Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah

Yerleşme kanaması olmasın ?

Kızlar selamm 16gün gecikmeyle aylar sonra tarlusal içmeden adet oldum çok şaşkınım glifor inofolic ve plenty fert içiyordum bu ay ara vermişyim sadece
Hadi gözün aydın glifor ve inofolic yumurtlama yapıyor zaten digerını bilmıyorum

HAyırlı olsun canım demekki geç döllenmeymiş

Lekelenmen oldumu hiç bende bıkac gündür lekelenmem var adet gelemiyor testler negatif

HAyırlı olsun canım demekki geç döllenmeymiş

Lekelenmen oldumu hiç bende bıkac gündür lekelenmem var adet gelemiyor testler negatif
Teşekkür ederim ☺ Biliyor musun bende kanama falan olmadı, sadece adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı hep gelecek diye bekledim ama gelmedi ağrı devam etti. Son zamanlarda biraz fazla uyuyordum ve yemeklerden sonra aşırı şişkinlik hissediyordum ama malum Ramazan’a bağlamıştım bu durumları. Herkeste farklı şeyler oluyor. Ben hep negatif görünce de umudum falan kalmamıştı. Demek ki adet olmayınca bir umut olabiliyormuş. İnşallah sen de güzel haberler alırsın kuzum.

Insallah cnım bu dediğin belirtiler benım hamıleliğimde olmustu muhtemelen yine olur ama şimdi yok bişe bakalm belkı benımkide geç döllenmedir ))))

Merhabalar kızlar , adetin 11.ünü ilk ovülasyon testi sizce yakın mı ?

Eklentiler

• IMG_20200506_133703.webp
    11 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar size bi sorum var en son ki pike göre yeni bat 08.05. gibi görünüyordu . Bu ay ama femara tarzi ilac kullandim 4. kez pik gösteriyor

en son24. de pik vardi ve bugün yine pik sizde de hic öyle oldu mu?

Kizlar size bi sorum var en son ki pike göre yeni bat 08.05. gibi görünüyordu . Bu ay ama femara tarzi ilac kullandim 4. kez pik gösteriyor

en son24. de pik vardi ve bugün yine pik sizde de hic öyle oldu mu?
Canım femara kullanınca birden fazla yumurtan büyümüş olabilir sırası geldikçe çatlıyorlardır, fotosunu atsana testin

Canım femara kullanınca birden fazla yumurtan büyümüş olabilir sırası geldikçe çatlıyorlardır, fotosunu atsana testin

ama en son pik 23. deydi bukadar zaman sonra yine olmasi garip degil mi demekki degerlendirdigimiz halde tuttmadi ozmn? Yine yumurtluyorsam

görür görmez koştum geldim :) ah bu pcos yedi beni yedi bir kızım var 1 tanede 4.ayda erken doğum. iki hamilelikten önce soğan suyu içmiştim sebepmidir bilemem.bu ay hayıt suyu içiyorum onunla deneyecem olsun ya hepimizin olsun inşallah sağlıklı bebekler amin :)

Insallah CAnım hayıt şifa olur inşallah

Reactions: mnt
Kızlar merhaba . Bende aranıza geleyim pcolu olarak yerimi alayım :) 7. Ay bitecek hamile kalamiyorum. 2 ayda bir adet goruyorum. Inofolic combi aldim pembe kutulu toz olanından kullanmaya baslamak icin adeti beklemeli miyim ? En son 18 martta adet oldum. Goguslerim cok aciyor dolgunlastilar. Akintimda var kasik agrisindan doktora gittim test yapti 0.333 cıktı beta gebelik yokmus

Geçmiş olsun canım valla benım bilgimm yok o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…