- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Yalnız önce adet olmam lazım canim o aşamayı bi geçmem lazımhadi kızlarrr hahahah guveniyorum sizee
Hahaharkadaşlarım ben yatayım yavaş yavaşsiz anladınız iyi geceler diliyorum yarın sizdeyim
tatlış ruyalar canmarkadaşlarım ben yatayım yavaş yavaşsiz anladınız iyi geceler diliyorum yarın sizdeyim
Valla ramazan da geliyor 12 gün kaldı galibaBenim eşimde iciyo ondan canim. Hadi bakalım maça hazırız
sen belkide hamişsindir beleyelim 1 2 gun hahaha ılk hamiş olursun ınşYalnız önce adet olmam lazım canim o aşamayı bi geçmem lazım
Aynen dua edelim bol bol. Rabbim hepimize nasip etsin HAYIRLISIYLAValla ramazan da geliyor 12 gün kaldı galibabu mübarek günlerde bol bol dua da edelim kuzular birbirimize
Ay düşüncesi bile beni mest etti şuan inşallah öyledir kuzumsen belkide hamişsindir beleyelim 1 2 gun hahaha ılk hamiş olursun ınş
Hadi hayırlısı kuzum eeenn iyi gecelerrarkadaşlarım ben yatayım yavaş yavaşsiz anladınız iyi geceler diliyorum yarın sizdeyim
her adet gecikmesi bir umut bizim için adet olmakta yeni başlangıc hepimiz beraber atlatcazAy düşüncesi bile beni mest etti şuan inşallah öyledir kuzum
Adet olana kadar inşallah pozitiftir de adet olmam diye dua ediyoruz adet zamanı geliyo test yapıyoruz negatif bu sefer de adet olalım diye dua ediyoruzher adet gecikmesi bir umut bizim için adet olmakta yeni başlangıc hepimiz beraber atlatcaz
benm hep adetler duzenli duzensizolunca çok sıkıntı hesaplamalarda şaşıyo zor surec ama atlatcaz İNŞALLAHAdet olana kadar inşallah pozitiftir de adet olmam diye dua ediyoruz adet zamanı geliyo test yapıyoruz negatif bu sefer de adet olalım diye dua ediyoruz
2 gune gelmezse test yap canm hayırlısıyla sevinc göz yaşlarıyla yazarsın yazarsn burayaAdet olana kadar inşallah pozitiftir de adet olmam diye dua ediyoruz adet zamanı geliyo test yapıyoruz negatif bu sefer de adet olalım diye dua ediyoruz
Ne guzel canim adetlerinin duzenli olmasi çok büyük bir nimetbenm hep adetler duzenli duzensizolunca çok sıkıntı hesaplamalarda şaşıyo zor surec ama atlatcaz İNŞALLAH
Inşallah canim. Yarın da gelmezse pazartesi sabah test yapabilirim. Ama gelir muhtemelen umudum yok hiç2 gune gelmezse test yap canm hayırlısıyla sevinc göz yaşlarıyla yazarsın yazarsn buraya
bende bunu yeni anladm canmNe guzel canim adetlerinin duzenli olmasi çok büyük bir nimet
Aynen aynen tabiki umut varbende bunu yeni anladm canmgec ama olsun hala umut var
stres yok gelirsede gelsin erken yeni başlangıc yaparsn gibi dusun ama gelmiyede bilir pztesi haberlerini bekliycem sabırsızlıkla ben arkadaşıma ne zaman hamilesin dediysem ikisindede hamile çıktı inşallah sendede öyle olurInşallah canim. Yarın da gelmezse pazartesi sabah test yapabilirim. Ama gelir muhtemelen umudum yok hiç
kimyasal felan bişey geçirdinmi hiç canmAynen aynen tabiki umut var
Inşallah ya ağzından bal damliyo resmen keskeeeestres yok gelirsede gelsin erken yeni başlangıc yaparsn gibi dusun ama gelmiyede bilir pztesi haberlerini bekliycem sabırsızlıkla ben arkadaşıma ne zaman hamilesin dediysem ikisindede hamile çıktı inşallah sendede öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?