Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı Nerden esti canım birden bire
Karantina günlerinde sıkıntıdan pasta börek çıtır ekmek yapıp yemekten kilo aldım. Regl düzenim bozuluveriyo kilo alınca. Yoluna girmişken bozulmasın diye karat aldım. Günlük evde spor yapıyorum ama yedikçe bi anlamı kalmıyor Bebiş için boğazımı tutmalıyımmm

Ah inşallah kuzmmm evde spor nasıl yapıyon ısınma nasıl sağlıyorsun

Kalitesiz insanlar onlar ya hakaret edecem simdi edemiyorum

Kızlar siz de yumurtalığınızı hissediyor musunuz bazen, mesela kaşıdığınızda filan sağ yumurtalığınız böyle karıncalanıyor gibi bir his yani değişik böyle anlatabildim mi bilmiyorum ama

Ben adet belirtisi gibi bişeyler hissediyorum eğer oysa

Kuzum benim yumurta akı akıntım her ay gelmiyor. Ama kasığım batıyor. Bide afedersin ilişki sırasında kasıklarım ağrıyor o dönemde.. Geçen ay ateş ölçümüyle takip yapmıştım hem ovulasyon. Gerçekten ateş düşüyor bi tık yumurtlamadan 1 gün önce sonra yükseliyor...

canım bendede İlişki sırasında ağrı oldu Hatta şiddetli Bende acaba neden dedim yazdığını okudum

İnşallah canımcım yaaa. Azönce eşim mutfağa su içmeye gitti. Önceki gün yaptığım sütlaçtan getirmiş hadi yiyelim diyor
jahahhaha canm yaa benimkide süylac getirmiş ama ben yatdım yemiycem dedimmm hepsi senin ye dedim kaçtm masadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…