o neki canm bi bilgim yok onla alakalı bende gidicektim doktora kaldı işte bi bitse gitsem diyorum artıkŞu zamana kadar içmedim ama c life sipariş ettim canim bu ay onu kullanıcam inşallah. Aslında tedaviye devam edecektim gene ilaç kullanicaktim ama malum durumdan dolayı doktora gidemiyorum. C life ile ilgili de güzel geri dönüşler olmuş. Dedim denemekten ne zarar gelir
Folic kullanmalısınız zaten kuzum özellikle şu kompleks olanlardan. Ekstra omega 3 de almalısın içeriğinde yoksa. Bi arkadaşım seninle aynı durumdaydı. İlk tedavisinde hiçbişe kullanmadı sadece yumurta geliştirici kullandı o tedavisi negatiftir kalitesiz yumurta ve embriyoları sebebiyle. 2.tedavisinde bayanlar için multivitamın kullandı bebeğini kucağına aldı..Folic asit gibi mi canim.insallah müjdeli haberler vermekte nasip olur
Bende kullanıyorum canım bu 2.ayım.. Sen regl döneminde misin şuan ?Şu zamana kadar içmedim ama c life sipariş ettim canim bu ay onu kullanıcam inşallah. Aslında tedaviye devam edecektim gene ilaç kullanicaktim ama malum durumdan dolayı doktora gidemiyorum. C life ile ilgili de güzel geri dönüşler olmuş. Dedim denemekten ne zarar gelir
ben glifor içiyorum sadece bide folidoce bana sadece bir az zayıfla kendiliğindede olur gibi dedi beni aslında kadın dogum altdan muyıneye tıkalımı acıkmı diye göndermişdi tup bebek merkezindeymiş onnarda hayır dedi olmazŞu zamana kadar içmedim ama c life sipariş ettim canim bu ay onu kullanıcam inşallah. Aslında tedaviye devam edecektim gene ilaç kullanicaktim ama malum durumdan dolayı doktora gidemiyorum. C life ile ilgili de güzel geri dönüşler olmuş. Dedim denemekten ne zarar gelir
Macun canim instagramdan bakabilirsin. Aynen şu lanet virüs bi bitseydio neki canm bi bilgim yok onla alakalı bende gidicektim doktora kaldı işte bi bitse gitsem diyorum artık
İnşallah iyi gelir canm sanaMacun canim instagramdan bakabilirsin. Aynen şu lanet virüs bi bitseydi
Hemen kullanmaya başlayım infolic diye bir tane duymuştum.insallah umut oldun banaFolic kullanmalısınız zaten kuzum özellikle şu kompleks olanlardan. Ekstra omega 3 de almalısın içeriğinde yoksa. Bi arkadaşım seninle aynı durumdaydı. İlk tedavisinde hiçbişe kullanmadı sadece yumurta geliştirici kullandı o tedavisi negatiftir kalitesiz yumurta ve embriyoları sebebiyle. 2.tedavisinde bayanlar için multivitamın kullandı bebeğini kucağına aldı..
Aa çok sevindim seninde kullanmama yalnız degilimBende kullanıyorum canım bu 2.ayım.. Sen regl döneminde misin şuan ?
Insaalllllaaahhhİnşallah iyi gelir canm sana
GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH CANIMHemen kullanmaya başlayım infolic diye bir tane duymuştum.insallah umut oldun bana
Kuzum reglim bitti. Yarından itibaren başlıcam teste. Ama günaşırı ilişki şeklinde deneyecez bu ay bakalımcanm sen naptn bu ay senin durumlar nasıl teste ne zaman başlıyosun yapıyomusun yani
hadi İNŞALLAH canım bu ayı güzel değerlendirelimm qaliba bu ay adeti yakın olan benm her kes yeni bitmişKuzum reglim bitti. Yarından itibaren başlıcam teste. Ama günaşırı ilişki şeklinde deneyecez bu ay bakalım
Bende çok sevindim valla :) gebelik testi yaptın mı ??Adet söktürücü bişeyler deneyebilirsiniz yaptıysan..Aa çok sevindim seninde kullanmama yalnız degilimben adet döneminde miyim değil miyim bende bilmiyorum canim. Dün sabah lekelenme yaşadım ama şu ana kadar daha sökülmedi. Bi sokulseydi c life a başlamak istiyorum
Canim ben bu ay ilaç kullandım çatlatma iğnesi oldum. Ignenin 12. günü test yaptım negatif cıktı. Bugünde ıgnenin 15. Günü dünde lekelenme olunca umudum tamamen bitti her an gelebilir yaniBende çok sevindim valla :) gebelik testi yaptın mı ??Adet söktürücü bişeyler deneyebilirsiniz yaptıysan..
İnofolic combinin içeriğinde omega 3 yok Kuzum ama pcoslar için en ideal folicasit. O yüzden inofolic combi alıp yanında omega 3 de al olur mu? İnşallah pozitif sonucun kızlar diye de güzel haber verirsin bizlereHemen kullanmaya başlayım infolic diye bir tane duymuştum.insallah umut oldun bana
canm belki olmazsn farklı lekelenme olmasnCanim ben bu ay ilaç kullandım çatlatma iğnesi oldum. Ignenin 12. günü test yaptım negatif cıktı. Bugünde ıgnenin 15. Günü dünde lekelenme olunca umudum tamamen bitti her an gelebilir yani
Hayırlısı Kuzum hakkında.. İnşallah bu ay pozitif beta HCG testlerimizi paylaşırız hem burada hem clife sayfasındaCanim ben bu ay ilaç kullandım çatlatma iğnesi oldum. Ignenin 12. günü test yaptım negatif cıktı. Bugünde ıgnenin 15. Günü dünde lekelenme olunca umudum tamamen bitti her an gelebilir yani
Keskeeee..Benim adetim bazen böyle başlıyo canim leke geliyo sonra 1 2 gün hiçbişey gelmiyo sonra oluyorum. O yüzden başka bi ihtimal yoktur diye düşünüyorumcanm belki olmazsn farklı lekelenme olmasn
valla ben de yakın hissediyorum sizleri, ne güzel arkadaş olduk burada, sabah kardeşime söyledim forumda çok iyi arkadaşlarım var dedim :)Benimde Hep aradığımUzakta Olsak Yakınmış Gibi hiss ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?