Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin tatlım..Eşin için sperm baktırmış mıydınız hiç? Rahim filmi içinde virüs sonrası git mutlaka kimi zaman rahimle yada tüplerle ilgili küçücük halledilebilecek bir problem filmle farkedilip giderilince pıt diye hamile kalabiliyorlar.. Tropiklerde birçok le, okudum. Rabbim bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat inşallah

Amin cnm inşallah ya baktırdım hiç bir problem yok ne bende nede eşimde cnm

HSGeldınız bu konuda hiç bir bilgim yok malesef

Kızlar bende birşey sorucam en son ünsilinim yüksekti bir kutu şekeri ilacı kullandım bida doktorada gitmedim şimdi kendı kendıme kullanmak istıyorum zararı olmadığını biliyorum doktor adet olmayana da veriyor dünkü sadece gebelik durumunda nasıl etki eder biliyormusunuz

-Yagmur- canım nasılsın sabah hayıtını içtin mi bol su içelim aklında bulunsun
Canımmm benım sağol iyi hatırlattın bugun biraz geç kalktım eşim evdeya geçen yarılarına kadar flim izliyoruz sımdı mutfagı toplucam o ara yaparım bugun biraz moralim bozuk 88 kg olmuşum sen nasılsın canmmm

Hangi çayı içiyorsun

İnsulin için hangi ilac kulanıyosun canm

canm benimde bittiydi aldım İçtim Valla araştırmadm bile yaaaa
Kaliteli yumurta ürettiği için ve kilo verdirdiği için istiyorum eşime yalvarıyorum suan hamilelikte sıkıntı olur diye Almak istemiyor resmen yalvarıyorum

canım bende Kağıdı var okuyayım bakayım ))
Kaliteli yumurta ürettiği için ve kilo verdirdiği için istiyorum eşime yalvarıyorum suan hamilelikte sıkıntı olur diye Almak istemiyor resmen yalvarıyorum
bende hic dikkat etmedm canm ya icin deki kağızına bakaymm

Canm Hamilelik söz konusu olunca brakılması gerekiyomuş yaa

bazı yerlerde yazıyo tutlmasına yardımcı oluyo felan bazılarıda 9 ayına kadar almamış hiç her değişiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…