26 ya gircem kuzmmmYaşlar Kaç ? sizin Benm 24
Kaç yıllı evlisin canm26 ya gircem kuzmmm
Kaç yıllı evlisin canm
Benimde 3 Oldu Canm 2016 kasımda3 seneye gircem canım sennn
2017 HaziranBenimde 3 Oldu Canm 2016 kasımdaevlendik aynıyız sayılır Nice Nice Mutlu senelere girelim İnşAllah
Evet canm2017 Haziransen 4 olcan nerdeyse
hep okuyodum hiç yazmıyodum sonra dedim açayım kendime bi hesap2017 Haziransen 4 olcan nerdeyse
Hayırlı geceler canm Kolau gelsinHayırlı geceler kızlarr. Bugün hiç giremedim. Büyük temizlik yaptık eşimleYumurtlama öncesi ağır işler bitti
Leslie yapan benim kuzumm..Kuzm gene kalırız herkes onun sayesinde mi kakıyor sanki düzenli ilişki olsun kalırız Allah n izni ile kuzmm Leslie sporu senmi yapıyordun
Aslında düşünmek değilde eşim bugünlerde bi evde bi mesaide yada nöbette. Evde olduğu günler dışarıda çıkamayınca sıkılıyoz ev işi yapıyoz film izliyozHayırlı geceler canm Kolau gelsiniyi yapmışsın valla ben artk adete kadar yapamam ağır iş yasak evden benm aklıma gelmedi hic önce yapmak
Bizde 1 sene korunduk canim. Şimdiki aklım olsa korunur muydum aahh ahhhEvet canm2sene korunduk pişmanm şu an yaaa Ama normal yolla korundum ilacdan korktum
canım hala aynı yarın artıkAslında düşünmek değilde eşim bugünlerde bi evde bi mesaide yada nöbette. Evde olduğu günler dışarıda çıkamayınca sıkılıyoz ev işi yapıyoz film izliyoz
Ovulasyonu ne yaptın kuzum?
aynen bende öyle diyorum amma işte hemen olurdu ozamanda hahahahBizde 1 sene korunduk canim. Şimdiki aklım olsa korunur muydum aahh ahhh
Böyle olmayacağına hemen olsaymış canim keske. Biraz borcumuz vardı maddiyatı düzeltelim öyle çocuğumuz olsun dedik şimdi duzelttik de noldu çocuk yok hiçbirşeyin anlamı yokaynen bende öyle diyorum amma işte hemen olurdu ozamanda hahahah
geçmiş olsun canım tez bi zamanda inşAllah her kese nasip ederKızlar selamlar tüp denemem var ve oki olduğumu yeni öğrendim.hem es sperm sorunu hem benim pko .Inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebek verir hepimize.glukofen kullanıyorum 2 aydır
HAhah ne güzel arkadaş olduk biz böle istediğimiz gibi rahat konuşuyoruz bu samimiyettir işte
Benimde Hep aradığımUzakta Olsak Yakınmış Gibi hiss ediyorum
aynen canım bizde ev alalim felan dedik şimdi her şey yolunda ama bebek yok oda olur sende canın sıkmaaBöyle olmayacağına hemen olsaymış canim keske. Biraz borcumuz vardı maddiyatı düzeltelim öyle çocuğumuz olsun dedik şimdi duzelttik de noldu çocuk yok hiçbirşeyin anlamı yok
Bazen varya hiç canımı sıkmıyorum amaan olur nasıl olsa diyorum ama bazende böyle çok umutsuzluğa kapılıyorum etrafımdaki herkes patır patır hamile kaliyo şaka gibi bizde olmuyo niyeyseaynen canım bizde ev alalim felan dedik şimdi her şey yolunda ama bebek yok oda olur sende canın sıkmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?