Sağolun ınsallah bir gün bizde ınanıcax olucagınaPCOS'luyum, 5 yıl önce doktor kontrolünde yumurta geliştirici bir ilaçla, soğan suyu, sonrasında incir havuç suyu destekleriyle birlikte hamile kaldım ve kızım 5 yaşında. Allah sağlıklı uzun ömür versin.
Görümcemin de PCOSu var o daha ileri boyutta. ama onun da çocuğu 8 yaşında.
PCOS için ilaçlarınızı kullanmanız ve beslenmenize de dikkat etmeniz gerekir. Allahın izniyle sizlerin de olur.
25 yaşındayım ben 1 buçuk yıllık evliyim. Düşünmeye başlamıştık ki Corona mevzusu çıktı işte. O yüzden biraz beklemeye karar verdik malum doğudayiz, hemen olmaz der bi başlarız, bir de olacağı tutar çok doktor sıkıntısı çekeriz sonra:)Bıkere geldi gitti düştü yani oyuzden cok boşluktayım insan hemen olsun istiyor 3 sene oldu artık canmm ınsan yoruluyor ınanki beklemek cok zor yas kaç tı senin
canım Hamiş Ola biliypsun en azından bunu biliyosun kuzumBıkere geldi gitti düştü yani oyuzden cok boşluktayım insan hemen olsun istiyor 3 sene oldu artık canmm ınsan yoruluyor ınanki beklemek cok zor yas kaç tı senin
San evet şu dönmelerde de hamile kalmaya çalışıyoruz biz Allah akıl fikrin versin bize25 yaşındayım ben 1 buçuk yıllık evliyim. Düşünmeye başlamıştık ki Corona mevzusu çıktı işte. O yüzden biraz beklemeye karar verdik malum doğudayiz, hemen olmaz der bi başlarız, bir de olacağı tutar çok doktor sıkıntısı çekeriz sonra:)
Bitti sandım evet ama leke olarak yşne geldi kuzm son demler yarına temizim inşallahcanım Hamiş Ola biliypsun en azından bunu biliyosun kuzumtabi zor ama gelincede Mutluluktan unutuyosun her şeyi Senin adetin bitti demi? yeni aya başladınn
bende bazı sebeplerle25 yaşındayım ben 1 buçuk yıllık evliyim. Düşünmeye başlamıştık ki Corona mevzusu çıktı işte. O yüzden biraz beklemeye karar verdik malum doğudayiz, hemen olmaz der bi başlarız, bir de olacağı tutar çok doktor sıkıntısı çekeriz sonra:)
İnşallah Can Ovu testi yapıcaksın demi Pes etmek yok ))Bitti sandım evet ama leke olarak yşne geldi kuzm son demler yarına temizim inşallah
San evet şu dönmelerde de hamile kalmaya çalışıyoruz biz Allah akıl fikrin versin bize
Ay estağfurullahSan evet şu dönmelerde de hamile kalmaya çalışıyoruz biz Allah akıl fikrin versin bize
İnsallah.. ben ilaçla korunmuyorum ama onun bi farki var mı yoksa hepsi aynı kapıya mi cikiyorbende bazı sebeplerle2yıl korundum ostemedim şimdife mumla arar oldum İnşAllah düşününce direk aynı ay hamiş kalırsın
canm bende ilaç kısırlaştırı diye düşündümİnsallah.. ben ilaçla korunmuyorum ama onun bi farki var mı yoksa hepsi aynı kapıya mi cikiyor
Artık hayırlısı diyelimb
canm bende ilaç kısırlaştırı diye düşündümnormal kprundum ama yine Olmuyo
Tabi Canm Hayırlısı OlsunArtık hayırlısı diyelimgeleceği zamanı biliyor bebisler diyelim yoksa üzüntü stres yapılır, o da çok etkiler:)
O testten yapmıcam ama sıkı çalışacağım kuzumİnşallah Can Ovu testi yapıcaksın demi Pes etmek yok ))
riske atma yaa iade et olmazmı canmKızlar eşim yanlışlık la diaformin almış ☹ Etken maddesi aynı ama bilemedim doktorlar sürekli glifor yazıyor sonuçta
Glifor bazıları hamilleliktete içiyor yani o ilacı ilk defa duydum yinede sen Arasanmı acaba doktorunu her şeyde internetde araştırmayla olmuyoriske atma yaa iade et olmazmı canm
Benim glifor hakkında hiç bir fikrim yok valla kuzumKuzmm adet olmucaz hamiş olcaz hayırlısıylagliforu binlik aldırdım iyimi ettim bilmıyorum
Maşallah kuzum azmine sağlıkCanım Kilo verdirdiğini diyememhiç midem bile bulanmadı Yani Normal ilaç gibi sadece Şekeri dengeliyo işte ama ben normalde Diyete girdim 13 günlük 7 kg gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?