- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
Tabiki doktor kontrolü çok önemli canım haklısın ama zaten önce bi hamile kalınsın daDoktora göründükten sonra devam etmek daha mantıklı gibi Canm Bilemedim vallah yaa
İçicem galiba canım youtubedekş doktorlardan dinledim Bebek tutunsun diye kalp atışlarını duyana kadar bile içiliyormuşDoktora göründükten sonra devam etmek daha mantıklı gibi Canm Bilemedim vallah yaa
Tabiki doktor kontrolü çok önemli canım haklısın ama zaten önce bi hamile kalınsın da
iç canm Hamile kalınca doktora gidcen o söyler artk iç içmeeİçicem galiba canım youtubedekş doktorlardan dinledim Bebek tutunsun diye kalp atışlarını duyana kadar bile içiliyormuş
Aynen canm ben 6 haftada falan gşdicem kalbini falan duyayım herşey çıksın aradan malum hastaneye gitmek te cok tehlikeli bu dönemdeiç canm Hamile kalınca doktora gidcen o söyler artk iç içmee
İnşAllah canm evet şu an hastaneye qitmek riskAynen canm ben 6 haftada falan gşdicem kalbini falan duyayım herşey çıksın aradan malum hastaneye gitmek te cok tehlikeli bu dönemde
Ben eşimle hala karantina dönemindeyim korona tedavisi görmüştü anlatmıştım burdan yan yana bile yatmıyoruz bi kaç ay çalışma falan yok bizde ama sizleri takip ediyorum burdanÖnemli şeyi unutdum ))
Aaa ciddisisinizBen eşimle hala karantina dönemindeyim korona tedavisi görmüştü anlatmıştım burdan yan yana bile yatmıyoruz bi kaç ay çalışma falan yok bizde ama sizleri takip ediyorum burdan
yaaaBen eşimle hala karantina dönemindeyim korona tedavisi görmüştü anlatmıştım burdan yan yana bile yatmıyoruz bi kaç ay çalışma falan yok bizde ama sizleri takip ediyorum burdan
Aaa ciddisisiniz
Saolun kızlar. Tabi kız ciddiyim bunun şakası mı oluryaaaGeçmiş olsunn
yaa Can gecmiş olsun Yine devam edersiniz bu günler gecsinSaolun kızlar. Tabi kız ciddiyim bunun şakası mı olurçok zor günlerdi çok şükür iyi şimdi ama karantinadayız ayrı odalarda yatıyoruz bi sürede korkudan yanaşamam zaten
İnş canım Allah sağlık versin de hiç bebek düşüncesi gelmiyo zaten aklıma bu aralaryaa Can gecmiş olsun Yine devam edersiniz bu günler gecsin
canm aklndan ckarınca bi kereyle bile kalanlar var ya belkide Bitince ilk defadan Hamiş Olursinİnş canım Allah sağlık versin de hiç bebek düşüncesi gelmiyo zaten aklıma bu aralar
Çoktan şükür atlatmış dikkat edin kuzmmmSaolun kızlar. Tabi kız ciddiyim bunun şakası mı olurçok zor günlerdi çok şükür iyi şimdi ama karantinadayız ayrı odalarda yatıyoruz bi sürede korkudan yanaşamam zaten
Kuzum insülin direncin nasıl bilmiyorum ama kolay düşmüyor benimki. Aylardır kullanıyorum daha yeni normal seviyeye geldi. Benim ilk hamileliğimde aks değerin yüksek çıktı. Pcos da insülin direnci yüksek olduğu için gebelik şekeri çıkabiliyırmuş öyle söylemişti doktorum bi süre daha kullanmıştım. Bence tekrar kullanma da bi sorun olmaz. Hatta yumurta kaliten artar kilo vermeye yardımcı oluyor tokluk hissi veriyor...Kızlar bende birşey sorucam en son ünsilinim yüksekti bir kutu şekeri ilacı kullandım bida doktorada gitmedim şimdi kendı kendıme kullanmak istıyorum zararı olmadığını biliyorum doktor adet olmayana da veriyor dünkü sadece gebelik durumunda nasıl etki eder biliyormusunuz
Ayyy hadi inşallah iyi sonuç olsun inşallahkızlarr yaptım Test 5 dkka gecsin atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?