Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende enson 26 şubat da adet oldum daha olmadım gebelik testi aldım negatif yarın da kan tahlili yaptırcam bende birşey içmedim adet olmayı bekle bence

Merhaba kızlar bende pko oldugumu son 3 aydır yeni öğrendim ah ne zor seymis anne olmak isteyipte olamamak bekarken bebek istemem biraz evliligin tadını çıkarayım dedigim günleri hatırlıyorum bu zor gunlerim de. En son martin 19 unda aet oldum ve hala gelen giden yok nerdeyse 2.ay doluyor zaten gecen ay hic adet belirtimde olmadı sadece 3 gun cok az kahverengi leke geldi okadar test falan da yapmadım nasıl olsa pko var bende gebelik ten yana umudum yok bubay ise son 4gundur göğüslerim acıyor karnıma ağrı geliyor bazende sancı adet olsam da vücudm bibrahatlasa çok gerginlik yapıyor sınırı eşimden çıkarıyorum

Bende enson 26 şubat da adet oldum daha olmadım gebelik testi aldım negatif yarın da kan tahlili yaptırcam bende birşey içmedim adet olmayı bekle bence
Bende yarın kan man ne varsa baktırıcammm hayırlı haberler le geliriz inşallah sonucu buraya yazarsın cnım:)))

Gebelik testi yaptınız mı, aynı dertten bende muzdaribim 3 ay önce bende öğrendim pko olduğumu

Canim meraba bnde pco var hayit tohumu bugun aldim adetin 2 gunu kullanip 12 gune kadar kullanacam bilgilendir lutfen

Canim meraba bnde pco var hayit tohumu bugun aldim adetin 2 gunu kullanip 12 gune kadar kullanacam bilgilendir lutfen
Hsgeldiniz gunde iki bardak demleyip içiyordum ben aynı nescafe yapar gibi bi tatlı kaşığı şifa olsun inşallah

Hsgeldiniz gunde iki bardak demleyip içiyordum ben aynı nescafe yapar gibi bi tatlı kaşığı şifa olsun inşallah
Aslında yumurtlama ya kadar gecen sürede içilir diyor mesela 14.gün yumurtluyorsanız 12gune kadar ilk defa bu ay ole yaptım ama adet olamadım hErgün içerken oluyordum hergun için .

Belirtiler gebeliğe benziyor ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…