Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de varım pko hastasıyım buna bağlı karaciğer yağlanmam ve İnsülin direncim var. İlaç almadan aylarca neredeyse bir yıla yakın regl olamıyorum. Evlendim o ay kendi kendime gebe kalmışım çok şaşırmıştım 16 haftalıkken kalbi durdu kaybettim. Şuan tekrar istiyorum üç ay oldu tekrar deneyeli. Progestan 100 Mg ile her ay düzenli olarak regl oluyorum ve folik asit kullanıyorum onun harici bir kür, çay vb. Kullanmıyorum.

Meraba cok sanslısınızzz bir kere kaldıysanız tekrar kalırsınız Allah’ın izniyle bende bi dusugum var omdan sonra bida hamilelik elde edemedim kaybınızın uzerınden mi 3 ay geçti

Merhaba hanımlar, bende de pco var. 2 kızım var. 1. Kızım 5 yıl sonra tedavi ile 2. Kızım diğerini sütten kestigim ay oldu. 3 yıl korundum 5 aydır olmuyor doktor kontrolünde tedaviye başladım. İnsaAllah Rabbim tez vakitte başta sizlere sonrada bana tekrarını nasip eder.

Yok hayır yaramıyor siz nasıl anladınız polikistik över olduğunu?

Yok hayır yaramıyor siz nasıl anladınız polikistik över olduğunu?
Bence faekli doktora gidin dogru tedaviyle gecer enfeksiyonunuz . Ben 1 yil dogm kontrol hapi kullandim gecen yil agustosta biraktim biraktiktan snra adetim 35, 45, 55 gun de geldi en son 55gunu bulunca doktora gittim pko oldugumu lgrendim insulin direncim yok prolaktinle lh im hafif yuksek

Ultrasonda mı görüyor pko ı. Benim de evlendikten sonra 1.5 gün ya da 2 gün sürüyor reglim en fazla. Bende de var mı acaba pko

Ultrasonda mı görüyor pko ı. Benim de evlendikten sonra 1.5 gün ya da 2 gün sürüyor reglim en fazla. Bende de var mı acaba pko
Reglin bu kadar kisa surmesi normal degil fsh baktirdiniz mi? Benim siklusum 35 ya da 55 gunde 1 adet oluyorum ama reglim 6 gun suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…