- 13 Nisan 2020
- 138
- 68
- 28
- 32
Bende enson 26 şubat da adet oldum daha olmadım gebelik testi aldım negatif yarın da kan tahlili yaptırcam bende birşey içmedim adet olmayı bekle benceKızlar merhaba . Bende aranıza geleyim pcolu olarak yerimi alayım :) 7. Ay bitecek hamile kalamiyorum. 2 ayda bir adet goruyorum. Inofolic combi aldim pembe kutulu toz olanından kullanmaya baslamak icin adeti beklemeli miyim ? En son 18 martta adet oldum. Goguslerim cok aciyor dolgunlastilar. Akintimda var kasik agrisindan doktora gittim test yapti 0.333 cıktı beta gebelik yokmus
Bende yarın kan man ne varsa baktırıcammm hayırlı haberler le geliriz inşallah sonucu buraya yazarsın cnım:)))Bende enson 26 şubat da adet oldum daha olmadım gebelik testi aldım negatif yarın da kan tahlili yaptırcam bende birşey içmedim adet olmayı bekle bence
Gebelik testi yaptınız mı, aynı dertten bende muzdaribim 3 ay önce bende öğrendim pko olduğumuMerhaba kızlar bende pko oldugumu son 3 aydır yeni öğrendim ah ne zor seymis anne olmak isteyipte olamamak bekarken bebek istemem biraz evliligin tadını çıkarayım dedigim günleri hatırlıyorum bu zor gunlerim de. En son martin 19 unda aet oldum ve hala gelen giden yok nerdeyse 2.ay doluyor zaten gecen ay hic adet belirtimde olmadı sadece 3 gun cok az kahverengi leke geldi okadar test falan da yapmadım nasıl olsa pko var bende gebelik ten yana umudum yok bubay ise son 4gundur göğüslerim acıyor karnıma ağrı geliyor bazende sancı adet olsam da vücudm bibrahatlasa çok gerginlik yapıyor sınırı eşimden çıkarıyorum
Yazarım canım senin kaç gün geçtiBende yarın kan man ne varsa baktırıcammm hayırlı haberler le geliriz inşallah sonucu buraya yazarsın cnım:)))
5canmYazarım canım senin kaç gün geçti
Test yapmaya gerek yokki pkoluyuz biz bunlar normal artık ilaçsız adet olmak istiyorumGebelik testi yaptınız mı, aynı dertten bende muzdaribim 3 ay önce bende öğrendim pko olduğumu
Canım kan testi verdinmi sonuç ne çıktı sende benim bthcg 0.5 çıktı negatif oluyor galibaBende yarın kan man ne varsa baktırıcammm hayırlı haberler le geliriz inşallah sonucu buraya yazarsın cnım:)))
Evet canım benımki de 2 çıktıCanım kan testi verdinmi sonuç ne çıktı sende benim bthcg 0.5 çıktı negatif oluyor galiba
Bana pazartesi sonuç belli olur demişdi ben enabizdan baktım sonuç çıkmış oyuzden bisi vermediEvet canım benımki de 2 çıktı
5 ve üzeri hamilelik oluyor bana tarlusal verdi sökülsün diye sana bişe verdimi
Canim meraba bnde pco var hayit tohumu bugun aldim adetin 2 gunu kullanip 12 gune kadar kullanacam bilgilendir lutfenArkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınızben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤
Hsgeldiniz gunde iki bardak demleyip içiyordum ben aynı nescafe yapar gibi bi tatlı kaşığı şifa olsun inşallahCanim meraba bnde pco var hayit tohumu bugun aldim adetin 2 gunu kullanip 12 gune kadar kullanacam bilgilendir lutfen
Kac gun iiciyoruz ve demliyoruz muHsgeldiniz gunde iki bardak demleyip içiyordum ben aynı nescafe yapar gibi bi tatlı kaşığı şifa olsun inşallah
Aslında yumurtlama ya kadar gecen sürede içilir diyor mesela 14.gün yumurtluyorsanız 12gune kadar ilk defa bu ay ole yaptım ama adet olamadım hErgün içerken oluyordum hergun için .Hsgeldiniz gunde iki bardak demleyip içiyordum ben aynı nescafe yapar gibi bi tatlı kaşığı şifa olsun inşallah
Belirtiler gebeliğe benziyor ama bilemedimMerhaba kızlar bende pko oldugumu son 3 aydır yeni öğrendim ah ne zor seymis anne olmak isteyipte olamamak bekarken bebek istemem biraz evliligin tadını çıkarayım dedigim günleri hatırlıyorum bu zor gunlerim de. En son martin 19 unda aet oldum ve hala gelen giden yok nerdeyse 2.ay doluyor zaten gecen ay hic adet belirtimde olmadı sadece 3 gun cok az kahverengi leke geldi okadar test falan da yapmadım nasıl olsa pko var bende gebelik ten yana umudum yok bubay ise son 4gundur göğüslerim acıyor karnıma ağrı geliyor bazende sancı adet olsam da vücudm bibrahatlasa çok gerginlik yapıyor sınırı eşimden çıkarıyorum
Ah keşke be canımBelirtiler gebeliğe benziyor ama bilemedim
Şeker hapı iç kilo verirsin adette görürsünMerhaba bende de pkos var yaşım 23 boyum 1.72 kilom 100. 3 yıldır gebelik elde edemedik. Kilo da veremiyorum
Hiç belli olmaz test yaptınjz mıAh keşke be canım
Glikofen mi?Şeker hapı iç kilo verirsin adette görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?