Amin inşallahMerhaba hanımlar, bende de pco var. 2 kızım var. 1. Kızım 5 yıl sonra tedavi ile 2. Kızım diğerini sütten kestigim ay oldu. 3 yıl korundum 5 aydır olmuyor doktor kontrolünde tedaviye başladım. İnsaAllah Rabbim tez vakitte başta sizlere sonrada bana tekrarını nasip eder.
Yerleşme kanaması olmasın ?Merhaba kızlar, bugün adetimin 19. günü adet ve yumurtlama günüme var henüz, ama bugün sabah kahverengi akıntım oldu sadece bir kez ovulasyon testi yaptım yumurtlama mı oldu diye silik çıktı olmamış yani sizce neden olabilir ?
Hadi gözün aydın glifor ve inofolic yumurtlama yapıyor zaten digerını bilmıyorumKızlar selamm 16gün gecikmeyle aylar sonra tarlusal içmeden adet oldum çok şaşkınımglifor inofolic ve plenty fert içiyordum bu ay ara vermişyim sadece
HAyırlı olsun canım demekki geç döllenmeymişTeşekkür ederim kuzum inşallah isteyen herkes hep güzel haberler alsınkesinlikle umudunuzu kaybetmeyin. ben en son yanlış hatırlamıyorsam ya 26sı ya 27sinde gebelik testi yapmıştım o da negatifti iyice umutlarımı yitirmiştim adaçayı falan alacaktım yani. Allah büyük. Benim için sürpriz oldu gerçekten.
Teşekkür ederim ☺ Biliyor musun bende kanama falan olmadı, sadece adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı hep gelecek diye bekledim ama gelmedi ağrı devam etti. Son zamanlarda biraz fazla uyuyordum ve yemeklerden sonra aşırı şişkinlik hissediyordum ama malum Ramazan’a bağlamıştım bu durumları. Herkeste farklı şeyler oluyor. Ben hep negatif görünce de umudum falan kalmamıştı. Demek ki adet olmayınca bir umut olabiliyormuş. İnşallah sen de güzel haberler alırsın kuzum.HAyırlı olsun canım demekki geç döllenmeymiş
Lekelenmen oldumu hiç bende bıkac gündür lekelenmem var adet gelemiyor testler negatif
Insallah cnım bu dediğin belirtiler benım hamıleliğimde olmustu muhtemelen yine olur ama şimdi yok bişe bakalm belkı benımkide geç döllenmedirTeşekkür ederim ☺ Biliyor musun bende kanama falan olmadı, sadece adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı hep gelecek diye bekledim ama gelmedi ağrı devam etti. Son zamanlarda biraz fazla uyuyordum ve yemeklerden sonra aşırı şişkinlik hissediyordum ama malum Ramazan’a bağlamıştım bu durumları. Herkeste farklı şeyler oluyor. Ben hep negatif görünce de umudum falan kalmamıştı. Demek ki adet olmayınca bir umut olabiliyormuş. İnşallah sen de güzel haberler alırsın kuzum.
İnşallahInsallah cnım bu dediğin belirtiler benım hamıleliğimde olmustu muhtemelen yine olur ama şimdi yok bişe bakalm belkı benımkide geç döllenmedir))))
Canım femara kullanınca birden fazla yumurtan büyümüş olabilir sırası geldikçe çatlıyorlardır, fotosunu atsana testinKizlar size bi sorum var en son ki pike göre yeni bat 08.05. gibi görünüyordu . Bu ay ama femara tarzi ilac kullandim 4. kez pik gösteriyor
en son24. de pik vardi ve bugün yine pik sizde de hic öyle oldu mu?
3 gündür oluyor ama sanmıyorum yerleşme olacağını canımYerleşme kanaması olmasın ?
Canım femara kullanınca birden fazla yumurtan büyümüş olabilir sırası geldikçe çatlıyorlardır, fotosunu atsana testin
Bugun pik olmustur muhtemelenMerhabalar kızlar , adetin 11.ünü ilk ovülasyon testi sizce yakın mı ?
görür görmez koştum geldim :) ah bu pcos yedi beni yedi bir kızım var 1 tanede 4.ayda erken doğum. iki hamilelikten önce soğan suyu içmiştim sebepmidir bilemem.bu ay hayıt suyu içiyorum onunla deneyecem olsun ya hepimizin olsun inşallah sağlıklı bebekler amin :)
Söküldün mü3 gündür oluyor ama sanmıyorum yerleşme olacağını canım
Hayır az az leke şeklinde hala devam ediyor 4. Gün bugünSöküldün mü
Geçmiş olsun canım valla benım bilgimm yok o konudaKızlar merhaba . Bende aranıza geleyim pcolu olarak yerimi alayım :) 7. Ay bitecek hamile kalamiyorum. 2 ayda bir adet goruyorum. Inofolic combi aldim pembe kutulu toz olanından kullanmaya baslamak icin adeti beklemeli miyim ? En son 18 martta adet oldum. Goguslerim cok aciyor dolgunlastilar. Akintimda var kasik agrisindan doktora gittim test yapti 0.333 cıktı beta gebelik yokmus
Teşekkür edrrim canım insallah bir bilen vardırGeçmiş olsun canım valla benım bilgimm yok o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?