Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim açıkladığın için ♥ bugün kızlar da yardımcı oldu baya biraz bilinçsizim de bu konuda.
Rica ederim balım Aklına takılan şeyler olursa cevaplarız nolucak.. İnofolic kullan ama ben çok faydasını gördüm. Umarım sağlıkla tutunur bebeğin en hayırlı zamanda

Rica ederim balım Aklına takılan şeyler olursa cevaplarız nolucak.. İnofolic kullan ama ben çok faydasını gördüm. Umarım sağlıkla tutunur bebeğin en hayırlı zamanda
Ben bu aralar biraz erteledim ama bu süreçte inofolic kullanmaya devam edicem yine:)) sonrası için yararı olur

Bende korkmuyorum değilim kuzum. Ankaradayız biz. Bütün hastaneler riskli. Ben 35 gün sonra ilk kez bugün dışarı çıktım korkudan
Büyük şehirde yaşamak daha fazla tedbir gerektiriyor tabi biz görev gereği Şırnak'ta yaşıyoruz burada vaka daha az ama doktor sıkıntısı var. O yüzden Corona mevzusu bitmeden benim gebelik işi yaş

Adetin geciktiği zaman cnım

Çatlatma iğnesi oldun mu canım?

Büyük şehirde yaşamak daha fazla tedbir gerektiriyor tabi biz görev gereği Şırnak'ta yaşıyoruz burada vaka daha az ama doktor sıkıntısı var. O yüzden Corona mevzusu bitmeden benim gebelik işi yaş
Bizde görev yüzünden Ankaradayız kuzum gurbette olmak bi tık daha zor böylesi günlerde
Allah yardımcımız olsun ne diyelim

Kızlar bugun geçmek bilmeyen bir bas ağrım var
Buralara kendimi veremiyorum kusuruma bakmayın

K
Kizlar spermiyogramda bol lokosit diyor ph 8 cikmis boyle olan var mi infertilite de bu etkili olabilir dedi dr ve antibiyotik verdi
Spermde lökosit canlılığı öldürüyor canım. Döllenme yeteneği bitiyor. Antibiyotikle geçer..Sayı hız morfoloji nasıl peki ?

Kızlar bildiğiniz sokağa çıkma yasağı ilan edildi 2 gün allahtan hayıt stoklamışım gerçi altı üstü 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…