Tek sikintin pko mu amin insallahhBemde pcoluyum 1.5 senelik evliyim 22 yasindayim esim 23 yasinda 10 aydir dupbaston kullaniyorum adetim duzenli olmasi acisindan son 3 aydir klomenle kullandim ilk klomenle hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi malesef simdi klomene yanit veremiyorum doktorumda gecen ay sonlandirdi tedaviyi ve asilama dedi fakat corona sebebi ile biraz beklemeye aldi mayis ayinin 2.haftasinda gidicem insAllah asilamaya baslicaz asilama ve tup bebek bolumleri kapali zaten suanda 2.hafta acilcak bizde gidicez.Rabbim isteyen herkese versin bu mubarek ayda hicbir kadinin kollarini bos birakmasin evladinin kokusuna kavustursun
Bende kilo vermeye yardimci oldugunu zannetmiyorum inofolicin glifor yardimci oluyor amaİnofolic kullanma sarti var mi bu durumda nerede okusam herkes kilo vermis inofolic kullanmis kendi doktoruma soruyorum fark etmez cok bi etkisi yok diyor polikistik overa hemen hemen aynidir folikasitler diyor kafam karisti bu konuda inanilmaz
Bu rahim enfeksiyonu için miAmin inşallah benimde evlendigime 9 ay kadar oldu eşim asker sürekli evde olamıyor görevde oluyor genellikle tam yumurtalama günlerime denk geliyor anlayacağınız tutturamadıkbi türlü :) evlendiğinden beri hiç korunmadim gebelikte olmadı ama cocuk istiyorum doktor kontrolüne gittim hiç bi problem yoktu eşimde bekle sabret diyor ama bi jel varmış kullanan var mı acaba
Bende hayıt denedim çakşır denedm ama kalamadım hiçInsallah hayıt denediniz mi hiç ben çok geç tanıştım ama mucizevi bir bitki olduğunu ögrendim ve kaldımda bir kere hamile
Evet canim sadece polikistlik over baska herhangi bir sorun yok cok sukurTek sikintin pko mu amin insallahh
Bemde pcoluyum 1.5 senelik evliyim 22 yasindayim esim 23 yasinda 10 aydir dupbaston kullaniyorum adetim duzenli olmasi acisindan son 3 aydir klomenle kullandim ilk klomenle hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi malesef simdi klomene yanit veremiyorum doktorumda gecen ay sonlandirdi tedaviyi ve asilama dedi fakat corona sebebi ile biraz beklemeye aldi mayis ayinin 2.haftasinda gidicem insAllah asilamaya baslicaz asilama ve tup bebek bolumleri kapali zaten suanda 2.hafta acilcak bizde gidicez.Rabbim isteyen herkese versin bu mubarek ayda hicbir kadinin kollarini bos birakmasin evladinin kokusuna kavustursun
Insallah canım cok sevindim Rabbim yüzü güldürsün inşallahKızlar ben bugün tedaviye başladımm klomen tedavisine başlıyorum yani inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Tam olarak problem neydiBende hayıt denedim çakşır denedm ama kalamadım hiç
Insallah canım cok sevindim Rabbim yüzü güldürsün inşallah ❤
Klomenle hicbir sekilde catlama elde edemedi 3 ay kullanmama ragmen 1 yumurtadan fazla catlama olmadi zaman kaybi olusmasini istemediMerhaba tez vakitte hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah fakat neden iğne yöntemini denemeden direk aşılama yapicak doktorunuz
Canım klomen yumurta catlatmaz yumurta büyütüp geliştirir çatlatma iğnesi vurması gerekirdi yumurta çatlaması için . Kendiliğinden yumurta catlamazsa diye .Klomenle hicbir sekilde catlama elde edemedi 3 ay kullanmama ragmen 1 yumurtadan fazla catlama olmadi zaman kaybi olusmasini istemedi
Yumurtaliklarim catlicak boyuta ulasmadi canim hic igne vurcakti ama istedigi boyuta hic gelmedi en son 11 mm di en buyuk yumurtamCanım klomen yumurta catlatmaz yumurta büyütüp geliştirir çatlatma iğnesi vurması gerekirdi yumurta çatlaması için . Kendiliğinden yumurta catlamazsa diye .
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah aşılama içinde önce iğne vercek yumurta buyutcek sonra aşılama yapicak diye biliyorum o yüzden esinizde problem yoksa iğne yöntemi ile deneseydiniz ilk tabi doktor daha iyi bilir bu sadece benim fikrimdiYumurtaliklarim catlicak boyuta ulasmadi canim hic igne vurcakti ama istedigi boyuta hic gelmedi en son 11 mm di en buyuk yumurtam
Kilo verme surecindeyim cokta kilomda yok aslinda ama 2 kilo bile engel olabiliyor bazen.. doktora gelince bende anlam veremedim folikasitlerin hepsi ayni kafasinda ama kime sorsam kimi okusam hepsi inofolic kullanmis dinlemiycen alicam ya acayip kafama takmis bulunmaktayimCanim inofolicin icinde diger folikasitlerden faekli olarak inositol maddesi var bu madde yumirta kalitesini arttiriyor ve olgunlasmasina yardimci oluyor doktorun niye oyle dedi anlam veremedim yani
Yok bu gebelik icin bende birazda kuruluk var bu da hem kayganlastirici özelliği varmış hemde spermi daha canlı tutuyormuşBu rahim enfeksiyonu için mi
Al kullan hicbr zarari olmaz yarari olur inofolic sase olanini al sase daha cabuk kana karisip daha etkili oluyormus bana dktorm oyle demistiKilo verme surecindeyim cokta kilomda yok aslinda ama 2 kilo bile engel olabiliyor bazen.. doktora gelince bende anlam veremedim folikasitlerin hepsi ayni kafasinda ama kime sorsam kimi okusam hepsi inofolic kullanmis dinlemiycen alicam ya acayip kafama takmis bulunmaktayim
Inofolic fark lı bir folicasit yumurtlama yapıyor belkide doktorun haberi yok bencede doktorlar bunu pek bilmıyor galiba bilse bana yazardı doktorum heralde bende yenş öğrendim bunu içerken hamile kalmışlar hepKilo verme surecindeyim cokta kilomda yok aslinda ama 2 kilo bile engel olabiliyor bazen.. doktora gelince bende anlam veremedim folikasitlerin hepsi ayni kafasinda ama kime sorsam kimi okusam hepsi inofolic kullanmis dinlemiycen alicam ya acayip kafama takmis bulunmaktayim
BElşrti yok mu6 kilo verdm reglim duzene girer belki diyordum ama 34. Gunum hala adet olamadim sanirim yine 40 45 gunu bulucak
Goguslerimde agri var belki gebeyimdir dedim biraz once test yaptim ama tertemiz negatifBElşrti yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?