- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Bir kaşık aldımjahahhaha canm yaa benimkide süylac getirmişama ben yatdım yemiycem dedimmm hepsi senin ye dedim kaçtm masadan
Benim hep yumurtlama dönemimde olur kuzum. İyi değerlendirmemiz gerekecek günler demek oluyorcanım bendede İlişki sırasında ağrı oldu Hatta şiddetli Bende acaba neden dedim yazdığını okudum
Benim hep yumurtlama dönemimde olur kuzum. İyi değerlendirmemiz gerekecek günler demek oluyor
Nasıl bi agrı baskı gibi mi banada bazen öle oluyor ama baskı oluyor yani sanki miğdeme girmiş gibi onu mu diyorsunuzBenim hep yumurtlama dönemimde olur kuzum. İyi değerlendirmemiz gerekecek günler demek oluyor
Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım virüs geçtikten sonra 3 ay sonra gel dedi doktor hsg çekileceğimMerhaba arkadaşlar bende ne pco var nede herhangi bir problem ne yaptım sa cocuk olmadı 2 senedir istiyorum fakat olmuyor 6 defa klomen +çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı sogan suyu kullandım mıdeme gelmedi doktor rahım fılmı istedi virüs cıktı ne yapmalıyım kızlar banada akıl verin
günaydın CanmGünaydın hanımlargününüz çok güzel geçsin inşallah ek takviyelerimizi unutmayalım bol bol su içelim
Günaydın hanımlargününüz çok güzel geçsin inşallah ek takviyelerimizi unutmayalım bol bol su içelim
[/QUOTE
ben yine test yaptm ve yine aynı Kırmızılıkta yumurtam Çatlamycak sanırım
Günaydın kuzummmGünaydın hanımlargününüz çok güzel geçsin inşallah ek takviyelerimizi unutmayalım bol bol su içelim
Bildiğin ağrı kuzum. Afedersin ama o iş bitsin diye sıkıyosun dişini...Nasıl bi agrı baskı gibi mi banada bazen öle oluyor ama baskı oluyor yani sanki miğdeme girmiş gibi onu mu diyorsunuz
Tatlım bak t c den koyu bugün.. Pik olmuş kuzum..Akşamüzeri tekrarla bakalım nasıl olacak ?Ben sabırsızım qalibaBu gün Pik qaliba bakarmısınız ilk atdığım dünün ikkncisi şimdinin
akşam bidaha yapıcam Çayladıysa bu günümü yoksa yarınımı değerlendiriyim dünde değerlendirdim
Ayyy valla yaaBildiğin ağrı kuzum. Afedersin ama o iş bitsin diye sıkıyosun dişini...
İnşAllah Çatlar Bu gün Değerlendirmeyim demi 1gün ara vereyim yarın sabahmı yapsam daha kaliteli oluyo ya spermTatlım bak t c den koyu bugün.. Pik olmuş kuzum..Akşamüzeri tekrarla bakalım nasıl olacak ?
Dün da ğerlendirmiş miydin kuzumm?İnşAllah Çatlar Bu gün Değerlendirmeyim demi 1gün ara vereyim yarın sabahmı yapsam daha kaliteli oluyo ya sperm
2gündü değerlendiriyoz Dünde yani değerlendirdik canmDün da ğerlendirmiş miydin kuzumm?
Canım full devaammmBen sabırsızım qalibaBu gün Pik qaliba bakarmısınız ilk atdığım dünün ikkncisi şimdinin
akşam bidaha yapıcam Çayladıysa bu günümü yoksa yarınımı değerlendiriyim dünde değerlendirdim
Canım full devaammmçatladı çatlayacak hadi inşallah
Canım eşinin spermsel bir problemi yoksa her gece ikişkiye gir ara verme, ama günde 1 kere tabi2gündü değerlendiriyoz Dünde yani değerlendirdik canm
Evet Canm Çok şükür onda sorun Yok evet 1kere yapmak lazımmış her gün yapın diyolar ama 1kere Hayırlısı sizlerde durum nasılCanım eşinin spermsel bir problemi yoksa her gece ikişkiye gir ara verme, ama günde 1 kere tabionbinlerce sperm içinden sadece 1 tanesi lazım zaten, her gün de girsen illa 1 tanesi de kalitelidir bence milyonlarca sperm oluyormuş birkaç damlasında bile, o yüzden ara verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?