Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kac ay yaptın ovu testi yinede tahmini bilirsin gun asırı olunca zaten kacmazdaa ben test siparişetdm geldiği gun yaptm sonra 2 gun pik oldu zamanlama hayret kaldım ben gec sipariş etmişdm aklmda yokken yani 50 tane 60 tl
canım yaklaşık 1 yıldır deniyoruz biz, 1.5 yıllık evliyim ama yıllaaardır pcosum ve doğum kontrol hapı kullandım yıllarca, 3-4 ay ovülasyon testi denedim ama sonuç alamadım, tedaviye başlayınca da doktor kontrolünde oluyorsun zaten biliyorsun yumurtlamayı, geçen ay da tedaviden sonuç alamadım, normalde adet olunca çağırdı doktor ama malum salgından dolayı hayıt suyu aldım devam ediyorum, bu ay da hayıt suyuyla 54. günde adet oldum, hiç adet olamıyorum ilaçsız, bu ay dadevam ediyorum bakalım hayırlısı

adet sorunun buyuk canm adet olmadıkcada psikolojin pozuluyo yaa ovu testiyle yakaladınmı vcatlamayı flan yoksa pcoda lh yukseklıgınden bazılarında hep pozitif yaa cok zor işler bende bu ay adet olunca doktora gitmem gerek ama salgın gecmezse gitmem daha bana tam tedavi başlamadı bekliyoruz bizde elimden geleni yapıyorum ama bakalım

hayt suyunuda cok duydum burda ama cok yuklenmek istemiyorumda kendime bide her ilac felan bişeyler içtikce beni etkiliyo adet gecikmam felan oluyo

hayt suyunuda cok duydum burda ama cok yuklenmek istemiyorumda kendime bide her ilac felan bişeyler içtikce beni etkiliyo adet gecikmam felan oluyo
Aynen bence de cok yüklenmek de iyi değil fayda görelim derken zararı olabilir

ben bizim burası ilce her sey yok kadın dğuma gittim dedi hsg qaliba onu cekin dedi buyuk şehire gittim tup bebek cekiyomuş onlarda sordu sorular felan baktı tahlillere sut hormonuna fln her sey iyi dedi pco var sadece insulın dırencı bide 2 ay sonra gel dedi 2 ay olcak işte keşke bi iğne felan yapsalardı sanki kafalarından yapar gibi geliyo insana ama dedi sana hsg gerek yok daha cok gencsin bi tedavide görmemişsin hiç

Aynen bence de cok yüklenmek de iyi değil fayda görelim derken zararı olabilir
zaten psikolojık olarak çokuyo insan bide ilac ilac bilmem iyi gelecek her sey derken dahada kötü yapıyruz

Al benden de o kadar. Millet yanlışlıkla hamile kaliyo ya yanlışlıkla. Biz 2 senedir istiyoruz olmuyo
aynen valla yaa benm arkadaş bi kereyle kalıyo aldırtıyo cocugu yav arkadaş korun diyorum yanışlıkla bi kere oldu diyo zaten bi kere kalsak gerisi gelicekk

aynen valla yaa benm arkadaş bi kereyle kalıyo aldırtıyo cocugu yav arkadaş korun diyorum yanışlıkla bi kere oldu diyo zaten bi kere kalsak gerisi gelicekk
Işte nasip kısmet meselesi ne diyim Rabbim bizede hayırlısıyla nasip etsin inşallah

canım ben bir kimyasal da geçirdim tedavi görürken, değerim yükseldi geri adet oldum, ama benimki ağır bir pco, hayırlısı olsun ne diyim, normalde hsg yi hemen çektirelim demiyorlar

canım ben bir kimyasal da geçirdim tedavi görürken, değerim yükseldi geri adet oldum, ama benimki ağır bir pco, hayırlısı olsun ne diyim, normalde hsg yi hemen çektirelim demiyorlar
benim doktor ama hemne git cekin gel dedi özelde aradım fiyatı baya pahalı geldi evlete gittim onlar hemen cekmedi aynn Her seyin tedavisi vardr canm bu gunlerde gecer elbet

kilo problemi varmı sendede yoksa
Işte nasip kısmet meselesi ne diyim Rabbim bizede hayırlısıyla nasip etsin inşallah
AMİN CANIMM

kilo problemi varmı sendede yoksa

AMİN CANIMM
kuzum kilo problemim yok hatta zayıfım yani 1.73 boyum, 50 kiloyum hatta arada 49 zayıflarda pco daha dirençli oluyormuş, kilo olduğunda zayıflayınca düzene girebiliyor ama benim tek çarem ilaçla yumurta büyütmek, insülin direnci olmadığı için glifor filan da vermiyorlar ben de ne yapayım bekliyorum

YAA İLK DEF DUYDUM BEN HEP KİLOLULARDA OLUR SANIYODUM BENDE KİLO VAR MALESEF NE DİYELİM CANM aLLAH BILIR ZAMANINI O ZMN GELİR BEBİŞ glifordan basga ilac yokmu yaa neden vemrıyolar belkıde bıldıklerı vardr tuplere felan bakıldımı

canım benim yumurtalarım fazla dirençliymiş, klomen kullandım hiç kıpırdanma olmadı, femara kullandım yine aynı, gonalf iğne kullandım 75 lik, bir anda çok fazla büyüdü hastanelik oldum, sonraki ay 50 lik kullandım yine hiç büyümedi, saçma sapan bir haldeyim yani, 1 tane büyüse belki olacak ama ya hiç büyümüyor ya da bir anda 20-30 tane büyüyor

biri olsa zaten evet ,gercekten zor senin içinde Allah gönlüne göre versin ben çörek otu ve bal duydum oda cok kıısıde işe yaramış bi araştır bak derim adet bitimizde başlıyosun her gun 15 gun yıyosun sonra brakıyosun yuurtalama zamanınadenk gelıyo ve baya altdan yumurta akı gıbı seyler dokuluyo arkadaşım denemış hamile kalmısdı bıde cevız geceden ılık suya brak adet bıtımınde 15 gun geceden koyuyosun kabuksuz suyunu ıcıb cevızı yıyomusun deneyenler memnun ben bı kere ıcdm dvm edemedm cevz sevmıyorum

Senın suan adet olmuş olman lazım diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…