Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolun ınsallah bir gün bizde ınanıcax olucagına

Bıkere geldi gitti düştü yani oyuzden cok boşluktayım insan hemen olsun istiyor 3 sene oldu artık canmm ınsan yoruluyor ınanki beklemek cok zor yas kaç tı senin
25 yaşındayım ben 1 buçuk yıllık evliyim. Düşünmeye başlamıştık ki Corona mevzusu çıktı işte. O yüzden biraz beklemeye karar verdik malum doğudayiz, hemen olmaz der bi başlarız, bir de olacağı tutar çok doktor sıkıntısı çekeriz sonra:)

Bıkere geldi gitti düştü yani oyuzden cok boşluktayım insan hemen olsun istiyor 3 sene oldu artık canmm ınsan yoruluyor ınanki beklemek cok zor yas kaç tı senin
canım Hamiş Ola biliypsun en azından bunu biliyosun kuzum tabi zor ama gelincede Mutluluktan unutuyosun her şeyi Senin adetin bitti demi? yeni aya başladınn

San evet şu dönmelerde de hamile kalmaya çalışıyoruz biz Allah akıl fikrin versin bize

canım Hamiş Ola biliypsun en azından bunu biliyosun kuzum tabi zor ama gelincede Mutluluktan unutuyosun her şeyi Senin adetin bitti demi? yeni aya başladınn
Bitti sandım evet ama leke olarak yşne geldi kuzm son demler yarına temizim inşallah

bende bazı sebeplerle 2yıl korundum ostemedim şimdife mumla arar oldum İnşAllah düşününce direk aynı ay hamiş kalırsın

San evet şu dönmelerde de hamile kalmaya çalışıyoruz biz Allah akıl fikrin versin bize
Ay estağfurullah senin bulunduğun yer ve koşullar buna uygundur, denemeye devam etmeyi secmissindir:)) ama bence uzulme, hamile kalabildiğini görmüşsün, yine olur

bende bazı sebeplerle 2yıl korundum ostemedim şimdife mumla arar oldum İnşAllah düşününce direk aynı ay hamiş kalırsın
İnsallah.. ben ilaçla korunmuyorum ama onun bi farki var mı yoksa hepsi aynı kapıya mi cikiyor

b
canm bende ilaç kısırlaştırı diye düşündüm normal kprundum ama yine Olmuyo
Artık hayırlısı diyelim geleceği zamanı biliyor bebisler diyelim yoksa üzüntü stres yapılır, o da çok etkiler:)

kızlarr Test yaptım sabahki gibi koyu hala acaba Gecemi çatlayacak

Eklentiler

• 15865234373947546068523601997663.webp
    32 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar eşim yanlışlık la diaformin almış Etken maddesi aynı ama bilemedim doktorlar sürekli glifor yazıyor sonuçta

riske atma yaa iade et olmazmı canm
Glifor bazıları hamilleliktete içiyor yani o ilacı ilk defa duydum yinede sen Arasanmı acaba doktorunu her şeyde internetde araştırmayla olmuyo Her kesin Bunyede aynı olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…