Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki Çatlamış

Eklentiler

• 20200411_105616.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 20200411_110736.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 16
iyim Canm sen nasılsın baş ağrln geçtimi
Çok şükür geçti canım dün tansıyonum falan da Çıkmış limon sıktım içtim gece düştü biraz uyumuşum sonra sabah ta geçmiş basım 6 da uyandığımda

Bence hayla duruyor diye sevin şans daha yüksek canmmm
Öylemi bende Catlamıycakmı acaba dedim Yaaa bide belki lh yüksek olduğundan böyle olurmuki ya Doktor her şeyin normal dediydi sadece pco var dediydi

Öylemi bende Catlamıycakmı acaba dedim Yaaa bide belki lh yüksek olduğundan böyle olurmuki ya Doktor her şeyin normal dediydi sadece pco var dediydi
İşte ben hiç anlamıyorm canım onlardan ama pcoslarda lh yüksek oluyoo canım

Inşallah hepiniz bebelerinize kavuşursunuz kızlar bende pkoluyum kavuştum coksukur meleğim kucağımda kolay olmuyo elbet öncelikle bana yapılan tedaviyi anlatayım ilkönce matofin kullandım 60 kilodan 53 kiloya düştüm tatlıyı kestim kepek ekmeği yedim prolaktini yüksekti doktinex kullandım sonra klomene başladık 4 ay denedik olmadı hsg cekelim dedi çektik temiz hsg den 2 ay sonra inofolic kullandım ve mutlu son anlatmak kolay yaşamaksa zor allah hayırlısıyla nasip etsin herkese

İ
inşallah bizler de mutlu sona ulaşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…