canım bede duydum Benim hatta arkadaşım adetliyken hamile kalmışdı ilk çoçuğa hatta bana diyoki adetin bitip lekelenme olduğu günleride değerlendir O o ay bi kere ilişkiyle adet gününde kalmışdıKUZm bişe sorucam adet bitiminde hamile kalanlar olmuş bu doğrumu acaba yoksa doktor. Gebeliği son k adet tarihinden itibaren hesapladığı için bu arkadaslar kendını Ozaman kaldı falan öı sanıyor acaba eğer öyleyse bugun cok çalışma yapıcam gibi gözükuyorherseyden medet Umar olduk Ya su Korana günülerinden hamile kalmanın derdine düştük
Oha yok artık cok isterim hamile kalmak ama haram canım rikse girmem Günah işleye işleye ınsanlar ımandan cıkıyor Allah korusuncanım bede duydum Benim hatta arkadaşım adetliyken hamile kalmışdı ilk çoçuğa hatta bana diyoki adetin bitip lekelenme olduğu günleride değerlendir O o ay bi kere ilişkiyle adet gününde kalmışdı
Canm Evet bende Hiç aklmn ucundan gecmezOha yok artık cok isterim hamile kalmak ama haram canım rikse girmem Günah işleye işleye ınsanlar ımandan cıkıyor Allah korusun
Bilmem canım nasıl oluyor acaba aman bildiğim kadarıyla her adetle bi yumurta atıyormuşuz demek ki o yumurtayla mı kalıyorlarCanm Evet bende Hiç aklmn ucundan gecmezadetliyken denemek o bana dediydi yani adetin ilk gunu Felan diye ama kalmış Bazılarında demekki gec yumurtlamamı oluyo nasl anlahamadm
Bilemiyorumki benimkiŞimdi de kalsam aylık
Bilmem canım nasıl oluyor acaba aman bildiğim kadarıyla her adetle bi yumurta atıyormuşuz demek ki o yumurtayla mı kalıyorlar
Canım bazıları nadiren de olsa adetin bitiminde yani adetin 7-8-9. Günü yumurtluyormuş o sırada da ilişki olunca hamile kalıyorlarKUZm bişe sorucam adet bitiminde hamile kalanlar olmuş bu doğrumu acaba yoksa doktor. Gebeliği son k adet tarihinden itibaren hesapladığı için bu arkadaslar kendını Ozaman kaldı falan öı sanıyor acaba eğer öyleyse bugun cok çalışma yapıcam gibi gözükuyorherseyden medet Umar olduk Ya su Korana günülerinden hamile kalmanın derdine düştük
Biz normal yolla kalamıyoruz ınsanlar surtunmeyle kakıyorYeni konu başlığı acılmış kız bakireymiş Sadece sürtünme yoluhla hamile kalmış yazık yaa
Bu akşam bize kolay gelsin o haldeCanım bazıları nadiren de olsa adetin bitiminde yani adetin 7-8-9. Günü yumurtluyormuş o sırada da ilişki olunca hamile kalıyorlarbebeğim başka işimiz kalmadı ki neredeyse ben de bir gün durup bir gün ilişki şeklinde ilerleyeceğim
Biz normal yolla kalamıyoruz ınsanlar surtunmeyle kakıyor
Bu akşam bize kolay gelsin o halde
Birde sürtğnmeyle deneyelim Kızlar
Bu akşam bize kolay gelsin o halde
İşe yararsa söyle Ateş tutmayalımda canm Sürtünmeyle
HAhahİşe yararsa söyle Ateş tutmayalımda canm Sürtünmeyle
ne güzel arkadaş olduk biz böle istediğimiz gibi rahat konuşuyoruz bu samimiyettir işteBir Hafta aradan Sonra Normal yanii demi
Benimde Hep aradığımHAhah
ne güzel arkadaş olduk biz böle istediğimiz gibi rahat konuşuyoruz bu samimiyettir işte ❤
Bazen uzaktakiler ben yakınından daha yakındırBenimde Hep aradığımUzakta Olsak Yakınmış Gibi hiss ediyorum
EvetBazen uzaktakiler ben yakınından daha yakındır ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?