Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canm Catlamış Testlerim doğru demekki lh pco olduğuma görede o kdr yuksek değil değişiklik var şükür 12 bugunun 10 yumurta gelişmiş
oooo çatlamıışşşş, hadi inşallah canım, 14 gün sonra testlere başlarsın biz de hemen arkandayız

EVRENE DUN O KDR POZİTİFLİK GÖNDERDİK YAAA
Biz evrene gönderdik de evren bize göndermiyo anacım neyse biliyodum zaten olmadığını olsa testte silik çizgi hayalet çizgi biseyler çıkardı. Şimdi benim anlamadigim ilk lekelenmem cuma günü oldu. Dün gece böyle pembemsi akintim geldi. Sanatta az bisey gelmeye başladı. Benim adetim hangi gün başlamış oldu hangi günü 1. gün sayıcam

AH kuzmm işlerimi bitirir gelirim eşim evde ya evim cok karışıyor tekken çok duzenliyim

ahahaha, yap kahveni canım için karşılıklı oh :)

Sanatta derken sabahta demek istedim

bence lekelenme adetden sayılırmiki sayılmaz bende bilemedm kızlar yardmcı olur

sen nasılsın canım :)
Bende iyim canm. Eşim bahçeye gitti kardeşlerimle beton dökecekler kamelua yapıcaklarmos bakalım nasıl yapcaklarsa bende hazır o yokken Rahat rahat iş yapım dedim İşlerimi yapıp geliyorum hemen

aynen canım, ben her ay ovulasyon testi yapardım testlerim bitti, bu ay sadece gebelik testlerim kaldı, artık gün aşırı
kac ay yaptın ovu testi yinede tahmini bilirsin gun asırı olunca zaten kacmazdaa ben test siparişetdm geldiği gun yaptm sonra 2 gun pik oldu zamanlama hayret kaldım ben gec sipariş etmişdm aklmda yokken yani 50 tane 60 tl

Suhacım senin bat ne zaman
Benim son adet tarihim 16 mart. Bu ay doktora gidip ilaç kullandım doktor adetimin 13. günü çatlatma iğnemi yaptırdı. Catlatma ıgnemin de 16. Günü bugün. Yani bat ne zaman bende bilemedim neye gore hesaplicami bilmiyorum normal adet düzenime göre mi yoksa çatlatma iğnesine göre mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…