Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Canm sen nasl anladn hamile olduğunu Merak etdim
Ben başta çok uyudugumdan şüphelendim yani uykuya doyamıyordum ama genel olarak da uykuyu seven biriyim daha çok içime dogdu benim hiç belirti yaşamadım ben ama her namaz kıldıgımda dua ettikten sonra elim karnıma gidiyordu eşime söylediğimde hiç belirti yok diye inanmadı ama 2 test yaptım ve silik çıkınca öyle ögrendik doktora gittim doktor bana daha çok yeni öyleki daha rahminin bile haberi yok hamilelikten dedi şok oldum ben 1 hafta sonra da iyice kesinleşti beta hcg 1000 olunca bide sanırım oglum olucak bugün sabah namazında hayırlı evlat olsun diye dua ederken agzımdan oglum çıktı ki hiç fark etmez ama bakalım zaman gösterecek sonucu

Ayyy Okurken bile Gözlerim doldu İçine doğmuş yaa ne güzel Hiss Darısı isteyenlere

Valla bize rahatlık haram bence olmadan önce ne zaman olacak endişesi olunca saglıklı mı Bi sorun çıkarmı endişesi kadın olmak zor
Kötü Düşünme canm Tatlı telaşalar Bu günler unutulmaz

Valla bize rahatlık haram bence olmadan önce ne zaman olacak endişesi olunca saglıklı mı Bi sorun çıkarmı endişesi kadın olmak zor
Doğduğdan sknrada bitmez Derdler Uyunca uyanınca Hep Bi korku hep bi endişe İyi anne baba ola bilcezmi Felan

Doğduğdan sknrada bitmez Derdler Uyunca uyanınca Hep Bi korku hep bi endişe İyi anne baba ola bilcezmi Felan
Eşimden yana şüphem yok çocuklarla arası çok iyi bende daha önce 6 yegen büyüttüm ayrıca çocuk gelişimi okuyorum sanırım becerebilirim bu işi

Eşimden yana şüphem yok çocuklarla arası çok iyi bende daha önce 6 yegen büyüttüm ayrıca çocuk gelişimi okuyorum sanırım becerebilirim bu işi
Bende 2kardeç büyütdüm biri daha 3 yaşında Kendi çoçuğum gibi Ne kadar Olsada Bilmiyorum bazen düşünüyorum Yaa Nasıl olcak diyr İnşAllah Hayərlı Haberlerle gelirimm 4 bi test daha yapıb atıcam Buraya Bakalm Ne Olucak Saat gecmiyo

İnşallah istediğin sonuç çıkar bekliyoruz

Dünü Değerlendirdik Bu gündemi Değerlendirsem yoksa gün aşırımı acaba
Tatlım günaşırıyı sperm sorunu olanlar için diyorlar. Ovulasyonda çift çizgiyi gördüğün gün de dahil 4 günü değerlendirmlisin. Çift koyu çizgi dönemi bitip t çizgisi açık renk olunca çatlamış oluyosun ondan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurtann. O dönem çok önemli. İnşallah sağlıkla tutunur miniğin

Merhaba arkadaşlar bende ne pco var nede herhangi bir problem ne yaptım sa cocuk olmadı 2 senedir istiyorum fakat olmuyor 6 defa klomen +çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı sogan suyu kullandım mıdeme gelmedi doktor rahım fılmı istedi virüs cıktı ne yapmalıyım kızlar banada akıl verin

Hayırlı olsun cnm topiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…