Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa yok artık pes benimde bi uzaktan akrabam evlenir evlenmez hamile kalmıştı bi havalar görsen benım olmadıya nispet yapar gibi konuşurdu o uç aylıkken ben kaldım hiç memnun olmadı cok soguk cevaplar verdi şaşırmadı falan sonra da yazmayı kesti biliyormusun dusuk yaptım aramadı bile

Aslında hep şöyle oldu. Diyelim ki klomen kullandım. Yumurtladım. Öteki ay etkisi devam ediyordu o sebeple o ay devam etmiyordum. Yani bir ay kullanıp 1 ay ara veriyordum. Sıkıntı olmadı şimdiye kadar

A aaa ne biçim insanlar var ya, hayır insanlar ilk 3 yıl çocuk istemiyor mesela, ne var yani. Bazılarının tek başarısı hamile kalmak olduğundan dünyada tek hamile kalabilen kendileriymiş gibi davranıyor ama bence halleri çok komik

Aslında hep şöyle oldu. Diyelim ki klomen kullandım. Yumurtladım. Öteki ay etkisi devam ediyordu o sebeple o ay devam etmiyordum. Yani bir ay kullanıp 1 ay ara veriyordum. Sıkıntı olmadı şimdiye kadar
Canım bence de kontrollü içilmeli, kist yapabiliyor ve klomen Rahmi inceltiyor. O yüzden yumurtan çatladığında doktor Progesteron ilacı veriyor ki rahim kalınlaşsın bebek tutunsun, eğer çatlamayı anlarım diyorsan sen bilirsin ama kist olayına hazırlıklı olmalısın allah korusun

Allah korusun benim ilk klomende 3.5 cm olustu adetle patladi. Ben de sıkıntı olmadı şimdiye kadar

Bende de pcos var doktorum bana yazz doğum kontrol hapı verdi reglim düzene girsin diye 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamileyim şuan daha 3 4 haftalık

Bende de pcos var doktorum bana yazz doğum kontrol hapı verdi reglim düzene girsin diye 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamileyim şuan daha 3 4 haftalık
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inş ben yazz ı yaklaşık 2 sene kullandım bırakınca da bişey olmadı gerçi bırakınca da hapsız korunmuştum sanki hemen çocuk olcakmış gibi çevremdeki herkes kardeşim ve ablam da dahil hröen hamile kaldılar istediklerinde insan da normali o sanıyo

Herkesin yapısı aynı degil ben 1.5 yıldır evliyim mesela en başından beri hiç korunmadık 1 yıl olunca doktora gittim pcos dedi şükür şimdi oldu bide çok düşünmek gerçekten etkiliyor benim bu ay açık ögretim okuyorum çocuk gelişimi sınavım vardı tamamen ona odaklandım hiç düşünmedim bide namaza başladım 1. 5 ay falan oluyor demekki anne olmak için dogru zaman buymuş herşey nasip hayatta inşallah en kısa zamanda meleginin güzel haberini alır hamiş oldugunu ögrenirsin

Tatlım bazen benim yumurtam çatladığındada oluyor o lekeler. Ben korkup doktora sormuştum o söyledi. Bu günleri değerlendir bence yumurtanın çatlamıştır büyük ihtimalle...
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm canm değerlendirdim Hatta sevindim )) Ama test yaptm bu gün Ovu testi Ve Dünkinden daha koyu Anlayamadm acaba Yanlış höstere bilirmi Pco olduğu için

Eklentiler

• IMG-20200409-WA0002.webp
    142,9 KB · Görüntüleme: 22
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm canm değerlendirdim Hatta sevindim )) Ama test yaptm bu gün Ovu testi Ve Dünkinden daha koyu Anlayamadm acaba Yanlış höstere bilirmi Pco olduğu için
Canımm akşam üzeri 4 gibi falan tekrarlar mısın testi ? Yumurtlamaya doğru gidiyorsun demekki. Benim o şekilde lekelennmem olduğunda doktor bana ovulasyon döneminde sin böyle lekeler olabilir demişti. Bi önceki gün nasıldı peki daha açık mıydı testin ?

Üstdeki Canm İlk yaptığı yani dün yaptığı evet bu günkinden açık akşam 4 gibi bidaha deneyimm atarım canm

Benim klomenle hiç büyümedi demek ki o kadar da çooook etkili değil ☺ Dikkatli şekilde kullan olmadı kuzum
Bazılarımda işe yaramıyor o yuzden başka ilac veriyorlar. Oyle tabi dikkat etmek lazım kuzu. Sen ne durumdasın nlbirsey kullaniyor musum

Beni en çok etkileyen bu kısım yaa su içmemem gerektiğini unutup hep biletler içiyorum ondan sonra 2 saat daha bekliyorum
ben Normaldede Cox su Tüketemiyom Bana Kolay Geliyo
Canm Yaş Kaç Kaç senedi Bebek Düşünüyosunuz

Ben de evlenmeden önce yaklaşık 3 yıl kullandım ama bırakınca bana da bir şey olmadı adet de olamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…