- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
oooo çatlamıışşşş, hadi inşallah canım, 14 gün sonra testlere başlarsın biz de hemen arkandayızTamam canmCatlamış Testlerim doğru demekki lh pco olduğuma görede o kdr yuksek değil değişiklik var şükür 12 bugunun 10 yumurta gelişmiş
EVRENE DUN O KDR POZİTİFLİK GÖNDERDİK YAAABeklenen misafir gelmeye başladı malesef
bence de canım bugün ve yarın da yaparsan tamamdır inşallahadam Zaten bi deri bi kemikti Can brakmadm adamda Bu günüdü brakmam boş yarında yaparsam yeter demi
EVET CANM HAHAHA BEN BEN ADET BEKLERKEN SİZ DAHA YENİ OVU TESTİ YAPICANZoooo çatlamıışşşş, hadi inşallah canım, 14 gün sonra testlere başlarsın biz de hemen arkandayız
kuzum iyiyim çok şükür biraz dolaştım geldim,biz karantinadan dolayı bağa geldik, hayıtımı içtim sabah, oooh :)Nasılsınız bugun kısçeler
sen nasılsın canım :)Nasılsınız bugun kısçeler
Biz evrene gönderdik de evren bize göndermiyo anacımEVRENE DUN O KDR POZİTİFLİK GÖNDERDİK YAAA
AH kuzmm işlerimi bitirir gelirim eşim evde ya evim cok karışıyor tekken çok duzenliyimayy olsun canm onun keyfide güzel yarasın sizlere ALLAH KABUL ETSİN BENİM İÇİNDDE DUA ET CANM ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN CANMkolay gelsin bizde yeni biridik hahaha bizde balkon yok ama şimdlik odada idare ediyoruz bende işleri bitiridm bilgisayarı aldımyanıma sizleri bekliyordum ahhahaha
ahahaha, yap kahveni canım için karşılıklı oh :)ayy olsun canm onun keyfide güzel yarasın sizlere ALLAH KABUL ETSİN BENİM İÇİNDDE DUA ET CANM ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN CANMkolay gelsin bizde yeni biridik hahaha bizde balkon yok ama şimdlik odada idare ediyoruz bende işleri bitiridm bilgisayarı aldımyanıma sizleri bekliyordum ahhahaha
Sanatta derken sabahta demek istedimBiz evrene gönderdik de evren bize göndermiyo anacımneyse biliyodum zaten olmadığını olsa testte silik çizgi hayalet çizgi biseyler çıkardı. Şimdi benim anlamadigim ilk lekelenmem cuma günü oldu. Dün gece böyle pembemsi akintim geldi. Sanatta az bisey gelmeye başladı. Benim adetim hangi gün başlamış oldu hangi günü 1. gün sayıcam
hepimiz için yeni bir ay canım, bu topikteki herkes yeni bir aya döndü, hadi bu ay olur inşallahBeklenen misafir gelmeye başladı malesef
bence lekelenme adetden sayılırmiki sayılmaz bende bilemedm kızlar yardmcı olurBiz evrene gönderdik de evren bize göndermiyo anacımneyse biliyodum zaten olmadığını olsa testte silik çizgi hayalet çizgi biseyler çıkardı. Şimdi benim anlamadigim ilk lekelenmem cuma günü oldu. Dün gece böyle pembemsi akintim geldi. Sanatta az bisey gelmeye başladı. Benim adetim hangi gün başlamış oldu hangi günü 1. gün sayıcam
Bende iyim canm. Eşim bahçeye gitti kardeşlerimle beton dökecekler kamelua yapıcaklarmos bakalım nasıl yapcaklarsa bende hazır o yokken Rahat rahat iş yapım dedim İşlerimi yapıp geliyorum hemensen nasılsın canım :)
Inşallah canim insallaaahhhhepimiz için yeni bir ay canım, bu topikteki herkes yeni bir aya döndü, hadi bu ay olur inşallah
Suhacım senin bat ne zamanhepimiz için yeni bir ay canım, bu topikteki herkes yeni bir aya döndü, hadi bu ay olur inşallah
evet bu ay hepimize şans getirsin sırayla testleri görelimm Pozitif testhepimiz için yeni bir ay canım, bu topikteki herkes yeni bir aya döndü, hadi bu ay olur inşallah
aynen canım, ben her ay ovulasyon testi yapardım testlerim bitti, bu ay sadece gebelik testlerim kaldı, artık gün aşırıEVET CANM HAHAHA BEN BEN ADET BEKLERKEN SİZ DAHA YENİ OVU TESTİ YAPICANZ
kac ay yaptın ovu testi yinede tahmini bilirsin gun asırı olunca zaten kacmazdaaaynen canım, ben her ay ovulasyon testi yapardım testlerim bitti, bu ay sadece gebelik testlerim kaldı, artık gün aşırı
kolay gelsin canım, kamelya güzel olur yaz da geliyorBende iyim canm. Eşim bahçeye gitti kardeşlerimle beton dökecekler kamelua yapıcaklarmos bakalım nasıl yapcaklarsa bende hazır o yokken Rahat rahat iş yapım dedim İşlerimi yapıp geliyorum hemen
Benim son adet tarihim 16 mart. Bu ay doktora gidip ilaç kullandım doktor adetimin 13. günü çatlatma iğnemi yaptırdı. Catlatma ıgnemin de 16. Günü bugün. Yani bat ne zaman bende bilemedim neye gore hesaplicami bilmiyorum normal adet düzenime göre mi yoksa çatlatma iğnesine göre miSuhacım senin bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?