Ayy inşallah canımm. Sen adet oldun mu yada yumurtladın mi hangi dönemdesinHayırlısı Kuzum hakkında.. İnşallah bu ay pozitif beta HCG testlerimizi paylaşırız hem burada hem clife sayfasında
İyi yaptın kuzum. Bitti mi reglin ??Kızlar telefondan yazdım yazdım gönderilmedi, ben de bilgisayarı açtım sizin için
acaba niye bendede foto göndermiyo telefonKızlar telefondan yazdım yazdım gönderilmedi, ben de bilgisayarı açtım sizin için
ben de 26 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyimKaç yıllı evlisin canm
Reglim yeni bitti bugün kuzum. Ben bu ay günaşırı ilişki şeklinde deneyeceğim bakalımAyy inşallah canımm. Sen adet oldun mu yada yumurtladın mi hangi dönemdesin
daha da mutlu senelerin olsun inşallahBenimde 3 Oldu Canm 2016 kasımdaevlendik aynıyız sayılır Nice Nice Mutlu senelere girelim İnşAllah
İnşallah olmazsn diyelim canmKeskeeee..Benim adetim bazen böyle başlıyo canim leke geliyo sonra 1 2 gün hiçbişey gelmiyo sonra oluyorum. O yüzden başka bi ihtimal yoktur diye düşünüyorum
Uygulamadan mı hiriyosun kuzum?acaba niye bendede foto göndermiyo telefon
teşekkur ederım canm hepimzindaha da mutlu senelerin olsun inşallah
olur allahın izniyle kuzum, hepimiz birbirimize desteğizaynen canım bizde ev alalim felan dedik şimdi her şey yolunda ama bebek yok oda olur sende canın sıkmaa
evet canm resim gönfrmek için internetden giriyorumUygulamadan mı hiriyosun kuzum?
hemde en buyuk destekçilerimsinizolur allahın izniyle kuzum, hepimiz birbirimize desteğiz
Bencede en mantıklısı öyle canim. Kaliteli sperm çok önemli. Bide hergun yapınca insana fenalık basiyoReglim yeni bitti bugün kuzum. Ben bu ay günaşırı ilişki şeklinde deneyeceğim bakalım
Aynen uygulamadan foto yüklenmiyor maalesef ya..evet canm resim gönfrmek için internetden giriyorum
ben de bu ay bir içim rahat bir mutluyum :)inşallah canm iyikide yazmışım buraya varya ne kadar umut doldu bu ay içime sizlerle konuştukca dahada mutlu oluyorum
Inşallah cnm Allah razı olsun sendenİnofolic combinin içeriğinde omega 3 yok Kuzum ama pcoslar için en ideal folicasit. O yüzden inofolic combi alıp yanında omega 3 de al olur mu? İnşallah pozitif sonucun kızlar diye de güzel haber verirsin bizlere
Ay keskeİnşallah olmazsn diyelim canm
ayy bide bana sor canm bunaldm bu sıraBencede en mantıklısı öyle canim. Kaliteli sperm çok önemli. Bide hergun yapınca insana fenalık basiyo
hadi bakalım yumurtalarına doluluk, kalite versin rabbimKuzum reglim bitti. Yarından itibaren başlıcam teste. Ama günaşırı ilişki şeklinde deneyecez bu ay bakalım
kuzum belki ilk hamaişimiz olursun şeytanın bacağını kırmış oluruz :)hadi İNŞALLAH canım bu ayı güzel değerlendirelimm qaliba bu ay adeti yakın olan benm her kes yeni bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?