var bu madde yumirta kalitesini arttiriyor ve olgunlasmasina yardimci oluyor doktorun niye oyle dedi anlam veremedim yani
Kilo verme surecindeyim cokta kilomda yok aslinda ama 2 kilo bile engel olabiliyor bazen.. doktora gelince bende anlam veremedim folikasitlerin hepsi ayni kafasinda ama kime sorsam kimi okusam hepsi inofolic kullanmis dinlemiycen alicam ya acayip kafama takmis bulunmaktayim

Al kullan hicbr zarari olmaz yarari olur inofolic sase olanini al sase daha cabuk kana karisip daha etkili oluyormus bana dktorm oyle demisti

Inofolic fark lı bir folicasit yumurtlama yapıyor belkide doktorun haberi yok bencede doktorlar bunu pek bilmıyor galiba bilse bana yazardı doktorum heralde bende yenş öğrendim bunu içerken hamile kalmışlar hep

6 kilo verdm reglim duzene girer belki diyordum ama 34. Gunum hala adet olamadim sanirim yine 40 45 gunu bulucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…