ben iki ay bjndan önce gitdim tüp bebeğe Bende pco var oda cok ileri seviye değil kilo ver kendiliğinden bile olur dedi bende umutlandm 1ayda 10kg verdm Bu ayda arra kanamam fln olinca test alaym dedim zaten doktora gidemiyorum o kadar şey denedik bunuda deneyeyim dedim artık hayırlısı Olmasada ortalık sakinleşince yine doktoraCanım eşinin spermsel bir problemi yoksa her gece ikişkiye gir ara verme, ama günde 1 kere tabionbinlerce sperm içinden sadece 1 tanesi lazım zaten, her gün de girsen illa 1 tanesi de kalitelidir bence milyonlarca sperm oluyormuş birkaç damlasında bile, o yüzden ara verme
Bebeğim olur Allah’ın izniyle, bak yumurtladın da ne güzel, bundan sonra ödem attıran şeyler içme, nar olsa nar yerdin ve dikkat et kendineben iki ay bjndan önce gitdim tüp bebeğe Bende pco var oda cok ileri seviye değil kilo ver kendiliğinden bile olur dedi bende umutlandm 1ayda 10kg verdm Bu ayda arra kanamam fln olinca test alaym dedim zaten doktora gidemiyorum o kadar şey denedik bunuda deneyeyim dedim artık hayırlısı Olmasada ortalık sakinleşince yine doktora
İnşallah olacak hadi baklalı canmben iki ay bjndan önce gitdim tüp bebeğe Bende pco var oda cok ileri seviye değil kilo ver kendiliğinden bile olur dedi bende umutlandm 1ayda 10kg verdm Bu ayda arra kanamam fln olinca test alaym dedim zaten doktora gidemiyorum o kadar şey denedik bunuda deneyeyim dedim artık hayırlısı Olmasada ortalık sakinleşince yine doktora
Tünaydın canımGünaydın hanımlargününüz çok güzel geçsin inşallah ek takviyelerimizi unutmayalım bol bol su içelim
Bebeğim saat 2 oldu geciktirme iç hayıtıBakalım maaşımız yatıcakmı eşim gitti carsıya bugun glifor alıyorum inşallah glifor a çok Ümit bağladım Bayadır aklım daydı ama eşimi ikna edemiyordum dün YouTube doktor videolarından gliforu dinlettim polikislik içinde öle ikna oldu önceden aklıma neden gelemediyseY yellowaseline hatırımı da içmedim daha kahvaltı bile etmedim iştahım yok
1 saat sonra tekrarla bakalım testi balım açıldıysa eğer t çizgisi çatlama olmuştur ve bu 3 gün aralıksız günde 1 kez olacak şekilde çalışırsınız2gündü değerlendiriyoz Dünde yani değerlendirdik canm
Kuzmm adet olmucaz hamiş olcaz hayırlısıylaBebeğim saat 2 oldu geciktirme iç hayıtı ☺ Bence o ilaçlar etkili oluyor ciddi anlamda, bende direnç olsaydı ben de içerdim, inşallah bu ay da ilaçsız şekilde adet olabilirim ya da hamile kalırım :) ikisi de benim için mucize oluyor bu pco ne tuhaf şey ya
O zaman Hayırlı Olsun Glifor Sana CanımBakalım maaşımız yatıcakmı eşim gitti carsıya bugun glifor alıyorum inşallah glifor a çok Ümit bağladım Bayadır aklım daydı ama eşimi ikna edemiyordum dün YouTube doktor videolarından gliforu dinlettim polikislik içinde öle ikna oldu önceden aklıma neden gelemediyseY yellowaseline hatırımı da içmedim daha kahvaltı bile etmedim iştahım yok
Aynen canm 1saat kaldı sabırsızım saat geçmiyo1 saat sonra tekrarla bakalım testi balım açıldıysa eğer t çizgisi çatlama olmuştur ve bu 3 gün aralıksız günde 1 kez olacak şekilde çalışırsınız
Canım sana kilo verdirdiği verdirdiyse ne kadar verdirdiO zaman Hayırlı Olsun Glifor Sana Canımİyi gelir İnşAllah ben bir yıldır içiyorum ama bebeğin tutunmasına felan etkili olduğunu bilmiyordum bile Bu sıra Saati saatine içiyorum sayende
Canım Kilo verdirdiğini diyememCanım sana kilo verdirdiği verdirdiyse ne kadar verdirdi
Merhaba canım Bildiğim kadar Metobolizmayı İyi çalıştırması için içiliyo yanlış bilmişde ola bilirimMerhaba kızlar konuya gözüm takıldı bi bakayim dedim de, inofolic benim doktorum da önermişti. Çok hafif pcos görüyorum ama önemli birşey değil demişti. Ne işe yarıyor inofolic tam olarak? Ben sadece folikasit diye içiyordum onu.
Doktoruma kilo vermeye çalıştığımı söylemiştim o yüzden mi yazdi onu acabaMerhaba canım Bildiğim kadar Metobolizmayı İyi çalıştırması için içiliyo yanlış bilmişde ola bilirim
MAşallah kuzumCanım Kilo verdirdiğini diyememhiç midem bile bulanmadı Yani Normal ilaç gibi sadece Şekeri dengeliyo işte ama ben normalde Diyete girdim 13 günlük 7 kg gitti
Kilo Varsa canım Ola bilir bak netten bunu buldumDoktoruma kilo vermeye çalıştığımı söylemiştim o yüzden mi yazdi onu acaba
Adet gecikmesi yaşıyorsanız onun için vermiş olabilir hem folic hemde yumurtlama sağlıyorMerhaba kızlar konuya gözüm takıldı bi bakayim dedim de, inofolic benim doktorum da önermişti. Çok hafif pcos görüyorum ama önemli birşey değil demişti. Ne işe yarıyor inofolic tam olarak? Ben sadece folikasit diye içiyordum onu.
sen verdinmi canm kilo gliforlaMAşallah kuzum
Ben aynı ilacın farklı markasını içmiştim bekarkenn diaformin diye tabi ğnsilin direncim için vermişti dahiliye bi kutuda 8 kg verdim ben Ozaman spor da yapıyordum ama normalde ayda 2 kilo zor verirdim bide ben Ozaman lar pkos olduğumu öğrenmiştim bunun içinde kadın Doğum kontrol hapı içerek adet olmaya başlamıştım yeni bununda etkşsş vardır yanş sonuç ta kaç ay adet görmedim etkisi vardır ödem atmışımdır yoksa 50 gün de 8 kg muhteşem bir rakamsen verdinmi canm kilo gliforla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?