Benim Adetim düzenli 30 31 gün Hep oluyo zamanındaInternette ovulasyon hesaplayicilar varya ordan baktım zaten 28 günde bir olmaya başlamıştım birde ıslaklık oluyor farkrdersin iccamasirda o haftada
Ayy İnşAllah Her kes Yaşar Bu belirtileriSize belirtilerimize yazayım çıkmadan adete 1 Hafta kala ayağı kalktığımda gözüm kararmaya başladı ağzım kuruyordu sivilcelendim sürekli yemek tariflerine bakarken yakaliyordum kendimiadet günü 5 gün geçti feci karin ağrısı ama aynı adet ağrısı el ayak üşümesi göğüslerde dolgunluk kahverengi bölümünde sivilcelenme 5 günün sonunda eşimin ısrarıyla test yaptm ben Hiç inanmadığım için
Cnm ben anladimki olacağı varsa testsizde oluyo bende kullanmıştım çünkü öyle olmadı kaliteli yumurtlama olduysa zaten tutar sadece ovulasyon hesaplayicidan bul tarihini öncesini sonrasını degerlendirBenim Adetim düzenli 30 31 gün Hep oluyo zamanında
ovu testiyle takip ediyorum ama pek inanamadm
Canım snein düzenliyse adetin sen ovu testine devam et herkesde aynı olmuyo sonuçta bidr çatlamadan 14gün sonra adet olunuyo sen bi hesapla bakalım adet olcağın günden 14gün geri say ne zamana drnk geliyo bugünlerse testlerin doğrudurBenim Adetim düzenli 30 31 gün Hep oluyo zamanında
ovu testiyle takip ediyorum ama pek inanamadm
Hıç sormayaa adet bitipte o lekelenme qıcık ediyo insanı benm normalde4 günde ter temiz olurum
geri sayım yaptığımda 11güne denk geliyo test daha catlamadı diyor ama dün kasıklarımda ağrı vardı bu gün hic tın tokCanım snein düzenliyse adetin sen ovu testine devam et herkesde aynı olmuyo sonuçta bidr çatlamadan 14gün sonra adet olunuyo sen bi hesapla bakalım adet olcağın günden 14gün geri say ne zamana drnk geliyo bugünlerse testlerin doğrudur
Valla canım teste bakma sen ozaman hala koyu çünkü sen gün aşırı ilişki olmasına dikkat et en azından düşünmemeye çalış ki stres olmasıngeri sayım yaptığımda 11güne denk geliyo test daha catlamadı diyor ama dün kasıklarımda ağrı vardı bu gün hic tın tok
Evet canm Bu Günleri baya değerlendirdik artk Hayırlısı deyib bekliycemValla canım teste bakma sen ozaman hala koyu çünkü sen gün aşırı ilişki olmasına dikkat et en azından düşünmemeye çalış ki stres olmasın
tamam canm hemen bakaymYumurtlama takvimi folio ailesi yaz google ordanda hesaplayıcı takvimini veriyo ben ordan takip etmiştim detaylı veriyo
Değerlendirdiğim günlere denk geldiYumurtlama takvimi folio ailesi yaz google ordanda hesaplayıcı takvimini veriyo ben ordan takip etmiştim detaylı veriyo
Hadi inşallah ovulasyon kullanmadığın zaman bu siteden takiDeğerlendirdiğim günlere denk geldi
Teşekkür ederim canmHadi inşallah ovulasyon kullanmadığın zaman bu siteden takip et cnm
Insallah cnm güzel haberleriniz olsunTeşekkür ederim canmGüzel haberleri alırsam YazıcM
Benim de bugün bitti canım temizleneceğimBugun leke gelmezse daha temizlenecem canım bu ay biraz uzun sürdü lekelenme olarak 3gun surdu canım normal de 5 gunde temizlenirim
HAdi bakalım kuzum bende şimdi girivem bunun gelmesi bi dert bitmesi bi dertBenim de bugün bitti canım temizleneceğim
Bu günden sonra altın günler başlıyor bizim için deHAdi bakalım kuzum bende şimdi girivem bunun gelmesi bi dert bitmesi bi dert
KUZm bişe sorucam adet bitiminde hamile kalanlar olmuş bu doğrumu acaba yoksa doktor. Gebeliği son k adet tarihinden itibaren hesapladığı için bu arkadaslar kendını Ozaman kaldı falan öı sanıyor acaba eğer öyleyse bugun cok çalışma yapıcam gibi gözükuyorBu günden sonra altın günler başlıyor bizim için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?