Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede Düzenlo adetlerim Ama İşte İnsulim direnci felan Var Bu ay İlk defada Yumurtalama Kanaması gördüm Hayırlısı çokta Umutlanmak istemiyorum
İnsülin direnci hakkında pek bilgim yok ama beslenme yöntemleri ile kırılabiliyormuş insülin direnci diye duymuştum inşallah en kısa zamanda bebek haberi alırsın canım

Kesimlikle cok güzel düşünmüşsünüz canım bebeklerimiz çocuklarımız da bizden görür onlarda yapar ve imanlı bir şekilde gebelik geçerse çocuklarımız da hayırlı Salih evlat olur

Kesimlikle cok güzel düşünmüşsünüz canım bebeklerimiz çocuklarımız da bizden görür onlarda yapar ve imanlı bir şekilde gebelik geçerse çocuklarımız da hayırlı Salih evlat olur
Her namazımda dua ediyorum isteyenlere nasip olsun diye Allahım kabul eder inşallah,

İnşAllah Duan Daha Çabuk Kabul olunur ALLAH İSTEYEN HER KESE NASİP ETSİN YA EN KÖTÜSÜ CEVRE BASKISI VARYA
O çevre bakışı zaten bizi daha cok mutsuz ediyor ıkı dakka unutuyorum eşimle mutluyum huzurum var yuvamda birgun olcak deyip kendimi avutuyorum fazla uzun sürmüyor tak biri hani yokmu bişeyler diyor valla yıldım

O çevre bakışı zaten bizi daha cok mutsuz ediyor ıkı dakka unutuyorum eşimle mutluyum huzurum var yuvamda birgun olcak deyip kendimi avutuyorum fazla uzun sürmüyor tak biri hani yokmu bişeyler diyor valla yıldım
Yaa CanımBendede Aynı aslında düşünmesek stres yapmasak daha iyi olucak ama Onnar öyle deyince gelde takma kafaya Benim arkadaşım var ayda 1kere ilişkiye giriyo hamile kalıyo Çünki istemiyo İsteyince takınca kafaya olmuyo

Bizde istemeyi bıraksak olurmuki ama öle şansımız da yok ki hep aklımızda

HAnilelerin duaları kabul olur derler cok sağolun müslüman ın musluman ların dualarında olmak ta cok güzel dir
El açıp ettiğim dualar birilerine mutluluk getirecekse neden etmiyelim ki birbirimize dua taş atıp kolumuz mu yorulacak hem müslümanın Müslümana ettigi dua daha hayırlıymıs daha çabuk kabul olurmuş

İnşAllah Duan Daha Çabuk Kabul olunur ALLAH İSTEYEN HER KESE NASİP ETSİN YA EN KÖTÜSÜ CEVRE BASKISI VARYA
Çevre baskısını boşverin inanın Birtane dogurunca 2. İçin baskı yapıcaklar bunlar hiç bitmez insanlar hep konuşacak bişey bulur bana da aynısı oldu düşünmüyoruz diyip kapatıyordum benden küçük arkadaşlarım dogurup bana sen de diyip duruyordu sanki Bi yarışmış gibi hava atarcasına konuşuyorlardı nasılsın desem nolsun bebiş büyüyor diyip gözüme sokuyorlardı ama umursamadım herkesin Bi nasibi var vakti gelince olacak der beklerdim sizde bekleyin içiniz rahat olsun

Aynen canım beklemekten Başka çağremizmş var şimdi tartıldım 88 kilo olmucam hep sıkıntıdan mutsuzluktan yemek yiyorum biliyormusun Ocak’ta 83 tüm suan moralim cok bozuldu

Haklısın Canım Ama İşte 1 takmazsn 2 ncini takmazsn ama Bitmiyo benden sonra evlendnlerin çoçuğu Oluncada her kes bana soruyodu Aaa o senden sonra evlenmedimi diye bende biz düşünmüyoruz diyodum ama Onada laf bulup cevap veriyorlar

Aynen canım beklemekten Başka çağremizmş var şimdi tartıldım 88 kilo olmucam hep sıkıntıdan mutsuzluktan yemek yiyorum biliyormusun Ocak’ta 83 tüm suan moralim cok bozuldu
Bitki çayları yap kendine evde olan meyvelerden de at içine ben hep öyle yapardım bol bol da su iç kilo vermek çok önemli özellikle pcos olunca bende aşırı yemege düşen biriyim ama dengelemeye çalışıyorum Bi şekilde

İnan takınca daha kötü oluyor ben buna inanmıyordum hiç ama öyleymiş gerçekten boşver valla degmez yani insanları anlamıyorum karşısında olan kişinin duygularını hiç düşünmüyorlar tamam Bi sordun Bi daha niye soruyorsun sanki olunca bunlardan saklayıp dag başında herkesten uzakta doguracagız illaki haberin olacak ne bu ısrar yani insanların merakı çok gereksiz herkesin Bi özeli vardır ben en sonunda tersledim size ne dedim kocamla benim kararım bu diyip çıktım kenara Bi daha da sormadılar insanları kırmak istemiyorsun ama zorluyorlar anlıyorum yani

evet canm sonunda sıkıntın varsa bile her kese demek zorunda değilsin Merak hepsi işte Bu günlerde geçee İnşAllah

evet canm sonunda sıkıntın varsa bile her kese demek zorunda değilsin Merak hepsi işte Bu günlerde geçee İnşAllah
Geçer tabi rabbim kulunun sesini duyar o bizi bizden iyi bilendir vakti var herşeyin sabır gerek sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…