Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamm 16gün gecikmeyle aylar sonra tarlusal içmeden adet oldum çok şaşkınım glifor inofolic ve plenty fert içiyordum bu ay ara vermişyim sadece

Merhabalar, kaybın için çok üzüldüm benimde 16+2 de servikal yetmezlikten kaybım oldu, Şimdi bizde istiyoruz inşallah hepimize nasip eder Rabbim.

Merhaba kızlar daha önce yazmıştım Bat’ın üzerinden geçen 5 gün sonra yaptığım gebelik testi negatifti. Sizlerden adet söktürücü öneriler istemiştim. Ben hiçbir şey yapmadan beklemeye karar verdim. Son adet tarihimin üzerinden 45 gün geçti bugün ve kasıklarımda adet olacakmışım ağrılar oluyordu son zamanlarda, her seferinde adet oluyorum diye bekleyip olmamaya devam ettim. Bugün umutsuzca bir gebelik testi yaptım. Hatta o kadar umutsuzdum ki ilk dakika bakmadım bile. Sonra bir baktım ki iki çizgi görüyorum. Şok oldum. Şu an gerçekten gebe miyim yoksa test mi yanıltıyor hiç bilmiyorum. Yarın tekrar test yapacağım. Sizlerle testimi de paylaşmak istiyorum. Hiç beklemediğim bir anda geldi, o kadar umutsuzdum ki anlatamam. O yüzden şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum

Yaaaa canım benim çok sevindim kuruma çizgisi değil bildiğin gebelik çizgisi bu gözün aydın bence yarın test yapmak yerine hemen kan ver

Ayy çok sevindim canım çok mutlu oldum tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, darısı bizim başımıza inşallah

hayırlı olsun canım bence hamilesin, kötü düşünme iyi düşün. yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap hatta sağlık ocağında kan testi yaptır en garanti çünkü. :) çok sevindim darısı başımıza inşalllah

Yaaaa canım benim çok sevindim kuruma çizgisi değil bildiğin gebelik çizgisi bu gözün aydın bence yarın test yapmak yerine hemen kan ver
ilk 3 dakika içersinde belli oldu çizgi, ben çizgiye çizgi bana baka kaldık şok oldum resmen teşekkür ederim canım mutluluğuma ortak olduğun için, darısı isteyen herkesin başına

Evet canim hatırladım o konusmayi.Çok sevindim senin adına ya neymiş adet gelmeden umut kesilmezmiş örnek oldun bizede hayırlı uğurlu olsun inşallah

Ayy çok sevindim canım çok mutlu oldum tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, darısı bizim başımıza inşallah
Çok teşekkür ederim mutluluğuma ortak oldun bu mübarek günde çok sevindim inşallah isteyen herkese versin Rabbim. Sizlerin de güzel haberlerini bekliyor olacağım

Canım benim çok teşekkür ederim yarın da kaset test yapacağım bu erken gebelik testiydi, o da pozitif çıkarsa kan vermeye giderim bakalım. Şu an inanamıyorum ve en kötüsüne hazırlıyorum kendimi. Darısı hepinizin başına inşallah hep dua edeceğim

Evet canim hatırladım o konusmayi.Çok sevindim senin adına ya neymiş adet gelmeden umut kesilmezmiş örnek oldun bizede hayırlı uğurlu olsun inşallah
Teşekkür ederim kuzum inşallah isteyen herkes hep güzel haberler alsın kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin. ben en son yanlış hatırlamıyorsam ya 26sı ya 27sinde gebelik testi yapmıştım o da negatifti iyice umutlarımı yitirmiştim adaçayı falan alacaktım yani. Allah büyük. Benim için sürpriz oldu gerçekten.

Inşallah burdaki herkese nasip olur

Merhaba kızlar, bugün adetimin 19. günü adet ve yumurtlama günüme var henüz, ama bugün sabah kahverengi akıntım oldu sadece bir kez ovulasyon testi yaptım yumurtlama mı oldu diye silik çıktı olmamış yani sizce neden olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…