AminGeçer tabi rabbim kulunun sesini duyar o bizi bizden iyi bilendir vakti var herşeyin sabır gerek sadece
Canım değerlendir aman kaçırmaYaaa Ne kadar Mutlu Oluyom Varya Olumlu Cevap AlıncaİnşAllah Bu Ay Her kesin Üzü güler Benimde
Yok canım KaçırmamCanım değerlendir aman kaçırma
Ben başta çok uyudugumdan şüphelendim yani uykuya doyamıyordum ama genel olarak da uykuyu seven biriyim daha çok içime dogdu benim hiç belirti yaşamadım ben ama her namaz kıldıgımda dua ettikten sonra elim karnıma gidiyordu eşime söylediğimde hiç belirti yok diye inanmadı ama 2 test yaptım ve silik çıkınca öyle ögrendik doktora gittim doktor bana daha çok yeni öyleki daha rahminin bile haberi yok hamilelikten dedi şok oldum ben 1 hafta sonra da iyice kesinleşti beta hcg 1000 olunca bide sanırım oglum olucak bugün sabah namazında hayırlı evlat olsun diye dua ederken agzımdan oglum çıktı ki hiç fark etmez ama bakalım zaman gösterecek sonucuAminCanm sen nasl anladn hamile olduğunu Merak etdim
Canım gün aşırı yapma bence hergün yap şu 3-4 gün, akşam eşine kahve içir sade, fındık fıstık yedirDünü Değerlendirdik Bu gündemi Değerlendirsem yoksa gün aşırımı acaba
Ayyy Okurken bile Gözlerim dolduBen başta çok uyudugumdan şüphelendim yani uykuya doyamıyordum ama genel olarak da uykuyu seven biriyim daha çok içime dogdu benim hiç belirti yaşamadım ben ama her namaz kıldıgımda dua ettikten sonra elim karnıma gidiyordu eşime söylediğimde hiç belirti yok diye inanmadı ama 2 test yaptım ve silik çıkınca öyle ögrendik doktora gittim doktor bana daha çok yeni öyleki daha rahminin bile haberi yok hamilelikten dedi şok oldum ben 1 hafta sonra da iyice kesinleşti beta hcg 1000 olunca bide sanırım oglum olucak bugün sabah namazında hayırlı evlat olsun diye dua ederken agzımdan oglum çıktı ki hiç fark etmez ama bakalım zaman gösterecek sonucu
Tamam CanmCanım gün aşırı yapma bence hergün yap şu 3-4 gün, akşam eşine kahve içir sade, fındık fıstık yedir
Çok farklı his yani o secde de agladıgım günler hala hatırladıkça aglamamak için zor duruyorumAyyy Okurken bile Gözlerim dolduİçine doğmuş yaa ne güzel Hiss Darısı isteyenlere
yaaa Canım KıyamamÇok farklı his yani o secde de agladıgım günler hala hatırladıkça aglamamak için zor duruyorum
Valla bize rahatlık haram bence olmadan önce ne zaman olacak endişesi olunca saglıklı mı Bi sorun çıkarmı endişesi kadın olmak zoryaaa Canım KıyamamArtık O günler Geride kaldı Ayları Günleri saymak kadlı Geriye
Kötü Düşünme canmValla bize rahatlık haram bence olmadan önce ne zaman olacak endişesi olunca saglıklı mı Bi sorun çıkarmı endişesi kadın olmak zor
Doğduğdan sknrada bitmezValla bize rahatlık haram bence olmadan önce ne zaman olacak endişesi olunca saglıklı mı Bi sorun çıkarmı endişesi kadın olmak zor
En kısa zamanda darısı sana inşallah canım güzel haberlerini almak nasip olsunKötü Düşünme canmTatlı telaşalar Bu günler unutulmaz
Eşimden yana şüphem yok çocuklarla arası çok iyi bende daha önce 6 yegen büyüttüm ayrıca çocuk gelişimi okuyorum sanırım becerebilirim bu işiDoğduğdan sknrada bitmezDerdler Uyunca uyanınca Hep Bi korku hep bi endişe İyi anne baba ola bilcezmi Felan
Eşimden yana şüphem yok çocuklarla arası çok iyi bende daha önce 6 yegen büyüttüm ayrıca çocuk gelişimi okuyorum sanırım becerebilirim bu işi
İnşallah istediğin sonuç çıkar bekliyoruzBende 2kardeç büyütdüm biri daha 3 yaşında Kendi çoçuğum gibi Ne kadar Olsada Bilmiyorum bazen düşünüyorum Yaa Nasıl olcak diyr İnşAllah Hayərlı Haberlerle gelirimm 4 bi test daha yapıb atıcam Buraya Bakalm Ne Olucak Saat gecmiyo
Tatlım günaşırıyı sperm sorunu olanlar için diyorlar. Ovulasyonda çift çizgiyi gördüğün gün de dahil 4 günü değerlendirmlisin. Çift koyu çizgi dönemi bitip t çizgisi açık renk olunca çatlamış oluyosun ondan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurtann. O dönem çok önemli. İnşallah sağlıkla tutunur miniğinDünü Değerlendirdik Bu gündemi Değerlendirsem yoksa gün aşırımı acaba
Hayırlı olsun cnm topiğinArkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınızben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?