Evet canım Baya İyi vermişsin Adet dengesizliğide acaba kilo yapıyo Vermekdede zorluluk yarata biliyomuBen aynı ilacın farklı markasını içmiştim bekarkenn diaformin diye tabi ğnsilin direncim için vermişti dahiliye bi kutuda 8 kg verdim ben Ozaman spor da yapıyordum ama normalde ayda 2 kilo zor verirdim bide ben Ozaman lar pkos olduğumu öğrenmiştim bunun içinde kadın Doğum kontrol hapı içerek adet olmaya başlamıştım yeni bununda etkşsş vardır yanş sonuç ta kaç ay adet görmedim etkisi vardır ödem atmışımdır yoksa 50 gün de 8 kg muhteşem bir rakam
Kilo Varsa canım Ola bilir bak netten bunu buldum
İnofolic Combi ilacı genelde kadınlara yarar sağlayan bir ilaç olarak adlandırılmaktadır. İnofolic Combi ilacı kadınların ek gıda takviyesi alabilmeleri adına idealdir. Doktorlar tarafından tavsiye edilen bu ilaç; metabolik faaliyetlere dayalı olarak kullanılmaktadır. Protein alımını sağlayan kadınların, metabolizmalarına bağlı hücre bölünmelerinde etkili bir yerde bulunmaktadır. Metabolizmanın ideal bir biçimde çalışmasını sağlayan bir ilaç olarak adlandırılmaktadır.
Adet gecikmesi yaşıyorsanız onun için vermiş olabilir hem folic hemde yumurtlama sağlıyor
ben bekarken bile düzenliydi adetlerim ağrısız felan nasl oldu bitti anlamazdım bi keresinde 2 ay gecikti ama yengem tedavi etdi Ben aslen azerbaycanlıyım Orda bana 1hafta iyne yaptı İsmini bilmiyom ama antibyotikdi qalba Ondan sonra Hep düzene girdiBen aynı ilacın farklı markasını içmiştim bekarkenn diaformin diye tabi ğnsilin direncim için vermişti dahiliye bi kutuda 8 kg verdim ben Ozaman spor da yapıyordum ama normalde ayda 2 kilo zor verirdim bide ben Ozaman lar pkos olduğumu öğrenmiştim bunun içinde kadın Doğum kontrol hapı içerek adet olmaya başlamıştım yeni bununda etkşsş vardır yanş sonuç ta kaç ay adet görmedim etkisi vardır ödem atmışımdır yoksa 50 gün de 8 kg muhteşem bir rakam
Erteleme ilacı ic sonucta yararlı b12 hem Yumurtalamana yardm ediyo hem Vucut alışmış oluyo Yardımcı oluyo adet olmana benceAa ben de Corona olayları var diye gebeliği erteledim, o yüzden ilacı da daha sonra içerim diye bıraktım devam edeyim o zaman
Benim hikayem şöyle, doğu görevi için ailemizden uzağız eşimle. Ne zaman istanbul a gidip gelsek adet düzenim bozuluyor hava degisiminden. Gidip geldiğim ay söktürücüsüz adet olamıyorum. Yine böyle bir zamanda doktora gittim. Hem adet sorunumu anlattım, hem folik asite başlamak istediğimi, 2-3 ay kilo verip sonrasında da çocuk düşündüğümü söyledim. O da muayene etti. Yumurtalıklarında kist yok, çok hafif pcos görüyorum çok önemli değil dedi. Cycloprogynova ve inofolic yazdı. Cycloprogynova yi 1 ay kullandım . İnofolic in de 2. Ayındaydim gebelik işini erteleyince ilacı da erteledim. Ertelememeli miyim bu durumda o zaman
Teşekkür ederimErteleme ilacı ic sonucta yararlı b12 hem Yumurtalamana yardm ediyo hem Vucut alışmış oluyo Yardımcı oluyo adet olmana bence
İnşAllah güzel Sonuclar Alırsın CanımTeşekkür ederimdevam edeyim, ben hiç araştırmamıştım adeti düzenlediğini bilmiyordum
Yoo erteleme adet görmeni düzenli yumurtlamanı sağlarAa ben de Corona olayları var diye gebeliği erteledim, o yüzden ilacı da daha sonra içerim diye bıraktım devam edeyim o zaman
Benim hikayem şöyle, doğu görevi için ailemizden uzağız eşimle. Ne zaman istanbul a gidip gelsek adet düzenim bozuluyor hava degisiminden. Gidip geldiğim ay söktürücüsüz adet olamıyorum. Yine böyle bir zamanda doktora gittim. Hem adet sorunumu anlattım, hem folik asite başlamak istediğimi, 2-3 ay kilo verip sonrasında da çocuk düşündüğümü söyledim. O da muayene etti. Yumurtalıklarında kist yok, çok hafif pcos görüyorum çok önemli değil dedi. Cycloprogynova ve inofolic yazdı. Cycloprogynova yi 1 ay kullandım . İnofolic in de 2. Ayındaydim gebelik işini erteleyince ilacı da erteledim. Ertelememeli miyim bu durumda o zaman
Tabiki ödem yapıyor canımmmm ama ödem kolay atılıyor ya suan 88 buçuk falanım önümüzdeki ay farkı sölerim ben sana bakalım glifor da diaformin gibi verdiriyor mu kiloEvet canım Baya İyi vermişsin Adet dengesizliğide acaba kilo yapıyo Vermekdede zorluluk yarata biliyomu
Cycloprogynova yi 1 aydan fazla kullanmadım çok ödem ve depresif ruh hali yaptı bende. Ama inofolic i kullanacağım düzenli olarakYoo erteleme adet görmeni düzenli yumurtlamanı sağlar
Yumurtalarında kist yoksa kolay hanile kalırsın canım düzenli yumurtlama olsun yeterki
İnşAllah Güzel Sonuçlar alırsınTabiki ödem yapıyor canımmmm ama ödem kolay atılıyor ya suan 88 buçuk falanım önümüzdeki ay farkı sölerim ben sana bakalım glifor da diaformin gibi verdiriyor mu kilo
Insallah canım bende folic asitimi bitirmek üzereyim bu kaçıncı kutu sayamadım daha tık yokCycloprogynova yi 1 aydan fazla kullanmadım çok ödem ve depresif ruh hali yaptı bende. Ama inofolic i kullanacağım düzenli olarakteşekkür ederimm insallah en hayırlı zamanda olur
Ama kuzum doktor normal de 850 ilk sabah akşam vermişti ben binlik aldım ıyı mi yaptım kötü mi bilenmiyorumİnşAllah Güzel Sonuçlar alırsınbizimlede bölüşürsün
canm banada ahnı şekil verdiydiAma kuzum doktor normal de 850 ilk sabah akşam vermişti ben binlik aldım ıyı mi yaptım kötü mi bilenmiyorumbi zararı olmaz heralde dimi
Yaa öyle deme olur hem de öyle bi zamanda olur ki iyi ki şimdi gelmiş dersinInsallah canım bende folic asitimi bitirmek üzereyim bu kaçıncı kutu sayamadım daha tık yok
Aa iyi fikir cok sagol canımcanm banada ahnı şekil verdiydibitince bidaha gitmedim doktpra direk aldm eczacıda 1000lik verdi Bi sorun yaşamadm istersen 1hafta ikiye böl iç akşam sabah alışıncaya kadadr borden yükıenme
AllahPCOS'luyum, 5 yıl önce doktor kontrolünde yumurta geliştirici bir ilaçla, soğan suyu, sonrasında incir havuç suyu destekleriyle birlikte hamile kaldım ve kızım 5 yaşında. Allah sağlıklı uzun ömür versin.
Görümcemin de PCOSu var o daha ileri boyutta. ama onun da çocuğu 8 yaşında.
PCOS için ilaçlarınızı kullanmanız ve beslenmenize de dikkat etmeniz gerekir. Allahın izniyle sizlerin de olur.
ayy aynı bende actım yaptım sabah gezemiyodumAa iyi fikir cok sagol canımbugun spora da başlıyorum YouTube’dan açıp tv ye Bağlıcam baka baka yapıcam inşallah devamlı olur genelde bir kaç gün yapıp bırakırım da
Bıkere geldi gitti düştü yani oyuzden cok boşluktayım insan hemen olsun istiyor 3 sene oldu artık canmm ınsan yoruluyor ınanki beklemek cok zor yas kaç tı seninYaa öyle deme olur hem de öyle bi zamanda olur ki iyi ki şimdi gelmiş dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?