Kuzm gene kalırız herkes onun sayesinde mi kakıyor sanki düzenli ilişki olsun kalırız Allah n izni ile kuzmm Leslie sporu senmi yapıyordunÇok umutluydum yaa ben çok Pco lu kızlar hamile kalmış öyle ondam denemek istedim
Ah canmm zor yollardan geçmişsin kolay olmamış ama kavuşmuşsun meleğine inşallah Bizede nasip eder RabbimInşallah hepiniz bebelerinize kavuşursunuz kızlar bende pkoluyum kavuştum coksukur meleğim kucağımda kolay olmuyo elbet öncelikle bana yapılan tedaviyi anlatayım ilkönce matofin kullandım 60 kilodan 53 kiloya düştüm tatlıyı kestim kepek ekmeği yedim prolaktini yüksekti doktinex kullandım sonra klomene başladık 4 ay denedik olmadı hsg cekelim dedi çektik temiz hsg den 2 ay sonra inofolic kullandım ve mutlu sonanlatmak kolay yaşamaksa zor allah hayırlısıyla nasip etsin herkese
hayır canm ben değilim İnşAllah Kalalım nasl olduğunun önemi yokKuzm gene kalırız herkes onun sayesinde mi kakıyor sanki düzenli ilişki olsun kalırız Allah n izni ile kuzmm Leslie sporu senmi yapıyordun
Inşallah hepiniz bebelerinize kavuşursunuz kızlar bende pkoluyum kavuştum coksukur meleğim kucağımda kolay olmuyo elbet öncelikle bana yapılan tedaviyi anlatayım ilkönce matofin kullandım 60 kilodan 53 kiloya düştüm tatlıyı kestim kepek ekmeği yedim prolaktini yüksekti doktinex kullandım sonra klomene başladık 4 ay denedik olmadı hsg cekelim dedi çektik temiz hsg den 2 ay sonra inofolic kullandım ve mutlu sonanlatmak kolay yaşamaksa zor allah hayırlısıyla nasip etsin herkese
Inşallah cnm ona baktığımda herşeye değersin diyorum asla vazgecmeyinİ
inşallah bizler de mutlu sona ulaşacağız
YaaaInşallah cnm ona baktığımda herşeye değersin diyorum asla vazgecmeyin
Inşallah cnm enkısa zamanda kavuşunŞükür Kavuşturana canm Darısı bize
Insallah canmmm senin bat ne zaman şimdihayır canm ben değilim İnşAllah Kalalım nasl olduğunun önemi yok
AMİNNNInşallah cnm enkısa zamanda kavuşun
22 siInsallah canmmm senin bat ne zaman şimdi
Sen daha yeni bitdin demi canmInsallah canmmm senin bat ne zaman şimdi
Evet cnm şeker ilacı adetten sonra ikigunde bir çalıştık cnm yumurtla haftamida bulmuştum yastık koyup 20 dk ayaklarımı havaya diktim buda yaptiklarimAh canmm zor yollardan geçmişsin kolay olmamış ama kavuşmuşsun meleğine inşallah Bizede nasip eder Rabbimmatofin şeker ilacı dimi
Yumurtalama zamanını nasıl Yakaladınız canmEvet cnm şeker ilacı adetten sonra ikigunde bir çalıştık cnm yumurtla haftamida bulmuştum yastık koyup 20 dk ayaklarımı havaya diktim buda yaptiklarimâmin cnm
Bende iki gündür basladım diaformine canm kaliteli yumurtlama yapıyormuş hayırlısı AllahtanEvet cnm şeker ilacı adetten sonra ikigunde bir çalıştık cnm yumurtla haftamida bulmuştum yastık koyup 20 dk ayaklarımı havaya diktim buda yaptiklarimâmin cnm
Internette ovulasyon hesaplayicilar varya ordan baktım zaten 28 günde bir olmaya başlamıştım birde ıslaklık oluyor farkrdersin iccamasirda o haftadaYumurtalama zamanını nasıl Yakaladınız canm
Bugun leke gelmezse daha temizlenecem canım bu ay biraz uzun sürdü lekelenme olarak 3gun surdu canım normal de 5 gunde temizlenirimSen daha yeni bitdin demi canm
Hayırlısı cnm oda benzer ilaçlardan evetBende iki gündür basladım diaformine canm kaliteli yumurtlama yapıyormuş hayırlısı Allahtan
DUr senide ekliyim hatırlatma notuna canım22 sigecmiycek zaman
yaa adet bitipte o lekelenme qıcık ediyo insanı benm normalde4 günde ter temiz olurumBugun leke gelmezse daha temizlenecem canım bu ay biraz uzun sürdü lekelenme olarak 3gun surdu canım normal de 5 gunde temizlenirim
DUr senide ekliyim hatırlatma notuna canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?