Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bede duydum Benim hatta arkadaşım adetliyken hamile kalmışdı ilk çoçuğa hatta bana diyoki adetin bitip lekelenme olduğu günleride değerlendir O o ay bi kere ilişkiyle adet gününde kalmışdı

canım bede duydum Benim hatta arkadaşım adetliyken hamile kalmışdı ilk çoçuğa hatta bana diyoki adetin bitip lekelenme olduğu günleride değerlendir O o ay bi kere ilişkiyle adet gününde kalmışdı
Oha yok artık cok isterim hamile kalmak ama haram canım rikse girmem Günah işleye işleye ınsanlar ımandan cıkıyor Allah korusun

Oha yok artık cok isterim hamile kalmak ama haram canım rikse girmem Günah işleye işleye ınsanlar ımandan cıkıyor Allah korusun
Canm Evet bende Hiç aklmn ucundan gecmez adetliyken denemek o bana dediydi yani adetin ilk gunu Felan diye ama kalmış Bazılarında demekki gec yumurtlamamı oluyo nasl anlahamadm

Şimdi de kalsam aylık
Canm Evet bende Hiç aklmn ucundan gecmez adetliyken denemek o bana dediydi yani adetin ilk gunu Felan diye ama kalmış Bazılarında demekki gec yumurtlamamı oluyo nasl anlahamadm
Bilmem canım nasıl oluyor acaba aman bildiğim kadarıyla her adetle bi yumurta atıyormuşuz demek ki o yumurtayla mı kalıyorlar

Şimdi de kalsam aylık

Bilmem canım nasıl oluyor acaba aman bildiğim kadarıyla her adetle bi yumurta atıyormuşuz demek ki o yumurtayla mı kalıyorlar
Bilemiyorumki benimki yumurtayı catlatsa yeticek ama salmıyokiii

Yeni konu başlığı acılmış kız bakireymiş Sadece sürtünme yoluhla hamile kalmış yazık yaa

Canım bazıları nadiren de olsa adetin bitiminde yani adetin 7-8-9. Günü yumurtluyormuş o sırada da ilişki olunca hamile kalıyorlar bebeğim başka işimiz kalmadı ki neredeyse ben de bir gün durup bir gün ilişki şeklinde ilerleyeceğim

Bu akşam bize kolay gelsin o halde

Yaşlar Kaç ? sizin Benm 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…