buda ovuAt canım
Bunda lh yok ama canım bi kaç gün testi yap bakalım nazıl çıkıcakbenim ilk testler silikti sonra koyulaştı Ama yinede acabamı dedim
demi yok bende acaba farklımı yazılıyo dedim((Tamam canm Yarnda bakayım ama tesy pozitif ve Kramplar var Yumurtalıklarda HayrlısıBunda lh yok ama canım bi kaç gün testi yap bakalım nazıl çıkıcak
Bi kaç gün yap bence canım testi silikleşirse anlarız çatlamış. İlk idrarla yapmaman gerekiyor su alımına dikkat et bide aynı saatlerde yapmaya çalış canımbuda ovu
evet can 4gübdür deniyoeum ama bu gün cok koyu yani fark var bariz aynı saat yapıyorum su tüketmedenBi kaç gün yap bence canım testi silikleşirse anlarız çatlamış. İlk idrarla yapmaman gerekiyor su alımına dikkat et bide aynı saatlerde yapmaya çalış canım
Bende yapmıyorum güvenemiyorum onlaraKızlar nasılsınızyazdıklarınız okudum buarada ovu testi için bikaç bişey söyliyeyim lh değeri yüksek olanlarda bi işe yaramıyor iki ay önce denemiştim ben de hrp pik çıkıyordu hatta birazdan bulursam fotolarını atayım size doktoruma danıştığımda yumurtlama günlerini göstermez lh yüksek olduğu için demişti ben de bırakmıştım yapmayı elimde de bi sürü test kaldı
bende aaliba pes etdm yaa ooofBende yapmıyorum güvenemiyorum onlara
Merhaba Canım Gecmiş Olsun Adetin gecmesini beklemen en mantıklısı bence tabii sabırsəz değilsenArkadaşlar bende pkoluyum tam bi senelik evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sadece 1 hafta sürdü dış gebelikmiş iğnemi olduğum halde düşmedi ve içimde patladı acilen ameliyata alındım. Bu gebeliğimden sonra hamile kalamadım bu ay doktorum klomen verdi regli düzensizliğim var acaba evde idrar testini ne zaman yapmalıyım
hamilelik testi demi senin dediğin)?Arkadaşlar bende pkoluyum tam bi senelik evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sadece 1 hafta sürdü dış gebelikmiş iğnemi olduğum halde düşmedi ve içimde patladı acilen ameliyata alındım. Bu gebeliğimden sonra hamile kalamadım bu ay doktorum klomen verdi regli düzensizliğim var acaba evde idrar testini ne zaman yapmalıyım
Adet Düzensiz oluncada denge şaşıyo Valla bilemedimki Ne zaman yap desem yanlış bişeyde demeyeyimEvet hamilelik testi Ama renglim çok düzensiz bazen 35 günde bazen 40 günde geliyor
Teşekkür ederimMerhaba Canım Gecmiş Olsun Adetin gecmesini beklemen en mantıklısı bence tabii sabırsəz değilsenbenim gibi
ov testi yapıyomusun yoksa ?Teşekkür ederimama ne kadar beklemeliyim bilmiyorum
yapmadım doktor yapmamı söylememişti klomen sonra ilk 10 gün değerlendirin diyorlarov testi yapıyomusun yoksa ?
Canım merhaba hoşgeldin. İnofolic içeriğinde inositol var ve biz pcos ların kalitesiz olan yumurtalarının kaliteli hale gelmesine yardımcı oluyor. Regl dönemlerini de düzene sokuyor dolayısıyla yumurtlama gerçekleştiği için..Merhaba kızlar konuya gözüm takıldı bi bakayim dedim de, inofolic benim doktorum da önermişti. Çok hafif pcos görüyorum ama önemli birşey değil demişti. Ne işe yarıyor inofolic tam olarak? Ben sadece folikasit diye içiyordum onu.
değerlendirdiysen kaç gün geçmişdir canım üstünden ona göre hesaplama yapalım ) diye soruyomdayapmadım doktor yapmamı söylememişti klomen sonra ilk 10 gün değerlendirin diyorlar
Teşekkür ederim açıkladığın içinCanım merhaba hoşgeldin. İnofolic içeriğinde inositol var ve biz pcos ların kalitesiz olan yumurtalarının kaliteli hale gelmesine yardımcı oluyor. Regl dönemlerini de düzene sokuyor dolayısıyla yumurtlama gerçekleştiği için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?