Aynen ya bide çocuk olayına odaklandigimiz için görevmis gibi oluyo bazen ve hiç hoş bi durum değilayy bide bana sor canm bunaldm bu sıra
bitti bebeğim duş aldım, artık bugünden itibaren bir dolu bir boş devamİyi yaptın kuzum. Bitti mi reglin ??
ayyy keşke ama içinizden biri bile hamiş olsa kendim olmuş gibi çok mutlu olurumkuzum belki ilk hamaişimiz olursun şeytanın bacağını kırmış oluruz :)
telefonu kapattım açtım filan ama yok göndermiyor anlamadımacaba niye bendede foto göndermiyo telefon
evet bu sıralar görev diye yapıyorum acı versede yapıyorum bazen aff edersn kasıklarm cok agrı yapıyo bu sıraAynen ya bide çocuk olayına odaklandigimiz için görevmis gibi oluyo bazen ve hiç hoş bi durum değil
sil geri indir canm belki duzelir bi msj geldi senden boş ama bende acaba bi.ey yazmadı diyemi dedimtelefonu kapattım açtım filan ama yok göndermiyor anlamadım
Doğrudur canim bende de oluyo bazen agri. Rabbim emeklerimizi görsün de nasip etsin inşallahevet bu sıralar görev diye yapıyorum acı versede yapıyorum bazen aff edersn kasıklarm cok agrı yapıyo bu sıra
hayırlı haberlerle inşallah, ama şu var ben bu grupla aylarca devam edebilirim o derece enerjimiz uyuştu kızlar maşallah diyeyimevet bu sıralar görev diye yapıyorum acı versede yapıyorum bazen aff edersn kasıklarm cok agrı yapıyo bu sıra
yansın gecelerbitti bebeğim duş aldım, artık bugünden itibaren bir dolu bir boş devam
işte o sırada mesaj göndermek için yollar deniyordumsil geri indir canm belki duzelir bi msj geldi senden boş ama bende acaba bi.ey yazmadı diyemi dedim
inşallah bebişlerimizin pozitif testlerini paylaşarak dvm edelim bende cok sevdim her kesihayırlı haberlerle inşallah, ama şu var ben bu grupla aylarca devam edebilirim o derece enerjimiz uyuştu kızlar maşallah diyeyim
ahahaha eşime de çaktırmamaya çalışıyorum yoksa dediğiniz gibi görevmiş gibi oluyoryansın geceler
Hiçç demeBencede en mantıklısı öyle canim. Kaliteli sperm çok önemli. Bide hergun yapınca insana fenalık basiyo
amiiiiiiiiin inşallahinşallah bebişlerimizin pozitif testlerini paylaşarak dvm edelim bende cok sevdim her kesi
bol ballı ceviz kahve yedir içirahahaha eşime de çaktırmamaya çalışıyorum yoksa dediğiniz gibi görevmiş gibi oluyor
oh oh hadi inşallahHiçç demeValla göreve dönüşüyor öylee Kaliteli sperm içinde ekstra keçiboynuzu özü aldım eşime bomba gibi hazırız bakalım
bide karantina yorgunda olmazlar tamm zamanı hemde zamanı değil gibide ben hamiş olsam doktora nasl gidicem diyomHiçç demeValla göreve dönüşüyor öylee Kaliteli sperm içinde ekstra keçiboynuzu özü aldım eşime bomba gibi hazırız bakalım
Benim eşimde iciyo ondan canim. Hadi bakalım maça hazırızHiçç demeValla göreve dönüşüyor öylee Kaliteli sperm içinde ekstra keçiboynuzu özü aldım eşime bomba gibi hazırız bakalım
Ay hamile kalalım da derdimiz o olsun bebide karantina yorgunda olmazlar tamm zamanı hemde zamanı değil gibide ben hamiş olsam doktora nasl gidicem diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?