Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen varya hiç canımı sıkmıyorum amaan olur nasıl olsa diyorum ama bazende böyle çok umutsuzluğa kapılıyorum etrafımdaki herkes patır patır hamile kaliyo şaka gibi bizde olmuyo niyeyse
emin olki tek değilsin bende tam olur ya brakalm oluruna diyom benden sonra evlenen biri geliyo yanıma karnı burnunda gelde üzülmesanki inadına yapıyolar

Bazen varya hiç canımı sıkmıyorum amaan olur nasıl olsa diyorum ama bazende böyle çok umutsuzluğa kapılıyorum etrafımdaki herkes patır patır hamile kaliyo şaka gibi bizde olmuyo niyeyse
ama üzülme bu günler geride kalıcak ve hamilelik haberlerimizi bölüşcez

emin olki tek değilsin bende tam olur ya brakalm oluruna diyom benden sonra evlenen biri geliyo yanıma karnı burnunda gelde üzülmesanki inadına yapıyolar
Aynen öyle bir arkadaşım korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kaldı ben şok oldum dedim nasibinde olunca hemencecik oluveriyo

Aynen öyle bir arkadaşım korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kaldı ben şok oldum dedim nasibinde olunca hemencecik oluveriyo
demekki canm bizim bir azcık daha var zamanımız vakti gelince hemencik gelicek İNŞALLAH

1.5 SENE OLMUSDUR
Ben bu ay ilk defa ilaç kullandım canim. Çokta umutlanmıştım ama olmadı o yüzden de biraz demoralize oldum. Çünkü hep şey diyodum kendime hani doktora gidicem ilaç kullanıcam inşallah o zaman olucak. Ama olmadı malesef

canım hala aynı yarın artık iki gun sure biliyomus catlaması ıntagramdabirgebeningunlugu diye birhanım var ona danısdım yarın yap normal dedi at bana dedi 9 10 pik miş
Tatlım panik olma kaliteli yumurtada böyle uzun süren koyuluk oluyor. Bi arkadaş 4 gün pik görmüştü. Hem bugünlerin öncesinde senin testin açık renkti. Lh on hep yüksek olsa o açıklığı göremezdin. Bence kaliteli kaliteli yumurtladın. Bugün ve yarını da değerlendir sağlıkla sımsıkı tutunsun bebiko annişe

canım her kesde bi kere ilac içince olcak diye bişey yok pes etmek yok daha 2 sene cabuk pes ediyosun insannların 6 7 yıllarla olmuyo bende bu ay ovu tetine basladığımda kesin olcak dedim haatta cok kendimi kaptırdım ama daha adetime vark ben kendime olmayada bilir daha ilk aydır ovu deniyon diyom pes etmek yokk pco da çok buyuk sans var hamile kalmaya ilac takviyesiyle daha ilk ay bende senin gibi hemen olsun istiyorum ama olsun beklemekte guzel sonunda kavuşmak mutlak var

Kızlar selamlar tüp denemem var ve oki olduğumu yeni öğrendim.hem es sperm sorunu hem benim pko .Inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebek verir hepimize.glukofen kullanıyorum 2 aydır
Kuzum tedavinin pozitif sonuçlansın inşallah Pcos avantaj bile oluyormuş tüp bebekte yumurta sayısının çok olması bakımından. Ama navizane bi öneri. Kendin için takviye vitamin kullanırsan yumurta kalitesi dolayısıyla kaliteli embriyoların için yararlı olacaktır...

inşallah canm iyikide yazmışım buraya varya ne kadar umut doldu bu ay içime sizlerle konuştukca dahada mutlu oluyorum

Yok pes etmiyorum tabiki devam inşallah ama ne biliyim ya insanin bi hevesi kirilmiyor değil neyse enerji yükseltelim pozitif enerji dolalım iyi düşünelim iyi olsun

Folic asit gibi mi canim.insallah müjdeli haberler vermekte nasip olur

Yok pes etmiyorum tabiki devam inşallah ama ne biliyim ya insanin bi hevesi kirilmiyor değil neyse enerji yükseltelim pozitif enerji dolalım iyi düşünelim iyi olsun
evet canım vucudumuza pozitiflik verelimm

baska ilaclar içiyomusun canm

canm sen naptn bu ay senin durumlar nasıl teste ne zaman başlıyosun yapıyomusun yani

baska ilaclar içiyomusun canm
Şu zamana kadar içmedim ama c life sipariş ettim canim bu ay onu kullanıcam inşallah. Aslında tedaviye devam edecektim gene ilaç kullanicaktim ama malum durumdan dolayı doktora gidemiyorum. C life ile ilgili de güzel geri dönüşler olmuş. Dedim denemekten ne zarar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…