- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Ben deeeBitti sandım evet ama leke olarak yşne geldi kuzm son demler yarına temizim inşallah
teşekkür edürim canm zordu amaMaşallah kuzum azmine sağlık
Ben deeeseninle aynı gidiyor olmaktan mutluyum kaderdaşım
Canım kutusunu falan attım hep ama Internet’ten baktım bunu da yazıyormuş doktorlar burdada kullanan arkadaşlar varmışriske atma yaa iade et olmazmı canm
Adet göstermiyormuş canım kaliteli yumurta oluşturuyor diyorlar bakalımBenim glifor hakkında hiç bir fikrim yok valla kuzum
Adet göstermiyormuş canım kaliteli yumurta oluşturuyor diyorlar bakalım
merhaba hep yaptığın test pozitifmi cıkıyodu Yoksa nasl anlaya bilirimki lh yüksek olduğunu benm ilk yaptıklarm silkkti sonra koyulaştı amaKızlar nasılsınızyazdıklarınız okudum buarada ovu testi için bikaç bişey söyliyeyim lh değeri yüksek olanlarda bi işe yaramıyor iki ay önce denemiştim ben de hrp pik çıkıyordu hatta birazdan bulursam fotolarını atayım size doktoruma danıştığımda yumurtlama günlerini göstermez lh yüksek olduğu için demişti ben de bırakmıştım yapmayı elimde de bi sürü test kaldı
Hormon testi yaptırmış mıydın canım orda çıkıyomerhaba hep yaptığın test pozitifmi cıkıyodu Yoksa nasl anlaya bilirimki lh yüksek olduğunu benm ilk yaptıklarm silkkti sonra koyulaştı ama
yaptım canm ama Test soniclarından biçey anlayamadm yaniHormon testi yaptırmış mıydın canım orda çıkıyo
Attım canım ovu testlerimi ama benim dediğim lh kan testinde bakılıyo hormon testindeyaptım canm ama Test soniclarından biçey anlayamadm yani
sende çoksu pozitif gibibende korktum şimdi yaaaaEki Görüntüle 2617531 Eki Görüntüle 2617532 Eki Görüntüle 2617533 Eki Görüntüle 2617534 Eki Görüntüle 2617536
At canımcanm testi atayımmı sana sonucu
tam böyle değil ama lh kaç bilmiyorum yaaaSen niye korktun canım anlamadım testlerin böyle mi senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?