Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet koyu duruyor ama ovulasyon testleri hakkında pek bişey bilmiyorum sen yinede bugünleri degerlendir bence
can sabahkide koyuydu git gide soldu Buda onun gibi koyu gibi bende baş açamadm artk her günü değerlendirip yinede test Yapayım yinede

EVet canım sagol yarın maaş günümüz alıp kullanmaya başlayacağım inşallah

Canım ben de şimdi akşam yemeğinden önceki hayıtımı içtim bozma moralini ve bence şeker ilacını iç sen, insüline direnci olan pcolularda o ilaçlar etkili baya

Canım ben de şimdi akşam yemeğinden önceki hayıtımı içtim bozma moralini ve bence şeker ilacını iç sen, insüline direnci olan pcolularda o ilaçlar etkili baya
HEm zayıflarımda 3 5 kilo bile versem yine iyi hamile kalınca zaten fazlasıyla alcam o kiloyu

Aynen bebeğim, hayıt ve o ilaç eşittir bebiş olur inşallah
Şimdi merak ettiğim bişe var kuzmm bizim adetler düzensiz ya dolayısıyla ne zaman yumurtladıgımızda belli değil dimi biz döngüyü 28 hesaplıyoruz ama kimbilir ne zaman bide bizim döngü 28değilse ayın ikisinde regl olmamak yine de gecikmiş sayılır mıyız cok karışık oldu galiba

Kuzum şimdi şöyle, dediğin gibi bizim adet döngümüz belli değil ve biz diğer insanlara göre daha yavaş yumurtluyoruz yani yumurtalarımız biraz nazlı. İnsanlar 14. Gün yumurtlarsın bizimkisi 20-25 arasını bulabiliyor, o yüzden hesaplamalar bizde tutmaz muhtemelen, işi şansa bırakmadan adet olana kadar gün aşırı ve kasıklarda yumurtlama gibi ağrı ya da belirti hissettiğimizde de her gün ilişki olmalı. Ben bu ay böyle yapacağım, yoksa kaçırırız

Canım Adet düzensiz olunca zor oluyomuş ya Bucudunu iyi tanıman lazım

Ayy ne guzel inşallah bizim gibi pcolularin da olur

PEki ne zaman gecikmiş sayılırız ne zaman test yapalım kuzmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…