- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
İnsülin direnci hakkında pek bilgim yok ama beslenme yöntemleri ile kırılabiliyormuş insülin direnci diye duymuştum inşallah en kısa zamanda bebek haberi alırsın canımBendede Düzenlo adetlerim Ama İşte İnsulim direnci felanVar Bu ay İlk defada Yumurtalama Kanaması gördüm Hayırlısı çokta Umutlanmak istemiyorum
Kesimlikle cok güzel düşünmüşsünüz canım bebeklerimiz çocuklarımız da bizden görür onlarda yapar ve imanlı bir şekilde gebelik geçerse çocuklarımız da hayırlı Salih evlat olurİnşallah hani derler ya cennet annelerin ayakları altındadır diye belkide anne olmak için önce gerçek Bi inanan olmalıyız ibadet etmeliyiz Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin gönlümüzden geçenleri en kısa zamanda nasibimiz kılsın inşallah
Qarantiye alalım demiYalnıs anlamazsan iki kere bile yapsanız iyi olur hatta 3bugun cok önemli inşallah 2haftaya güzel haberler alırsın
Bizede haber verQarantiye alalım demi4 gibi bi test daha yapıcam Bakalm Ne çıkcak
Her namazımda dua ediyorum isteyenlere nasip olsun diye Allahım kabul eder inşallah,Kesimlikle cok güzel düşünmüşsünüz canım bebeklerimiz çocuklarımız da bizden görür onlarda yapar ve imanlı bir şekilde gebelik geçerse çocuklarımız da hayırlı Salih evlat olur
Her namazımda dua ediyorum isteyenlere nasip olsun diye Allahım kabul eder inşallah,
İnşAllahBizede haber versilikleştiyse çatladı demek miş Ozaman da çok önemli derler
HAnilelerin duaları kabul olur derler cok sağolun müslüman ın musluman ların dualarında olmak ta cok güzel dirHer namazımda dua ediyorum isteyenlere nasip olsun diye Allahım kabul eder inşallah,
O çevre bakışı zaten bizi daha cok mutsuz ediyor ıkı dakka unutuyorum eşimle mutluyum huzurum var yuvamda birgun olcak deyip kendimi avutuyorum fazla uzun sürmüyor tak biri hani yokmu bişeyler diyor valla yıldımİnşAllahDuan Daha Çabuk Kabul olunur ALLAH İSTEYEN HER KESE NASİP ETSİN YA EN KÖTÜSÜ CEVRE BASKISI VARYA
Yaa CanımO çevre bakışı zaten bizi daha cok mutsuz ediyor ıkı dakka unutuyorum eşimle mutluyum huzurum var yuvamda birgun olcak deyip kendimi avutuyorum fazla uzun sürmüyor tak biri hani yokmu bişeyler diyor valla yıldım
Bizde istemeyi bıraksak olurmuki ama öle şansımız da yok ki hep aklımızdaYaa CanımBendede Aynı aslında düşünmesek stres yapmasak daha iyi olucak ama Onnar öyle deyince gelde takma kafaya Benim arkadaşım var ayda 1kere ilişkiye giriyo hamile kalıyo Çünki istemiyo İsteyince takınca kafaya olmuyo
İstemeyi Bırakıncada sanki bi boşluğa düşer gibi oluyom benBizde istemeyi bıraksak olurmuki ama öle şansımız da yok ki hep aklımızda
El açıp ettiğim dualar birilerine mutluluk getirecekse neden etmiyelim ki birbirimize dua taş atıp kolumuz mu yorulacak hem müslümanın Müslümana ettigi dua daha hayırlıymıs daha çabuk kabul olurmuşHAnilelerin duaları kabul olur derler cok sağolun müslüman ın musluman ların dualarında olmak ta cok güzel dir
Çevre baskısını boşverin inanın Birtane dogurunca 2. İçin baskı yapıcaklar bunlar hiç bitmez insanlar hep konuşacak bişey bulur bana da aynısı oldu düşünmüyoruz diyip kapatıyordum benden küçük arkadaşlarım dogurup bana sen de diyip duruyordu sanki Bi yarışmış gibi hava atarcasına konuşuyorlardı nasılsın desem nolsun bebiş büyüyor diyip gözüme sokuyorlardı ama umursamadım herkesin Bi nasibi var vakti gelince olacak der beklerdim sizde bekleyin içiniz rahat olsunİnşAllahDuan Daha Çabuk Kabul olunur ALLAH İSTEYEN HER KESE NASİP ETSİN YA EN KÖTÜSÜ CEVRE BASKISI VARYA
Aynen canım beklemekten Başka çağremizmş var şimdi tartıldım 88 kilo olmucam hep sıkıntıdan mutsuzluktan yemek yiyorum biliyormusun Ocak’ta 83 tüm suan moralim cok bozulduÇevre baskısını boşverin inanın Birtane dogurunca 2. İçin baskı yapıcaklar bunlar hiç bitmez insanlar hep konuşacak bişey bulur bana da aynısı oldu düşünmüyoruz diyip kapatıyordum benden küçük arkadaşlarım dogurup bana sen de diyip duruyordu sanki Bi yarışmış gibi hava atarcasına konuşuyorlardı nasılsın desem nolsun bebiş büyüyor diyip gözüme sokuyorlardı ama umursamadım herkesin Bi nasibi var vakti gelince olacak der beklerdim sizde bekleyin içiniz rahat olsun
Haklısın Canım Ama İşte 1 takmazsn 2 ncini takmazsn ama Bitmiyo benden sonra evlendnlerin çoçuğu Oluncada her kes bana soruyodu Aaa o senden sonra evlenmedimi diye bende biz düşünmüyoruz diyodum ama Onada laf bulup cevap veriyorlarÇevre baskısını boşverin inanın Birtane dogurunca 2. İçin baskı yapıcaklar bunlar hiç bitmez insanlar hep konuşacak bişey bulur bana da aynısı oldu düşünmüyoruz diyip kapatıyordum benden küçük arkadaşlarım dogurup bana sen de diyip duruyordu sanki Bi yarışmış gibi hava atarcasına konuşuyorlardı nasılsın desem nolsun bebiş büyüyor diyip gözüme sokuyorlardı ama umursamadım herkesin Bi nasibi var vakti gelince olacak der beklerdim sizde bekleyin içiniz rahat olsun
Aynen öle oluyoİstemeyi Bırakıncada sanki bi boşluğa düşer gibi oluyom ben
Bitki çayları yap kendine evde olan meyvelerden de at içine ben hep öyle yapardım bol bol da su iç kilo vermek çok önemli özellikle pcos olunca bende aşırı yemege düşen biriyim ama dengelemeye çalışıyorum Bi şekildeAynen canım beklemekten Başka çağremizmş var şimdi tartıldım 88 kilo olmucam hep sıkıntıdan mutsuzluktan yemek yiyorum biliyormusun Ocak’ta 83 tüm suan moralim cok bozuldu
İnan takınca daha kötü oluyor ben buna inanmıyordum hiç ama öyleymiş gerçekten boşver valla degmez yani insanları anlamıyorum karşısında olan kişinin duygularını hiç düşünmüyorlar tamam Bi sordun Bi daha niye soruyorsun sanki olunca bunlardan saklayıp dag başında herkesten uzakta doguracagız illaki haberin olacak ne bu ısrar yani insanların merakı çok gereksiz herkesin Bi özeli vardır ben en sonunda tersledim size ne dedim kocamla benim kararım bu diyip çıktım kenara Bi daha da sormadılar insanları kırmak istemiyorsun ama zorluyorlar anlıyorum yaniHaklısın Canım Ama İşte 1 takmazsn 2 ncini takmazsn ama Bitmiyo benden sonra evlendnlerin çoçuğu Oluncada her kes bana soruyodu Aaa o senden sonra evlenmedimi diye bende biz düşünmüyoruz diyodum ama Onada laf bulup cevap veriyorlar
evet canm sonunda sıkıntın varsa bile her kese demek zorunda değilsin Merak hepsi işte Bu günlerde geçee İnşAllahİnan takınca daha kötü oluyor ben buna inanmıyordum hiç ama öyleymiş gerçekten boşver valla degmez yani insanları anlamıyorum karşısında olan kişinin duygularını hiç düşünmüyorlar tamam Bi sordun Bi daha niye soruyorsun sanki olunca bunlardan saklayıp dag başında herkesten uzakta doguracagız illaki haberin olacak ne bu ısrar yani insanların merakı çok gereksiz herkesin Bi özeli vardır ben en sonunda tersledim size ne dedim kocamla benim kararım bu diyip çıktım kenara Bi daha da sormadılar insanları kırmak istemiyorsun ama zorluyorlar anlıyorum yani
Geçer tabi rabbim kulunun sesini duyar o bizi bizden iyi bilendir vakti var herşeyin sabır gerek sadeceevet canm sonunda sıkıntın varsa bile her kese demek zorunda değilsin Merak hepsi işte Bu günlerde geçee İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?