Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora göründükten sonra devam etmek daha mantıklı gibi Canm Bilemedim vallah yaa
İçicem galiba canım youtubedekş doktorlardan dinledim Bebek tutunsun diye kalp atışlarını duyana kadar bile içiliyormuş

iç canm Hamile kalınca doktora gidcen o söyler artk iç içmee
Aynen canm ben 6 haftada falan gşdicem kalbini falan duyayım herşey çıksın aradan malum hastaneye gitmek te cok tehlikeli bu dönemde

Ben eşimle hala karantina dönemindeyim korona tedavisi görmüştü anlatmıştım burdan yan yana bile yatmıyoruz bi kaç ay çalışma falan yok bizde ama sizleri takip ediyorum burdan
yaaaGeçmiş olsunn

Saolun kızlar. Tabi kız ciddiyim bunun şakası mı olur çok zor günlerdi çok şükür iyi şimdi ama karantinadayız ayrı odalarda yatıyoruz bi sürede korkudan yanaşamam zaten
yaa Can gecmiş olsun Yine devam edersiniz bu günler gecsin

Kuzum insülin direncin nasıl bilmiyorum ama kolay düşmüyor benimki. Aylardır kullanıyorum daha yeni normal seviyeye geldi. Benim ilk hamileliğimde aks değerin yüksek çıktı. Pcos da insülin direnci yüksek olduğu için gebelik şekeri çıkabiliyırmuş öyle söylemişti doktorum bi süre daha kullanmıştım. Bence tekrar kullanma da bi sorun olmaz. Hatta yumurta kaliten artar kilo vermeye yardımcı oluyor tokluk hissi veriyor...

kızlarr yaptım Test 5 dkka gecsin atayım

sanki Hepsi Aynı Oluyor Zaman keçtikce rengi soluyo

merhaba ya benim de bir sorum olacak endokrin doktoru hashimato olduğunu ancak hamile kalmak istiorsan ilaç başlamayacağını söyledi
f4 üm 3,05
tsh 0,005
hipertiroidi fazla çalışıyormuş ama gebeliğe şu an engel değil senin değerin dedi üzerinden 6 ay geçicek hala bebiş yok ama adetim herşeyim tıkır tıkır : ( her doktor farklı söylüyo kimisi kalamazsın dio varmı bu durumda olan

Anlam veremedimmm​

Eklentiler

• 15864393535017901586316021302668.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 15864393916873914102121896130146.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…