Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Internette ovulasyon hesaplayicilar varya ordan baktım zaten 28 günde bir olmaya başlamıştım birde ıslaklık oluyor farkrdersin iccamasirda o haftada
Benim Adetim düzenli 30 31 gün Hep oluyo zamanında
ovu testiyle takip ediyorum ama pek inanamadm

Size belirtilerimize yazayım çıkmadan adete 1 Hafta kala ayağı kalktığımda gözüm kararmaya başladı ağzım kuruyordu sivilcelendim sürekli yemek tariflerine bakarken yakaliyordum kendimi adet günü 5 gün geçti feci karin ağrısı ama aynı adet ağrısı el ayak üşümesi göğüslerde dolgunluk kahverengi bölümünde sivilcelenme 5 günün sonunda eşimin ısrarıyla test yaptm ben Hiç inanmadığım için

Ayy İnşAllah Her kes Yaşar Bu belirtileri
ya benmde Dün Kasıklarımda ağrı vardı Bi ayağa kalktım gözüm kararıyo baş ağrısı bi yandan ama malesef benm daha adete cok var yoksa bende belirti diye anlardm onu

Cnm ben anladimki olacağı varsa testsizde oluyo bende kullanmıştım çünkü öyle olmadı kaliteli yumurtlama olduysa zaten tutar sadece ovulasyon hesaplayicidan bul tarihini öncesini sonrasını degerlendir

Canım snein düzenliyse adetin sen ovu testine devam et herkesde aynı olmuyo sonuçta bidr çatlamadan 14gün sonra adet olunuyo sen bi hesapla bakalım adet olcağın günden 14gün geri say ne zamana drnk geliyo bugünlerse testlerin doğrudur

benim adetimin başladığı günden 19 gün Pik gösterdi ilk ve hala pik gibi Ondan Anlam veremedm canm

geri sayım yaptığımda 11güne denk geliyo test daha catlamadı diyor ama dün kasıklarımda ağrı vardı bu gün hic tın tok

Eklentiler

• 20200411_110316.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 21
geri sayım yaptığımda 11güne denk geliyo test daha catlamadı diyor ama dün kasıklarımda ağrı vardı bu gün hic tın tok
Valla canım teste bakma sen ozaman hala koyu çünkü sen gün aşırı ilişki olmasına dikkat et en azından düşünmemeye çalış ki stres olmasın

Yumurtlama takvimi folio ailesi yaz google ordanda hesaplayıcı takvimini veriyo ben ordan takip etmiştim detaylı veriyo

Yumurtlama takvimi folio ailesi yaz google ordanda hesaplayıcı takvimini veriyo ben ordan takip etmiştim detaylı veriyo
Değerlendirdiğim günlere denk geldi

Eklentiler

• Screenshot_20200411-131249_Chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 21
Bu günden sonra altın günler başlıyor bizim için de
KUZm bişe sorucam adet bitiminde hamile kalanlar olmuş bu doğrumu acaba yoksa doktor. Gebeliği son k adet tarihinden itibaren hesapladığı için bu arkadaslar kendını Ozaman kaldı falan öı sanıyor acaba eğer öyleyse bugun cok çalışma yapıcam gibi gözükuyor herseyden medet Umar olduk Ya su Korana günülerinden hamile kalmanın derdine düştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…