Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı geceler kızlarr. Bugün hiç giremedim. Büyük temizlik yaptık eşimle Yumurtlama öncesi ağır işler bitti bugün lekelerim bitti, yarın eşim nöbetçi, pazartesiye bomba gibi hazırım

Hayırlı geceler kızlarr. Bugün hiç giremedim. Büyük temizlik yaptık eşimle Yumurtlama öncesi ağır işler bitti
Hayırlı geceler canm Kolau gelsiniyi yapmışsın valla ben artk adete kadar yapamam ağır iş yasak evden benm aklıma gelmedi hic önce yapmak

Hayırlı geceler canm Kolau gelsiniyi yapmışsın valla ben artk adete kadar yapamam ağır iş yasak evden benm aklıma gelmedi hic önce yapmak
Aslında düşünmek değilde eşim bugünlerde bi evde bi mesaide yada nöbette. Evde olduğu günler dışarıda çıkamayınca sıkılıyoz ev işi yapıyoz film izliyoz
Ovulasyonu ne yaptın kuzum?

Aslında düşünmek değilde eşim bugünlerde bi evde bi mesaide yada nöbette. Evde olduğu günler dışarıda çıkamayınca sıkılıyoz ev işi yapıyoz film izliyoz
Ovulasyonu ne yaptın kuzum?
canım hala aynı yarın artık iki gun sure biliyomus catlaması ıntagramdabirgebeningunlugu diye birhanım var ona danısdım yarın yap normal dedi at bana dedi 9 10 pik miş

Kızlar selamlar tüp denemem var ve oki olduğumu yeni öğrendim.hem es sperm sorunu hem benim pko .Inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebek verir hepimize.glukofen kullanıyorum 2 aydır

aynen bende öyle diyorum amma işte hemen olurdu ozamanda hahahah
Böyle olmayacağına hemen olsaymış canim keske. Biraz borcumuz vardı maddiyatı düzeltelim öyle çocuğumuz olsun dedik şimdi duzelttik de noldu çocuk yok hiçbirşeyin anlamı yok

Kızlar selamlar tüp denemem var ve oki olduğumu yeni öğrendim.hem es sperm sorunu hem benim pko .Inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebek verir hepimize.glukofen kullanıyorum 2 aydır
geçmiş olsun canım tez bi zamanda inşAllah her kese nasip eder

Böyle olmayacağına hemen olsaymış canim keske. Biraz borcumuz vardı maddiyatı düzeltelim öyle çocuğumuz olsun dedik şimdi duzelttik de noldu çocuk yok hiçbirşeyin anlamı yok
aynen canım bizde ev alalim felan dedik şimdi her şey yolunda ama bebek yok oda olur sende canın sıkmaa

aynen canım bizde ev alalim felan dedik şimdi her şey yolunda ama bebek yok oda olur sende canın sıkmaa
Bazen varya hiç canımı sıkmıyorum amaan olur nasıl olsa diyorum ama bazende böyle çok umutsuzluğa kapılıyorum etrafımdaki herkes patır patır hamile kaliyo şaka gibi bizde olmuyo niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…