Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doğru atmışımdır İnşAllah lh varmı burda ben pek anlamıyorum

Bi kaç gün yap bence canım testi silikleşirse anlarız çatlamış. İlk idrarla yapmaman gerekiyor su alımına dikkat et bide aynı saatlerde yapmaya çalış canım
evet can 4gübdür deniyoeum ama bu gün cok koyu yani fark var bariz aynı saat yapıyorum su tüketmeden

Bende yapmıyorum güvenemiyorum onlara

Arkadaşlar bende pkoluyum tam bi senelik evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sadece 1 hafta sürdü dış gebelikmiş iğnemi olduğum halde düşmedi ve içimde patladı acilen ameliyata alındım. Bu gebeliğimden sonra hamile kalamadım bu ay doktorum klomen verdi regli düzensizliğim var acaba evde idrar testini ne zaman yapmalıyım

Merhaba Canım Gecmiş Olsun Adetin gecmesini beklemen en mantıklısı bence tabii sabırsəz değilsen benim gibi

hamilelik testi demi senin dediğin)?

Evet hamilelik testi Ama renglim çok düzensiz bazen 35 günde bazen 40 günde geliyor
Adet Düzensiz oluncada denge şaşıyo Valla bilemedimki Ne zaman yap desem yanlış bişeyde demeyeyim

Hani şüpheli ilişkiden 17 18gün sonra test yapılması daha garantiymiş

Canım merhaba hoşgeldin. İnofolic içeriğinde inositol var ve biz pcos ların kalitesiz olan yumurtalarının kaliteli hale gelmesine yardımcı oluyor. Regl dönemlerini de düzene sokuyor dolayısıyla yumurtlama gerçekleştiği için..

yapmadım doktor yapmamı söylememişti klomen sonra ilk 10 gün değerlendirin diyorlar
değerlendirdiysen kaç gün geçmişdir canım üstünden ona göre hesaplama yapalım ) diye soruyomda

Teşekkür ederim açıkladığın için bugün kızlar da yardımcı oldu baya biraz bilinçsizim de bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…