- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Canım bildiğin yumurtluyorsun gözün Aydın bugün dahil 4 günü değerlendir inşallah tutarÜstdeki Canm İlk yaptığı yani dün yaptığı evet bu günkinden açık akşam 4 gibi bidaha deneyimm atarım canm
Yaaa Ne kadar Mutlu Oluyom Varya Olumlu Cevap AlıncaCanım bildiğin yumurtluyorsun gözün Aydın bugün dahil 4 günü değerlendir inşallah tutaro kırmızılık da yumurtlama kanaması işte ne güzel
Merhaba hayırlı olsun gebeliğinizBende de pcos var doktorum bana yazz doğum kontrol hapı verdi reglim düzene girsin diye 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamileyim şuan daha 3 4 haftalık
Dünü Değerlendirdik Bu gündemi Değerlendirsem yoksa gün aşırımı acabaCanım bildiğin yumurtluyorsun gözün Aydın bugün dahil 4 günü değerlendir inşallah tutaro kırmızılık da yumurtlama kanaması işte ne güzel
Merhaba yumurtlamışsınız gözünüz aydınTeşekkür ederim bende öyle düşündüm canm değerlendirdim Hatta sevindim )) Ama test yaptm bu gün Ovu testi Ve Dünkinden daha koyu Anlayamadm acaba Yanlış höstere bilirmi Pco olduğu için
İnanın ölecek olsam ilaç içmeyen biriyim ama söz konusu bebekse herşeyi yapıyorsun işte şimdi de kocaman folik asit yutuyorum hamile olmanın en zor yanı bu ilaçları yutmak bence umarım en kısa zamanda gönlünden geçen olur bide ben namaza başladığım sonraki ay hamile kaldım tesadüf mü bilmem ama rabbim nasip etti size de tavsiye ederim hem strese de iyi geliyor namaz kılmakMerhaba hayırlı olsun gebeliğinizben bekarken kullanıyordum işe yarıyordu gerçekten çocuk istediğim için evlenince kullanmadım okadar tahammülüm yok benım doktor berdelde içmezdim heralde
Merhaba hayırlı olsun gebeliğinizben bekarken kullanıyordum işe yarıyordu gerçekten çocuk istediğim için evlenince kullanmadım okadar tahammülüm yok benım doktor berdelde içmezdim heralde ☹
merhaba CanmMerhaba yumurtlamışsınız gözünüz aydın
Bugünde cok önemli ovilasyon bugun ki teste eğer bugun ve yarın değerlendirilmeliDünü Değerlendirdik Bu gündemi Değerlendirsem yoksa gün aşırımı acaba
Gözün Aydın olsunİnanın ölecek olsam ilaç içmeyen biriyim ama söz konusu bebekse herşeyi yapıyorsun işte şimdi de kocaman folik asit yutuyorum hamile olmanın en zor yanı bu ilaçları yutmak bence umarım en kısa zamanda gönlünden geçen olur bide ben namaza başladığım sonraki ay hamile kaldım tesadüf mü bilmem ama rabbim nasip etti size de tavsiye ederim hem strese de iyi geliyor namaz kılmak
İnşallah darısı tüm isteyenlere hepiniz tez zamanda hamiş olursunuz inşallahGözün Aydın olsunSağ Salim Kucağınıza Alın İnşAllah
Tamam Bu günüde Boş BrakmayalımBugünde cok önemli ovilasyon bugun ki teste eğer bugun ve yarın değerlendirilmeli
amin Canım Sizdede Pco ve adet düzensizliğimi vardıİnşallah darısı tüm isteyenlere hepiniz tez zamanda hamiş olursunuz inşallah
Cok sevdiğim bir söz var onu söyleyeyim Ozamanİnanın ölecek olsam ilaç içmeyen biriyim ama söz konusu bebekse herşeyi yapıyorsun işte şimdi de kocaman folik asit yutuyorum hamile olmanın en zor yanı bu ilaçları yutmak bence umarım en kısa zamanda gönlünden geçen olur bide ben namaza başladığım sonraki ay hamile kaldım tesadüf mü bilmem ama rabbim nasip etti size de tavsiye ederim hem strese de iyi geliyor namaz kılmak
Evet bazen 2 ayı buluyordu adet olmam doktor yazz doğum kontrol hapı verdi işte öyle düzene girdi her ay oluyordu 4 ay sonra da bırakınca hapı şükür güzel haberi aldımamin Canım Sizdede Pco ve adet düzensizliğimi vardı
ALLAH KABUL ETSİN CANIMCok sevdiğim bir söz var onu söyleyeyim Ozaman ❤namaz darda koymaz ❤
Cok şükür bir buçuk senedir 5 vakit kılıyorum hamd olsun sacım acık ama ibadetimi bırakmıyorum hatta namaz kılmadan uyuyamam içim rahat etmesin basım ağrır okadar alışmışm Allah onu da nasip eder inşallah Kafamı kapatmayı
Evet ama bugun boş geçilmezTamam Bu günüde Boş BrakmayalımBen Bazı yerlerde Her gün ilişki iyi değil felan okudum Bir az Ondan acaba bu gün Boşmu gecsem diye düşündüydüm
Bendede Düzenlo adetlerim Ama İşte İnsulim direnci felanEvet bazen 2 ayı buluyordu adet olmam doktor yazz doğum kontrol hapı verdi işte öyle düzene girdi her ay oluyordu 4 ay sonra da bırakınca hapı şükür güzel haberi aldım
Sağol canım suan regl in 5, gümü bir gün daha böle gider bitmek üzere ve namaz lokmayı özledim biliyormusun manevi huzurALLAH KABUL ETSİN CANIM
İnşallah hani derler ya cennet annelerin ayakları altındadır diye belkide anne olmak için önce gerçek Bi inanan olmalıyız ibadet etmeliyiz Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin gönlümüzden geçenleri en kısa zamanda nasibimiz kılsın inşallahCok sevdiğim bir söz var onu söyleyeyim Ozamannamaz darda koymaz
Cok şükür bir buçuk senedir 5 vakit kılıyorum hamd olsun sacım acık ama ibadetimi bırakmıyorum hatta namaz kılmadan uyuyamam içim rahat etmesin basım ağrır okadar alışmışm Allah onu da nasip eder inşallah Kafamı kapatmayı
Yalnıs anlamazsan iki kere bile yapsanız iyi olur hatta 3Bendede Düzenlo adetlerim Ama İşte İnsulim direnci felanVar Bu ay İlk defada Yumurtalama Kanaması gördüm Hayırlısı çokta Umutlanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?