- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Hoşgeldin tatlım..Eşin için sperm baktırmış mıydınız hiç? Rahim filmi içinde virüs sonrası git mutlaka kimi zaman rahimle yada tüplerle ilgili küçücük halledilebilecek bir problem filmle farkedilip giderilince pıt diye hamile kalabiliyorlar.. Tropiklerde birçok le, okudum. Rabbim bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat inşallahMerhaba arkadaşlar bende ne pco var nede herhangi bir problem ne yaptım sa cocuk olmadı 2 senedir istiyorum fakat olmuyor 6 defa klomen +çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı sogan suyu kullandım mıdeme gelmedi doktor rahım fılmı istedi virüs cıktı ne yapmalıyım kızlar banada akıl verin
SAğol canım teselkur ederimHayırlı olsun cnm topiğin
Amin cnm inşallah ya baktırdım hiç bir problem yok ne bende nede eşimde cnmHoşgeldin tatlım..Eşin için sperm baktırmış mıydınız hiç? Rahim filmi içinde virüs sonrası git mutlaka kimi zaman rahimle yada tüplerle ilgili küçücük halledilebilecek bir problem filmle farkedilip giderilince pıt diye hamile kalabiliyorlar.. Tropiklerde birçok le, okudum. Rabbim bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat inşallah
HSGeldınız bu konuda hiç bir bilgim yok malesefMerhaba arkadaşlar bende ne pco var nede herhangi bir problem ne yaptım sa cocuk olmadı 2 senedir istiyorum fakat olmuyor 6 defa klomen +çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı sogan suyu kullandım mıdeme gelmedi doktor rahım fılmı istedi virüs cıktı ne yapmalıyım kızlar banada akıl verin
HSGeldınız bu konuda hiç bir bilgim yok malesef ☹☹
[/
Hosbuldum hayırlısı olsun
Canımmm benım sağol iyi hatırlattın bugun biraz geç kalktım eşim evdeya geçen yarılarına kadar flim izliyoruz sımdı mutfagı toplucam o ara yaparım bugun biraz moralim bozuk 88 kg olmuşum
Hangi çayı içiyorsunBitki çayları yap kendine evde olan meyvelerden de at içine ben hep öyle yapardım bol bol da su iç kilo vermek çok önemli özellikle pcos olunca bende aşırı yemege düşen biriyim ama dengelemeye çalışıyorum Bi şekilde
İnsulin için hangi ilac kulanıyosun canmKızlar bende birşey sorucam en son ünsilinim yüksekti bir kutu şekeri ilacı kullandım bida doktorada gitmedim şimdi kendı kendıme kullanmak istıyorum zararı olmadığını biliyorum doktor adet olmayana da veriyor dünkü sadece gebelik durumunda nasıl etki eder biliyormusunuz
Kullanmıyorum suan canım glifor alıp içmek istiyorum kendı kendımeİnsulin için hangi ilac kulanıyosun canm
canm benimde bittiydi aldım İçtimKullanmıyorum suan canım glifor alıp içmek istiyorum kendı kendımesahan önceden d doktorum yazmıştı
gebeliğe bi yan etkisi varmı acaba yaKullanmıyorum suan canım glifor alıp içmek istiyorum kendı kendımesahan önceden d doktorum yazmıştı
Kaliteli yumurta ürettiği için ve kilo verdirdiği için istiyorum eşime yalvarıyorum suan hamilelikte sıkıntı olur diye Almak istemiyor resmen yalvarıyorumcanm benimde bittiydi aldım İçtimValla araştırmadm bile yaaaa
bende hic dikkat etmedm canm ya icin deki kağızına bakaymmKaliteli yumurta ürettiği için ve kilo verdirdiği için istiyorum eşime yalvarıyorum suan hamilelikte sıkıntı olur diye Almak istemiyor resmen yalvarıyorum
Hamile kalınsa da glifora bi süre devam ediliyor benim bildiğim canımCanm Hamilelik söz konusu olunca brakılması gerekiyomuş yaa
Doktora göründükten sonra devam etmek daha mantıklı gibi Canm Bilemedim vallah yaaHamile kalınsa da glifora bi süre devam ediliyor benim bildiğim canım
Hazır almıyorum ben evde yapıyorum Maydanoz nane limon ılık suya koyuyorum ayrıca evde olan meyveleri (portakal elma ayva gibi) de kaynatıp bu karışıma ekliyorum tadı daha iyi oluyor aksi halde içemiyorumHangi çayı içiyorsun
Teşekkürde eeerm cnımHazır almıyorum ben evde yapıyorum Maydanoz nane limon ılık suya koyuyorum ayrıca evde olan meyveleri (portakal elma ayva gibi) de kaynatıp bu karışıma ekliyorum tadı daha iyi oluyor aksi halde içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?