kızlar maca hazırlandınız benm maclar bitti hahaha ben son gunlerBenim eşimde iciyo ondan canim. Hadi bakalım maça hazırız
hahaha her kes aynı gun oluyomus sen unutsanda biz hatrlatırızİnşallah hamile kalabilirsek, birbirimizin hangi gün yaptığında hamile kaldığını bileceğiz çok komik değil mi
Senin son karsilasman olmuştur 12den vurmussundur insallah kuzumkızlar maca hazırlandınız benm maclar bitti hahaha ben son gunler
Ayyy benimde bugün bitti ama yarın eşim nöbetçi diğer gün start veriyorumbitti bebeğim duş aldım, artık bugünden itibaren bir dolu bir boş devam
midemde bi agrımı desem bi değişik bişey var yanmada değil tam anlatmakta zor nasll bişeyse sırtımda ağrıyoAy hamile kalalım da derdimiz o olsun bene güzel bi dert Allahiimm
canlarım ben de maça hazırımkızlar maca hazırlandınız benm maclar bitti hahaha ben son gunler
Senden de kuzumInşallah cnm Allah razı olsun senden
hepinizden tamm puan bekliyorum ben burdan kv gibi sizi takip edcem ahahahahSenin son karsilasman olmuştur 12den vurmussundur insallah kuzum
Komik olmasının yani sıra ayıpİnşallah hamile kalabilirsek, birbirimizin hangi gün yaptığında hamile kaldığını bileceğiz çok komik değil mi
ahahahahahahaha her kes aynı gun oluyomus sen unutsanda biz hatrlatırız
Hahah rapor verelim biz sanahepinizden tamm puan bekliyorum ben burdan kv gibi sizi takip edcem ahahahah
ahahahahaaynen valla
Amin kuzummm hepimize inşallahhadi bakalım yumurtalarına doluluk, kalite versin rabbim
evet hahaha ne zaman kacta nasıl diyeHahah rapor verelim biz sana
bizimkisi bence ayıp değil de olaya bilimsel bakalımKomik olmasının yani sıra ayıp
amiiiiiiinnBol müjdeli bi topik olsun inşallah görünce yazmak istedim bende pcosluyum olmaz denilşrken tedavisiz hamile kaldı iki kere bence bunda diyet sağlıklı beslenme spor ve takmayrak oldu
Aynen aynen tamamen bilimselbizimkisi bence ayıp değil de olaya bilimsel bakalımamaç bebiş olması
hadi kızlarrr hahahah guveniyorum sizeeçok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?