Tahlil ne tahlili olduguna bagliKan tahlili ve rahim sıvısı tahlili yapıldı. Onlar da çıkar mıydı olsaydı
Rahim sıvısı Tahlil sonucumda intraepitelyal lezyon veya malignite açısından negatif servikal smear çıktı. Kan tahlili sonucumda sadece sodyum iyot eksikliği çıktı. Doktor da orta derece enfeksiyon var sende nasıl oldu bu diye bana soruyor. Ben nerden bileyim nasıl olduYume
Tahlil ne tahlili olduguna bagli
Bence doktor degistir tedaviden sonuc alamamişsin sonucta. Aynen sen nerden biliceksin nasil oldugunu. Benimde col inatci bi enfeksiyonum vardi 3 4 kere fitil antibiyotik probiyotik kullandim ve tum ic camasirlarimi pamukli aldim bazen gunde 4kere degstrdigim oldu ic.camsirimi cok dikkat etmen lazim tedavi suresince yolsa hep tekrarlarRahim sıvısı Tahlil sonucumda intraepitelyal lezyon veya malignite açısından negatif servikal smear çıktı. Kan tahlili sonucumda sadece sodyum iyot eksikliği çıktı. Doktor da orta derece enfeksiyon var sende nasıl oldu bu diye bana soruyor. Ben nerden bileyim nasıl oldu
Ay sorma ya bende çok sık değiştiriyorum. Aynen bazen günde 3-4 ü buluyor benimde. Günlük pet kullanıyorum şimdi sürekli değişiyorum. Bir yere oturmaya gitsem yanımda hep temiz 2 tane iç çamaşırı olurBence
Bence doktor degistir tedaviden sonuc alamamişsin sonucta. Aynen sen nerden biliceksin nasil oldugunu. Benimde col inatci bi enfeksiyonum vardi 3 4 kere fitil antibiyotik probiyotik kullandim ve tum ic camasirlarimi pamukli aldim bazen gunde 4kere degstrdigim oldu ic.camsirimi cok dikkat etmen lazim tedavi suresince yolsa hep tekrarlar
Üç ay korunduk rahim kendine gelsin diye. Üç aydır da deniyoruz toplam altı ay olduMeraba cok sanslısınızzz bir kere kaldıysanız tekrar kalırsınız Allah’ın izniyle bende bi dusugum var omdan sonra bida hamilelik elde edemedim kaybınızın uzerınden mi 3 ay geçti
Ben gunluk ped kullanmiyodum asla pecete kullaniyordum gunlik ped hava almasini engelliyor ureme organinin ve nem yapip bakterilere uygun hale getiriyoAy sorma ya bende çok sık değiştiriyorum. Aynen bazen günde 3-4 ü buluyor benimde. Günlük pet kullanıyorum şimdi sürekli değişiyorum. Bir yere oturmaya gitsem yanımda hep temiz 2 tane iç çamaşırı olur
Doktorum soyledi zaten klomeni kullan catlatma ignesi olcak die ama igne yapsamda catlicak boyutta tek yumurta yok dedi bosa igne uygulamayalim asilamadada uygulicaz cunku dedi.Benim vucudum butun ilaclara nerdeyse alerjik reaksiyon gosterip tepkime veriyor birazda bu yuzden zorlamamayacalisiyorAnladım canım hayırlısı olsun inşallah aşılama içinde önce iğne vercek yumurta buyutcek sonra aşılama yapicak diye biliyorum o yüzden esinizde problem yoksa iğne yöntemi ile deneseydiniz ilk tabi doktor daha iyi bilir bu sadece benim fikrimdi
Peçete yapış yapış oluyor yaBen gunluk ped kullanmiyodum asla pecete kullaniyordum gunlik ped hava almasini engelliyor ureme organinin ve nem yapip bakterilere uygun hale getiriyo
Havlu pecete varya ondan 3 yaprak koparip katlayip kullandim ben akintim oldugu surecte suan gecti mesela Allaha sukur hic akintim yokPeçete yapış yapış oluyor yaeriyor
Dur bende öyle deniim o zamanHavlu pecete varya ondan 3 yaprak koparip katlayip kullandim ben akintim oldugu surecte suan gecti mesela Allaha sukur hic akintim yok
Bugunr kadar hangi ilaclari kullandin bunun icinDur bende öyle deniim o zaman
Doktora gittin mi pekiBende de enfeksiyon var nasıl geçer bilmiyorum
İsim olarak söyleyemem hatırlamıyorum ama şöyle söyleyebilirim ki 3 farklı fitil kremler haplar enfeksiyon içindi hepsiBugunr kadar hangi ilaclari kullandin bunun icin
Gittim 4 tane farklı doktor gezdim. Özel devlet karışık. Faydası olmayınca sağlık ocağında ki doktor son olarak şimdiki kullandığım ilaçları yazdıDoktora gittin mi peki
Eşine tedavi verildi mi cinsel yolla bulasan hastalik grubunda olabilor enfeksiyonun sen iyilessende tekrar tekrsr esinden geri kaparsinGittim 4 tane farklı doktor gezdim. Özel devlet karışık. Faydası olmayınca sağlık ocağında ki doktor son olarak şimdiki kullandığım ilaçları yazdı
Anladım canım hayırlı olsun inşallahDoktorum soyledi zaten klomeni kullan catlatma ignesi olcak die ama igne yapsamda catlicak boyutta tek yumurta yok dedi bosa igne uygulamayalim asilamadada uygulicaz cunku dedi.Benim vucudum butun ilaclara nerdeyse alerjik reaksiyon gosterip tepkime veriyor birazda bu yuzden zorlamamayacalisiyor
En sonuncusu pik canımMerhabalar ovulasyon testimi yorumlar msınız mart ayında bir düşük yaptım
Çok teşekkürler cevabınız içinEn sonuncusu pik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?