- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Gayet koyu duruyor ama ovulasyon testleri hakkında pek bişey bilmiyorum sen yinede bugünleri degerlendir benceAnlam veremedimmm
can sabahkide koyuydu git gide soldu Buda onun gibi koyu gibi bende baş açamadmGayet koyu duruyor ama ovulasyon testleri hakkında pek bişey bilmiyorum sen yinede bugünleri degerlendir bence
Test zamanla solabiliyor kurudugundan sanırımcan sabahkide koyuydu git gide soldu Buda onun gibi koyu gibi bende baş açamadmartk her günü değerlendirip yinede test Yapayım yinede
Test zamanla solabiliyor kurudugundan sanırım
EVet canım sagol yarın maaş günümüz alıp kullanmaya başlayacağım inşallahKuzum insülin direncin nasıl bilmiyorum ama kolay düşmüyor benimki. Aylardır kullanıyorum daha yeni normal seviyeye geldi. Benim ilk hamileliğimde aks değerin yüksek çıktı. Pcos da insülin direnci yüksek olduğu için gebelik şekeri çıkabiliyırmuş öyle söylemişti doktorum bi süre daha kullanmıştım. Bence tekrar kullanma da bi sorun olmaz. Hatta yumurta kaliten artar kilo vermeye yardımcı oluyor tokluk hissi veriyor...
Canım ben de şimdi akşam yemeğinden önceki hayıtımı içtim bozma moralini ve bence şeker ilacını iç sen, insüline direnci olan pcolularda o ilaçlar etkili bayaCanımmm benım sağol iyi hatırlattın bugun biraz geç kalktım eşim evdeya geçen yarılarına kadar flim izliyoruz sımdı mutfagı toplucam o ara yaparım bugun biraz moralim bozuk 88 kg olmuşumsen nasılsın canmmm
Canım benim yaBen eşimle hala karantina dönemindeyim korona tedavisi görmüştü anlatmıştım burdan yan yana bile yatmıyoruz bi kaç ay çalışma falan yok bizde ama sizleri takip ediyorum burdan
Canım daha çatlamamış, bugün yarın silikleşir merak etmeAnlam veremedimmm
HEm zayıflarımda 3 5 kilo bile versem yine iyi hamile kalınca zaten fazlasıyla alcam o kiloyuCanım ben de şimdi akşam yemeğinden önceki hayıtımı içtim bozma moralini ve bence şeker ilacını iç sen, insüline direnci olan pcolularda o ilaçlar etkili baya
Aynen bebeğim, hayıt ve o ilaç eşittir bebiş olur inşallahHEm zayıflarımda 3 5 kilo bile versem yine iyi hamile kalınca zaten fazlasıyla alcam o kiloyu
Şimdi merak ettiğim bişe var kuzmm bizim adetler düzensiz ya dolayısıyla ne zaman yumurtladıgımızda belli değil dimi biz döngüyü 28 hesaplıyoruz ama kimbilir ne zaman bide bizim döngü 28değilse ayın ikisinde regl olmamak yine de gecikmiş sayılır mıyız cok karışık oldu galibaAynen bebeğim, hayıt ve o ilaç eşittir bebiş olur inşallah
Kuzum şimdi şöyle, dediğin gibi bizim adet döngümüz belli değil ve biz diğer insanlara göre daha yavaş yumurtluyoruz yani yumurtalarımız biraz nazlı. İnsanlar 14. Gün yumurtlarsın bizimkisi 20-25 arasını bulabiliyor, o yüzden hesaplamalar bizde tutmaz muhtemelen, işi şansa bırakmadan adet olana kadar gün aşırı ve kasıklarda yumurtlama gibi ağrı ya da belirti hissettiğimizde de her gün ilişki olmalı. Ben bu ay böyle yapacağım, yoksa kaçırırızŞimdi merak ettiğim bişe var kuzmm bizim adetler düzensiz ya dolayısıyla ne zaman yumurtladıgımızda belli değil dimi biz döngüyü 28 hesaplıyoruz ama kimbilir ne zaman bide bizim döngü 28değilse ayın ikisinde regl olmamak yine de gecikmiş sayılır mıyız cok karışık oldu galiba
İnşAllah Kalitelidir yaaCanım daha çatlamamış, bugün yarın silikleşir merak etme ❤ Kaliteli yumurtalarda birkaç gün böyle koyu çıkarmış
Sen çalışmalara devam canımİnşAllah Kalitelidir yaaçıksın Yeterki Koyulaşıncaya kdr beklerim yeterki gelsin
Canım Adet düzensiz olunca zor oluyomuş yaŞimdi merak ettiğim bişe var kuzmm bizim adetler düzensiz ya dolayısıyla ne zaman yumurtladıgımızda belli değil dimi biz döngüyü 28 hesaplıyoruz ama kimbilir ne zaman bide bizim döngü 28değilse ayın ikisinde regl olmamak yine de gecikmiş sayılır mıyız cok karışık oldu galiba
Ayy ne guzel inşallah bizim gibi pcolularin da olurHerkesin yapısı aynı degil ben 1.5 yıldır evliyim mesela en başından beri hiç korunmadık 1 yıl olunca doktora gittim pcos dedi şükür şimdi oldu bide çok düşünmek gerçekten etkiliyor benim bu ay açık ögretim okuyorum çocuk gelişimi sınavım vardı tamamen ona odaklandım hiç düşünmedim bide namaza başladım 1. 5 ay falan oluyor demekki anne olmak için dogru zaman buymuş herşey nasip hayatta inşallah en kısa zamanda meleginin güzel haberini alır hamiş oldugunu ögrenirsin
İnşallah umudunu kaybetme canım hayırlı haberlerini almak nasip olsunAyy ne guzel inşallah bizim gibi pcolularin da olur
PEki ne zaman gecikmiş sayılırız ne zaman test yapalım kuzmmKuzum şimdi şöyle, dediğin gibi bizim adet döngümüz belli değil ve biz diğer insanlara göre daha yavaş yumurtluyoruz yani yumurtalarımız biraz nazlı. İnsanlar 14. Gün yumurtlarsın bizimkisi 20-25 arasını bulabiliyor, o yüzden hesaplamalar bizde tutmaz muhtemelen, işi şansa bırakmadan adet olana kadar gün aşırı ve kasıklarda yumurtlama gibi ağrı ya da belirti hissettiğimizde de her gün ilişki olmalı. Ben bu ay böyle yapacağım, yoksa kaçırırız
Evet canım su yumurtlama belirtilerini öğrenmem gerekCanım Adet düzensiz olunca zor oluyomuş yaBucudunu iyi tanıman lazım
Kuzum t ve c aynı koyulukta görünmüyor. Yumurtlama için ya ikisi de aynı koyulukta olmalı yada t c den daha koyu olmalı..Anlam veremedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?