- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
Merhaba canım, hayırlı olur inşallah ben ilk ayda hamile kalmıştım inşallah senin de öyle olur. :)Kızlar ben bugün tedaviye başladımm klomen tedavisine başlıyorum yani inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Merhaba canım, hayırlı olur inşallah ben ilk ayda hamile kalmıştım inşallah senin de öyle olur. :)Kızlar ben bugün tedaviye başladımm klomen tedavisine başlıyorum yani inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Merhabalar, kaybın için çok üzüldüm benimde 16+2 de servikal yetmezlikten kaybım oldu, Şimdi bizde istiyoruz inşallah hepimize nasip eder Rabbim.Merhaba ben de varımpko hastasıyım buna bağlı karaciğer yağlanmam ve İnsülin direncim var. İlaç almadan aylarca neredeyse bir yıla yakın regl olamıyorum. Evlendim o ay kendi kendime gebe kalmışım çok şaşırmıştım 16 haftalıkken kalbi durdu kaybettim. Şuan tekrar istiyorum üç ay oldu tekrar deneyeli. Progestan 100 Mg ile her ay düzenli olarak regl oluyorum ve folik asit kullanıyorum onun harici bir kür, çay vb. Kullanmıyorum.
Teşekkür ederim sizinde başınız sağ olsun servikal yetmezlik nedir acaba?Merhabalar, kaybın için çok üzüldüm benimde 16+2 de servikal yetmezlikten kaybım oldu, Şimdi bizde istiyoruz inşallah hepimize nasip eder Rabbim.
Rahim ağzı açıklığı yani rahim ağzı açılıyor rahim kendini doğuma hazırlıyor. Bir sonraki hamileliğimde dikiş atılacak rahim ağzına.Teşekkür ederim sizinde başınız sağ olsun servikal yetmezlik nedir acaba?
İnanmıyorum ilk kez duydum ne zor Bi şey Allah ım ya ne zorlukları var anne olmanın Rabbim nasip etsin inşallah canım benimRahim ağzı açıklığı yani rahim ağzı açılıyor rahim kendini doğuma hazırlıyor. Bir sonraki hamileliğimde dikiş atılacak rahim ağzına.
İnşallah canım bana da dua edinMerhaba canım, hayırlı olur inşallah ben ilk ayda hamile kalmıştım inşallah senin de öyle olur. :)
Amiin Rabbim kimseye yaşatmasın , anne olmak çok kutsalmış biz daha anne olmadan mücadele veriyoruz..İnanmıyorum ilk kez duydum ne zor Bi şey Allah ım ya ne zorlukları var anne olmanın Rabbim nasip etsin inşallah canım benim❤
Yaaaa canım benim çok sevindim kuruma çizgisi değil bildiğin gebelik çizgisi bu gözün aydın bence yarın test yapmak yerine hemen kan verMerhaba kızlar daha önce yazmıştım Bat’ın üzerinden geçen 5 gün sonra yaptığım gebelik testi negatifti. Sizlerden adet söktürücü öneriler istemiştim. Ben hiçbir şey yapmadan beklemeye karar verdim. Son adet tarihimin üzerinden 45 gün geçti bugün ve kasıklarımda adet olacakmışım ağrılar oluyordu son zamanlarda, her seferinde adet oluyorum diye bekleyip olmamaya devam ettim. Bugün umutsuzca bir gebelik testi yaptım. Hatta o kadar umutsuzdum ki ilk dakika bakmadım bile. Sonra bir baktım ki iki çizgi görüyorum. Şok oldum. Şu an gerçekten gebe miyim yoksa test mi yanıltıyor hiç bilmiyorum. Yarın tekrar test yapacağım. Sizlerle testimi de paylaşmak istiyorum. Hiç beklemediğim bir anda geldi, o kadar umutsuzdum ki anlatamam. O yüzden şu an ne yapacağımı bile bilmiyorumEki Görüntüle 2630061
Ayy çok sevindim canım çok mutlu oldum tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, darısı bizim başımıza inşallahMerhaba kızlar daha önce yazmıştım Bat’ın üzerinden geçen 5 gün sonra yaptığım gebelik testi negatifti. Sizlerden adet söktürücü öneriler istemiştim. Ben hiçbir şey yapmadan beklemeye karar verdim. Son adet tarihimin üzerinden 45 gün geçti bugün ve kasıklarımda adet olacakmışım ağrılar oluyordu son zamanlarda, her seferinde adet oluyorum diye bekleyip olmamaya devam ettim. Bugün umutsuzca bir gebelik testi yaptım. Hatta o kadar umutsuzdum ki ilk dakika bakmadım bile. Sonra bir baktım ki iki çizgi görüyorum. Şok oldum. Şu an gerçekten gebe miyim yoksa test mi yanıltıyor hiç bilmiyorum. Yarın tekrar test yapacağım. Sizlerle testimi de paylaşmak istiyorum. Hiç beklemediğim bir anda geldi, o kadar umutsuzdum ki anlatamam. O yüzden şu an ne yapacağımı bile bilmiyorumEki Görüntüle 2630061
hayırlı olsun canım bence hamilesin, kötü düşünme iyi düşün. yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap hatta sağlık ocağında kan testi yaptır en garanti çünkü. :) çok sevindim darısı başımıza inşalllahMerhaba kızlar daha önce yazmıştım Bat’ın üzerinden geçen 5 gün sonra yaptığım gebelik testi negatifti. Sizlerden adet söktürücü öneriler istemiştim. Ben hiçbir şey yapmadan beklemeye karar verdim. Son adet tarihimin üzerinden 45 gün geçti bugün ve kasıklarımda adet olacakmışım ağrılar oluyordu son zamanlarda, her seferinde adet oluyorum diye bekleyip olmamaya devam ettim. Bugün umutsuzca bir gebelik testi yaptım. Hatta o kadar umutsuzdum ki ilk dakika bakmadım bile. Sonra bir baktım ki iki çizgi görüyorum. Şok oldum. Şu an gerçekten gebe miyim yoksa test mi yanıltıyor hiç bilmiyorum. Yarın tekrar test yapacağım. Sizlerle testimi de paylaşmak istiyorum. Hiç beklemediğim bir anda geldi, o kadar umutsuzdum ki anlatamam. O yüzden şu an ne yapacağımı bile bilmiyorumEki Görüntüle 2630061
ilk 3 dakika içersinde belli oldu çizgi, ben çizgiye çizgi bana baka kaldık şok oldum resmenYaaaa canım benim çok sevindim kuruma çizgisi değil bildiğin gebelik çizgisi bu gözün aydın bence yarın test yapmak yerine hemen kan ver
Evet canim hatırladım o konusmayi.Çok sevindim senin adına ya neymiş adet gelmeden umut kesilmezmiş örnek oldun bizedeMerhaba kızlar daha önce yazmıştım Bat’ın üzerinden geçen 5 gün sonra yaptığım gebelik testi negatifti. Sizlerden adet söktürücü öneriler istemiştim. Ben hiçbir şey yapmadan beklemeye karar verdim. Son adet tarihimin üzerinden 45 gün geçti bugün ve kasıklarımda adet olacakmışım ağrılar oluyordu son zamanlarda, her seferinde adet oluyorum diye bekleyip olmamaya devam ettim. Bugün umutsuzca bir gebelik testi yaptım. Hatta o kadar umutsuzdum ki ilk dakika bakmadım bile. Sonra bir baktım ki iki çizgi görüyorum. Şok oldum. Şu an gerçekten gebe miyim yoksa test mi yanıltıyor hiç bilmiyorum. Yarın tekrar test yapacağım. Sizlerle testimi de paylaşmak istiyorum. Hiç beklemediğim bir anda geldi, o kadar umutsuzdum ki anlatamam. O yüzden şu an ne yapacağımı bile bilmiyorumEki Görüntüle 2630061
Çok teşekkür ederim mutluluğuma ortak oldun bu mübarek günde çok sevindim inşallah isteyen herkese versin Rabbim. Sizlerin de güzel haberlerini bekliyor olacağımAyy çok sevindim canım çok mutlu oldum tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, darısı bizim başımıza inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim yarın da kaset test yapacağım bu erken gebelik testiydi, o da pozitif çıkarsa kan vermeye giderim bakalım. Şu an inanamıyorum ve en kötüsüne hazırlıyorum kendimi. Darısı hepinizin başına inşallah hep dua edeceğimhayırlı olsun canım bence hamilesin, kötü düşünme iyi düşün. yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap hatta sağlık ocağında kan testi yaptır en garanti çünkü. :) çok sevindim darısı başımıza inşalllah
Teşekkür ederim kuzum inşallah isteyen herkes hep güzel haberler alsınEvet canim hatırladım o konusmayi.Çok sevindim senin adına ya neymiş adet gelmeden umut kesilmezmiş örnek oldun bizedehayırlı uğurlu olsun inşallah
Inşallah burdaki herkese nasip olurTeşekkür ederim kuzum inşallah isteyen herkes hep güzel haberler alsınkesinlikle umudunuzu kaybetmeyin. ben en son yanlış hatırlamıyorsam ya 26sı ya 27sinde gebelik testi yapmıştım o da negatifti iyice umutlarımı yitirmiştim adaçayı falan alacaktım yani. Allah büyük. Benim için sürpriz oldu gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?