Tünaydın cabmmm sen nasılsnnnGünaydınlarr
Catlasa silik olmazmıydı sanki hayla duruyo gibi geldi kuzmmSanki Çatlamış
iyim CanmTünaydın cabmmm sen nasılsnnn❤
Catlasa silik olmazmıydı sanki hayla duruyo gibi geldi kuzmm
Çok şükür geçti canımiyim Canmsen nasılsın baş ağrln geçtimi
Bence hayla duruyor diye sevin şans daha yüksek canmmmdünkine göre azcık silik görünce sevinmişdim
İyi canmÇok şükür geçti canım ❤❤dün tansıyonum falan da Çıkmış limon sıktım içtim gece düştü biraz uyumuşum sonra sabah ta geçmiş basım 6 da uyandığımda
ÖylemiBence hayla duruyor diye sevin şans daha yüksek canmmm
İşte ben hiç anlamıyorm canım onlardan ama pcoslarda lh yüksek oluyoo canımÖylemibende Catlamıycakmı acaba dedim Yaaa bide belki lh yüksek olduğundan böyle olurmuki ya Doktor her şeyin normal dediydi sadece pco var dediydi
Neyse artk olmasada Bunuda denemiş oldum derim bariİşte ben hiç anlamıyorm canım onlardan ama pcoslarda lh yüksek oluyoo canım
Ben hiç denemedimNeyse artk olmasada Bunuda denemiş oldum derim bari
Çok umutluydum yaa ben çok Pco lu kızlar hamile kalmış öyle ondam denemek istedimBen hiç denemedim
inşallah bizler de mutlu sona ulaşacağızInşallah hepiniz bebelerinize kavuşursunuz kızlar bende pkoluyum kavuştum coksukur meleğim kucağımda kolay olmuyo elbet öncelikle bana yapılan tedaviyi anlatayım ilkönce matofin kullandım 60 kilodan 53 kiloya düştüm tatlıyı kestim kepek ekmeği yedim prolaktini yüksekti doktinex kullandım sonra klomene başladık 4 ay denedik olmadı hsg cekelim dedi çektik temiz hsg den 2 ay sonra inofolic kullandım ve mutlu sonanlatmak kolay yaşamaksa zor allah hayırlısıyla nasip etsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?