- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Hadi hayırlısıBugünden itibaren kesin kess diyete başlamış bulunuyorum kızlarrrİnşallah bozmam tatlı pasta görünce
Sen çalışmalara devam canım
Bozmazsın ya )) İnan BaşarırsınBugünden itibaren kesin kess diyete başlamış bulunuyorum kızlarrrİnşallah bozmam tatlı pasta görünce
Karantina günlerinde sıkıntıdan pasta börek çıtır ekmek yapıp yemekten kilo aldım. Regl düzenim bozuluveriyo kilo alınca. Yoluna girmişken bozulmasın diye karat aldım. Günlük evde spor yapıyorum ama yedikçe bi anlamı kalmıyorHadi hayırlısıNerden esti canım birden bire
Ah inşallah kuzmmm evde spor nasıl yapıyon ısınma nasıl sağlıyorsunKarantina günlerinde sıkıntıdan pasta börek çıtır ekmek yapıp yemekten kilo aldım. Regl düzenim bozuluveriyo kilo alınca. Yoluna girmişken bozulmasın diye karat aldım. Günlük evde spor yapıyorum ama yedikçe bi anlamı kalmıyorBebiş için boğazımı tutmalıyımmm
Kalitesiz insanlar onlar ya hakaret edecem simdi edemiyorumAaa yok artık pes benimde bi uzaktan akrabam evlenir evlenmez hamile kalmıştı bi havalar görsen benım olmadıya nispet yapar gibi konuşurdu o uç aylıkken ben kaldım hiç memnun olmadı cok soguk cevaplar verdişaşırmadı falan sonra da yazmayı kesti biliyormusun dusuk yaptım aramadı bile
Aynen malesefKalitesiz insanlar onlar ya hakaret edecem simdi edemiyorum
Kuzum ben aslında salona gidiyordum. Karantina yüzünden kapandı. O yüzde besyo mezunu kuzenim telefonuma uygulamalar önerdi indirdim. Bide leslie 3 mil yapıyorum..Ah inşallah kuzmmm evde spor nasıl yapıyon ısınma nasıl sağlıyorsun
Ben adet belirtisi gibi bişeyler hissediyorum eğer oysaKızlar siz de yumurtalığınızı hissediyor musunuz bazen, mesela kaşıdığınızda filan sağ yumurtalığınız böyle karıncalanıyor gibi bir his yani değişik böyleanlatabildim mi bilmiyorum ama
Oda neKuzum ben aslında salona gidiyordum. Karantina yüzünden kapandı. O yüzde besyo mezunu kuzenim telefonuma uygulamalar önerdi indirdim. Bide leslie 3 mil yapıyorum..
Kuzum benim yumurta akı akıntım her ay gelmiyor. Ama kasığım batıyor. Bide afedersin ilişki sırasında kasıklarım ağrıyor o dönemde.. Geçen ay ateş ölçümüyle takip yapmıştım hem ovulasyon. Gerçekten ateş düşüyor bi tık yumurtlamadan 1 gün önce sonra yükseliyor...Kızlar siz de yumurtalığınızı hissediyor musunuz bazen, mesela kaşıdığınızda filan sağ yumurtalığınız böyle karıncalanıyor gibi bir his yani değişik böyleanlatabildim mi bilmiyorum ama
Oda ne
Yaptığını yap boşver söylediklerini kuzummBide dediklerinden anlasam
İnşallah canımcım yaaa. Azönce eşim mutfağa su içmeye gitti. Önceki gün yaptığım sütlaçtan getirmiş hadi yiyelim diyorBozmazsın ya )) İnan Başarırsın
canım bendede İlişki sırasında ağrı oldu Hatta şiddetli Bende acaba neden dedim yazdığını okudumKuzum benim yumurta akı akıntım her ay gelmiyor. Ama kasığım batıyor. Bide afedersin ilişki sırasında kasıklarım ağrıyor o dönemde.. Geçen ay ateş ölçümüyle takip yapmıştım hem ovulasyon. Gerçekten ateş düşüyor bi tık yumurtlamadan 1 gün önce sonra yükseliyor...
jahahhaha canm yaa benimkide süylac getirmişİnşallah canımcım yaaa. Azönce eşim mutfağa su içmeye gitti. Önceki gün yaptığım sütlaçtan getirmiş hadi yiyelim diyor
Amin insallahhİnşallah umudunu kaybetme canım hayırlı haberlerini almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?