Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım okuyunca sanki ben yazmışım gibi hissettim, hayıt iç canım sen de, çok faydalı, tarlusal kullanma hayıtla adet olmayı bekle belki de göreceksin 3 aya kalmadan hamilelik oluşuruz, inan senden farklı değiliz ve bulduğumuz son yol bu

Evet canım yazdıklarınızı okudum şimdi birde hayıt tohumu deneyeceğim inşallah anne oluruz bizde :)

Hoşgeldin canım bilgeye katılıyorum kesinlikle hayıt oneriyorum şiddetle hemde hem adet olur hem hamiş kalırsın tarlusal geçici bir yöntem sadece o anlık söktürüyor adet hayıt yumurta da geliştiriyor hamilelik hormonlarını yükseltiyor adet düzenler adet sancılarını azaltır daha neler neler say say bitmez bizi ilgilendiren tarafları bunlar oyuzden bunları yazdım sadece ❤

Kızlar elimde klomen var. En son bir önceki adetimdekullandim. Bu ay icin doktoruma sorsam mi? Kullanabilir miyim diye. Sacma mi olur? ( Doktora sadece telefondan danışacağım. Koronodan dolayı klinigine giteyeceğim )

Kızlar elimde klomen var. En son bir önceki adetimdekullandim. Bu ay icin doktoruma sorsam mi? Kullanabilir miyim diye. Sacma mi olur? ( Doktora sadece telefondan danışacağım. Koronodan dolayı klinigine giteyeceğim )
Yoo sor canım bence bi zararı yoktur öyle olsa eczacılar reçetesiz satmaz ben ce kullanmanda sakınca yok yinede doktorun daha iyi bilir tabi yalnıs yönlendirmeyelim

Yoo sor canım bence bi zararı yoktur öyle olsa eczacılar reçetesiz satmaz ben ce kullanmanda sakınca yok yinede doktorun daha iyi bilir tabi yalnıs yönlendirmeyelim
Ben sorayim en iyisi doktora. Bakalım ne diyecek. Reçetesiz satildigini bilmiyordum. Şaşırdım doğrusu.

Hoşbuldum canım teşekkür ederim deneyeceğim inşallah

Bende cok yoruldum bu hamiş kalmak ne zormuş bekarken evlenince istediğim zaman çocuk yapabilecem sanıyordum ne safmışız yemek mi bu
Sorma canim benim zaten var ya bir blog acacam hamile kalmayi kolay sanmayin diye yasadiklarimi cevre baskısını herseyi anlatip icimi dokecem yani bugün esimin bi arkadasi vardi isten karisiyla gorusuyorduk bizi kari koca enngellemisler kiz hamile diye dusunsene cocugum yok diye bizimle gorusmeyi kesti kiz hamile kalmis diye ben sok

Canım doktor kontrolü olmadan kullanılmaması gerek diye okumuştum ben doktoruna danış mutlaka danışmadan kullanma bence

Yumurtalarımızın kalitesini maalesef göstermiyor ama kalitesiz yumurtayı önlemek adına arısütü bal polen karışımı takviyesinin yararlı olduğunu duymuştm. Birçok hazır karışımlar var böyle. Benim bi tanıdığım ovulasyon ve arısütü bal polen karışımıyla 39 yasında gebe kalmıştı o da pcos du..
Bide bu ovulasyon testinde pik günü uzun olunca yumurtanın oldukça kaliteli olduğunu yazan tropik vardı diye hatırlıyorum kadınlar kulübünde..

Kuzum bence eğer 5.gün kontrole gidebilecek sen başla. Çünkü ne olur ne olmaz kist yapar kontrolsüz büyür yumoşların daha büyük sıkıntı yaşama. Başka takviyelerle yönel bence. Yine de sen bilirsin tabiki

Tatlım bazen benim yumurtam çatladığındada oluyor o lekeler. Ben korkup doktora sormuştum o söyledi. Bu günleri değerlendir bence yumurtanın çatlamıştır büyük ihtimalle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…