- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
3gün gecikmeli hesaplamalısın bence canımkızlar bir şey sorayım olacağın adet tarihinden 14 gun sayarak yumurtlama oluyo ya benim 11 ci gune denk geliyo şimdi acaba 3 gun gecikme ola bilirmi normalmi yoksa aynı tarihindemi olması gerekiyo gecikme olarakmı sayayım o 3 gunumu yoksa normalmi son adet tarihim 23 mart olmam gereken normal bu ay 23 ama uygulama yumurta dun catladığı için 3 gun sonraya gösteiyo 23 olmam gerkirken 26 gösteriyo
Bende yeni kalktım sersem gibiyim henüz afyonlarım patlamadıGünaydın KızlarrKaçırdığın bişey yok Öylesine Konuştuk Bir azcık Bir Birimize Qaz Verik Nasılsınız nasıl gidiyo Ben bu gün erkenciyim
Bu uygulama otamatik ya biz düzenli olmadığımız için bize yaramıyo pek3gün gecikmeli hesaplamalısın bence canım
kızlar bir şey sorayım olacağın adet tarihinden 14 gun sayarak yumurtlama oluyo ya benim 11 ci gune denk geliyo şimdi acaba 3 gun gecikme ola bilirmi normalmi yoksa aynı tarihindemi olması gerekiyo gecikme olarakmı sayayım o 3 gunumu yoksa normalmi son adet tarihim 23 mart olmam gereken normal bu ay 23 ama uygulama yumurta dun catladığı için 3 gun sonraya gösteiyo 23 olmam gerkirken 26 gösteriyo
canım yumurtlamadan sonraki adet olma zamanı kesi 14 gün değil herkeste, 12 ile 16 gün arasında yani tam gününde de olabilirsin tam 14 gün sonra da 16 gün sonra dakızlar bir şey sorayım olacağın adet tarihinden 14 gun sayarak yumurtlama oluyo ya benim 11 ci gune denk geliyo şimdi acaba 3 gun gecikme ola bilirmi normalmi yoksa aynı tarihindemi olması gerekiyo gecikme olarakmı sayayım o 3 gunumu yoksa normalmi son adet tarihim 23 mart olmam gereken normal bu ay 23 ama uygulama yumurta dun catladığı için 3 gun sonraya gösteiyo 23 olmam gerkirken 26 gösteriyo
Kuzum çatlamanın olduğu günden itibaren 12-14 gün sonra regl olursun.. Bugün ovulasyon yaptın mı peki ?kızlar bir şey sorayım olacağın adet tarihinden 14 gun sayarak yumurtlama oluyo ya benim 11 ci gune denk geliyo şimdi acaba 3 gun gecikme ola bilirmi normalmi yoksa aynı tarihindemi olması gerekiyo gecikme olarakmı sayayım o 3 gunumu yoksa normalmi son adet tarihim 23 mart olmam gereken normal bu ay 23 ama uygulama yumurta dun catladığı için 3 gun sonraya gösteiyo 23 olmam gerkirken 26 gösteriyo
Tamam canmKuzum çatlamanın olduğu günden itibaren 12-14 gün sonra regl olursun.. Bugün ovulasyon yaptın mı peki ?
Aynen kuzum çatlamışsın bak bugün de ilişki olsun benceTamam canmCatlamış Testlerim doğru demekki lh pco olduğuma görede o kdr yuksek değil değişiklik var şükür 12 bugunun 10 yumurta gelişmiş
Aynen kuzum çatlamışsın bak bugün de ilişki olsun bence
Aynen canım bugün yarın önce türk kahvesi sonra işler güçleradam Zaten bi deri bi kemikti Can brakmadm adamda Bu günüdü brakmam boş yarında yaparsam yeter demi
tamam canm benimki acı içmiyo orta yapıyorum acaba bi fark varmı acıy dahamı iyiAynen canım bugün yarın önce türk kahvesi sonra işler güçler
ben iyim canm sen nasılsınNasılsınız bugun kısçeler
Bende iyim canımm hamdolsun yeni kahvaltı ettik kalkcam namaz kılcam sondan işler güçlerben iyim canm sen nasılsın
ayy olsun canm onun keyfide güzel yarasın sizlere ALLAH KABUL ETSİN BENİM İÇİNDDE DUA ET CANM ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN CANMBende iyim canımm hamdolsun yeni kahvaltı ettik kalkcam namaz kılcam sondan işler güçlerhiç bişe yapasım da yok ama mecbur balkon keyfi yaptık biraz hava cok güzel gerçi birinci katta da pek keyif olmuyo ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?