Geçirmedim diye biliyorum. Ama bi defa test yapmıştım ilk anda negatif çıkmıştı o esnada tatildeydik testi kaldırdım çantama koydum artık kac saat sonra baktim hatırlamıyorum çok net ikinci çizgi çıkmıştı tabi tatil bölgesinde olduğumuz için kan verme imkanım yoktu. Zaten 2 3 gün sonra da adetim geldi. Yanı o kimyasal miydi ya da test mi bozuktu bilmiyorum canimkimyasal felan bişey geçirdinmi hiç canm
Kimyasal geçirdin o zamanben bi kere adetim 6 gun gecti test yaptm pozitif yarını adet oldum yapmasaydn bilmiycektm bıle yani test ztn çok silikti
evet canm ya kimyasal oluyo bazende adete yakın diye pztf veriyoGeçirmedim diye biliyorum. Ama bi defa test yapmıştım ilk anda negatif çıkmıştı o esnada tatildeydik testi kaldırdım çantama koydum artık kac saat sonra baktim hatırlamıyorum çok net ikinci çizgi çıkmıştı tabi tatil bölgesinde olduğumuz için kan verme imkanım yoktu. Zaten 2 3 gün sonra da adetim geldi. Yanı o kimyasal miydi ya da test mi bozuktu bilmiyorum canim
evet canm onun için diyolar 10 gun gecmesini bekle bazen seviniyon ama kimyasal felan oluyo normalde cok zmn oluyo ama adetle atyoruz diye bilmiyoruz bileKimyasal geçirdin o zaman
Testi yaptığım zaman adetim geçmişti. Keşke kan verseydim sonradan çok pişman oldum. Kimyasal geçirmiş olsam bile en azından hamile kalabildiğimi bilirdim çok büyük motivasyon olurdu banaevet canm ya kimyasal oluyo bazende adete yakın diye pztf veriyo
Olsun ama o bile biseydir bence hamile kalabiliyo olmakta önemlievet canm onun için diyolar 10 gun gecmesini bekle bazen seviniyon ama kimyasal felan oluyo normalde cok zmn oluyo ama adetle atyoruz diye bilmiyoruz bile
evet canm zaten banada uzulme dediler hamile kala biliyosun bunu bilmiş oldun dediler ama işte pco olunca her ay yumurtlamaya biliyoruz sadece takip ve değerlendirmek en guzeli doktorlar annem muayine olunca demişlerki siz nasl hamile kalmışsınız sizin cocugunuz olması imkansız demişerTesti yaptığım zaman adetim geçmişti. Keşke kan verseydim sonradan çok pişman oldum. Kimyasal geçirmiş olsam bile en azından hamile kalabildiğimi bilirdim çok büyük motivasyon olurdu bana
annem en kucuk kardeşıme hamileyken 5 ayına kadar anlamamış her ay adet göruyodu kucuk kardeşm 3 yasındaevet canm zaten banada uzulme dediler hamile kala biliyosun bunu bilmiş oldun dediler ama işte pco olunca her ay yumurtlamaya biliyoruz sadece takip ve değerlendirmek en guzeli doktorlar annem muayine olunca demişlerki siz nasl hamile kalmışsınız sizin cocugunuz olması imkansız demişer
Işte tamamen nasip kader kısmet bakma Allah ne zaman yazdıysa o zaman oluyo o bu şu hikaye ama işte gene de insanoğluevet canm zaten banada uzulme dediler hamile kala biliyosun bunu bilmiş oldun dediler ama işte pco olunca her ay yumurtlamaya biliyoruz sadece takip ve değerlendirmek en guzeli doktorlar annem muayine olunca demişlerki siz nasl hamile kalmışsınız sizin cocugunuz olması imkansız demişer
Evet ya o tarz şeyler de oluyomus çok ilginçannem en kucuk kardeşıme hamileyken 5 ayına kadar anlamamış her ay adet göruyodu kucuk kardeşm 3 yasında
evet canm seni bir azda olsa motive etdiysem ne mutlu bana ben kaçayım yarın görüşmek dileğiyle canmIşte tamamen nasip kader kısmet bakma Allah ne zaman yazdıysa o zaman oluyo o bu şu hikaye ama işte gene de insanoğlu
Ettin ettin acaip moral verdin. Tamam canim iyi geceler yarın görüşürüzevet canm seni bir azda olsa motive etdiysem ne mutlu bana ben kaçayım yarın görüşmek dileğiyle canm
cok geçmiş olsun ne kadarsa geliyor adettiniz glikofenleKızlar selamlar tüp denemem var ve oki olduğumu yeni öğrendim.hem es sperm sorunu hem benim pko .Inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebek verir hepimize.glukofen kullanıyorum 2 aydır
Kızlar internet cok yavaş baya konuşma olmuş hepsıne bakamadım gözümden kaçmış olan seyler varsa affola. Uyumuşsunuz zaten yarın görüşürüz inşallah
Bu arada Yatsı namazını yeni kıldım dualarımdaydınızz❤
Duzensizdi adetim bazen 40 günü geçiyordu şimdi 31.gunde oldumcok geçmiş olsun ne kadarsa geliyor adettiniz glikofenle
kızlar bir şey sorayım olacağın adet tarihinden 14 gun sayarak yumurtlama oluyo ya benim 11 ci gune denk geliyo şimdi acaba 3 gun gecikme ola bilirmi normalmi yoksa aynı tarihindemi olması gerekiyo gecikme olarakmı sayayım o 3 gunumu yoksa normalmi son adet tarihim 23 mart olmam gereken normal bu ay 23 ama uygulama yumurta dun catladığı için 3 gun sonraya gösteiyo 23 olmam gerkirken 26 gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?