Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3gün gecikmeli hesaplamalısın bence canım

Günaydın KızlarrKaçırdığın bişey yok Öylesine Konuştuk Bir azcık Bir Birimize Qaz Verik Nasılsınız nasıl gidiyo Ben bu gün erkenciyim
Bende yeni kalktım sersem gibiyim henüz afyonlarım patlamadı

canım yumurtlamadan sonraki adet olma zamanı kesi 14 gün değil herkeste, 12 ile 16 gün arasında yani tam gününde de olabilirsin tam 14 gün sonra da 16 gün sonra da

Kuzum çatlamanın olduğu günden itibaren 12-14 gün sonra regl olursun.. Bugün ovulasyon yaptın mı peki ?

Kuzum çatlamanın olduğu günden itibaren 12-14 gün sonra regl olursun.. Bugün ovulasyon yaptın mı peki ?
Tamam canm Catlamış Testlerim doğru demekki lh pco olduğuma görede o kdr yuksek değil değişiklik var şükür 12 bugunun 10 yumurta gelişmiş

Eklentiler

• 20200412_114649.webp
    138 KB · Görüntüleme: 19
ayy olsun canm onun keyfide güzel yarasın sizlere ALLAH KABUL ETSİN BENİM İÇİNDDE DUA ET CANM ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN CANM kolay gelsin bizde yeni biridik hahaha bizde balkon yok ama şimdlik odada idare ediyoruz bende işleri bitiridm bilgisayarı aldımyanıma sizleri bekliyordum ahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…