- 13 Nisan 2020
- 138
- 68
- 28
- 32
Bende aynı durumdayım 30 günü gecti 3 gün önce test yaptım negatif6 kilo verdm reglim duzene girer belki diyordum ama 34. Gunum hala adet olamadim sanirim yine 40 45 gunu bulucak
Göğüs ağrısı ben belirgin özelliği belki beta salgılanmaya başlamamıştır henüzGoguslerimde agri var belki gebeyimdir dedim biraz once test yaptim ama tertemiz negatif
Meraba cok sanslısınızzz bir kere kaldıysanız tekrar kalırsınız Allah’ın izniyle bende bi dusugum var omdan sonra bida hamilelik elde edemedim kaybınızın uzerınden mi 3 ay geçtiMerhaba ben de varımpko hastasıyım buna bağlı karaciğer yağlanmam ve İnsülin direncim var. İlaç almadan aylarca neredeyse bir yıla yakın regl olamıyorum. Evlendim o ay kendi kendime gebe kalmışım çok şaşırmıştım 16 haftalıkken kalbi durdu kaybettim. Şuan tekrar istiyorum üç ay oldu tekrar deneyeli. Progestan 100 Mg ile her ay düzenli olarak regl oluyorum ve folik asit kullanıyorum onun harici bir kür, çay vb. Kullanmıyorum.
Göğüs ağrısı ben belirgin özelliği belki beta salgılanmaya başlamamıştır henüz
Inşallah oyledir
Bende de enfeksiyon var nasıl geçer bilmiyorumYok bu gebelik icin bende birazda kuruluk var bu da hem kayganlastirici özelliği varmış hemde spermi daha canlı tutuyormuş
Bende de enfeksiyon var nasıl geçer bilmiyorum
[/QUOi
Ilaclar ise yaramadi mi
Bazi enfeksiyonlar gebelige engel benimde vardi 3 ay antibiyotik kullandim oyle basladik tedaviyeBende de enfeksiyon var nasıl geçer bilmiyorum
Bence faekli doktora gidin dogru tedaviyle gecer enfeksiyonunuz . Ben 1 yil dogm kontrol hapi kullandim gecen yil agustosta biraktim biraktiktan snra adetim 35, 45, 55 gun de geldi en son 55gunu bulunca doktora gittim pko oldugumu lgrendim insulin direncim yok prolaktinle lh im hafif yuksekYok hayır yaramıyorsiz nasıl anladınız polikistik över olduğunu?
Ultrasonda mı görüyor pko ı. Benim de evlendikten sonra 1.5 gün ya da 2 gün sürüyor reglim en fazla. Bende de var mı acaba pkoBence faekli doktora gidin dogru tedaviyle gecer enfeksiyonunuz . Ben 1 yil dogm kontrol hapi kullandim gecen yil agustosta biraktim biraktiktan snra adetim 35, 45, 55 gun de geldi en son 55gunu bulunca doktora gittim pko oldugumu lgrendim insulin direncim yok prolaktinle lh im hafif yuksek
Reglin bu kadar kisa surmesi normal degil fsh baktirdiniz mi? Benim siklusum 35 ya da 55 gunde 1 adet oluyorum ama reglim 6 gun suruyorUltrasonda mı görüyor pko ı. Benim de evlendikten sonra 1.5 gün ya da 2 gün sürüyor reglim en fazla. Bende de var mı acaba pko
Ultrasonda gorunur ve adetin 3. Gunu yapilan hormon tahlillerinde belli oluyorUltrasonda mı görüyor pko ı. Benim de evlendikten sonra 1.5 gün ya da 2 gün sürüyor reglim en fazla. Bende de var mı acaba pko
Sizin sikayetleriniz neler pko taniniz yok sanirimYok hayır yaramıyorsiz nasıl anladınız polikistik över olduğunu?
Fsh nedir bakmadılar galibaReglin bu kadar kisa surmesi normal degil fsh baktirdiniz mi? Benim siklusum 35 ya da 55 gunde 1 adet oluyorum ama reglim 6 gun suruyor
Aslında sıkıntım şunlarSizin sikayetleriniz neler pko taniniz yok sanirim
Kan tahlili ve rahim sıvısı tahlili yapıldı. Onlar da çıkar mıydı olsaydıUltrasonda gorunur ve adetin 3. Gunu yapilan hormon tahlillerinde belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?