Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üstdeki Canm İlk yaptığı yani dün yaptığı evet bu günkinden açık akşam 4 gibi bidaha deneyimm atarım canm
Canım bildiğin yumurtluyorsun gözün Aydın bugün dahil 4 günü değerlendir inşallah tutar o kırmızılık da yumurtlama kanaması işte ne güzel

Bende de pcos var doktorum bana yazz doğum kontrol hapı verdi reglim düzene girsin diye 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamileyim şuan daha 3 4 haftalık
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz ben bekarken kullanıyordum işe yarıyordu gerçekten çocuk istediğim için evlenince kullanmadım okadar tahammülüm yok benım doktor berdelde içmezdim heralde

Teşekkür ederim bende öyle düşündüm canm değerlendirdim Hatta sevindim )) Ama test yaptm bu gün Ovu testi Ve Dünkinden daha koyu Anlayamadm acaba Yanlış höstere bilirmi Pco olduğu için
Merhaba yumurtlamışsınız gözünüz aydın

Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz ben bekarken kullanıyordum işe yarıyordu gerçekten çocuk istediğim için evlenince kullanmadım okadar tahammülüm yok benım doktor berdelde içmezdim heralde
İnanın ölecek olsam ilaç içmeyen biriyim ama söz konusu bebekse herşeyi yapıyorsun işte şimdi de kocaman folik asit yutuyorum hamile olmanın en zor yanı bu ilaçları yutmak bence umarım en kısa zamanda gönlünden geçen olur bide ben namaza başladığım sonraki ay hamile kaldım tesadüf mü bilmem ama rabbim nasip etti size de tavsiye ederim hem strese de iyi geliyor namaz kılmak

Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz ben bekarken kullanıyordum işe yarıyordu gerçekten çocuk istediğim için evlenince kullanmadım okadar tahammülüm yok benım doktor berdelde içmezdim heralde ☹
Merhaba yumurtlamışsınız gözünüz aydın
merhaba Canm Teşekkür ederim
Yaa Benmde Sabrm Yok Hemen olsun bitsin istiyorum Ama malesef Öyle olmuyo

Gözün Aydın olsun Sağ Salim Kucağınıza Alın İnşAllah

Bugünde cok önemli ovilasyon bugun ki teste eğer bugun ve yarın değerlendirilmeli
Tamam Bu günüde Boş Brakmayalım Ben Bazı yerlerde Her gün ilişki iyi değil felan okudum Bir az Ondan acaba bu gün Boşmu gecsem diye düşündüydüm

Cok sevdiğim bir söz var onu söyleyeyim Ozaman namaz darda koymaz
Cok şükür bir buçuk senedir 5 vakit kılıyorum hamd olsun sacım acık ama ibadetimi bırakmıyorum hatta namaz kılmadan uyuyamam içim rahat etmesin basım ağrır okadar alışmışm Allah onu da nasip eder inşallah Kafamı kapatmayı

amin Canım Sizdede Pco ve adet düzensizliğimi vardı
Evet bazen 2 ayı buluyordu adet olmam doktor yazz doğum kontrol hapı verdi işte öyle düzene girdi her ay oluyordu 4 ay sonra da bırakınca hapı şükür güzel haberi aldım

ALLAH KABUL ETSİN CANIM

Evet bazen 2 ayı buluyordu adet olmam doktor yazz doğum kontrol hapı verdi işte öyle düzene girdi her ay oluyordu 4 ay sonra da bırakınca hapı şükür güzel haberi aldım
Bendede Düzenlo adetlerim Ama İşte İnsulim direnci felan Var Bu ay İlk defada Yumurtalama Kanaması gördüm Hayırlısı çokta Umutlanmak istemiyorum

İnşallah hani derler ya cennet annelerin ayakları altındadır diye belkide anne olmak için önce gerçek Bi inanan olmalıyız ibadet etmeliyiz Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin gönlümüzden geçenleri en kısa zamanda nasibimiz kılsın inşallah

Bendede Düzenlo adetlerim Ama İşte İnsulim direnci felan Var Bu ay İlk defada Yumurtalama Kanaması gördüm Hayırlısı çokta Umutlanmak istemiyorum
Yalnıs anlamazsan iki kere bile yapsanız iyi olur hatta 3 bugun cok önemli inşallah 2haftaya güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…