Kuzum yumurtan zaten iğneden 36 saat sonra çatlıyor. İğne gününden 1.5 gün sonra+14 gün adet günün olmalıydu hemen hemen tutuyor sanki hesap..Yeni bat günün adetinin söküldüğü günü baz alarak hesaplamalısın..Benim son adet tarihim 16 mart. Bu ay doktora gidip ilaç kullandım doktor adetimin 13. günü çatlatma iğnemi yaptırdı. Catlatma ıgnemin de 16. Günü bugün. Yani bat ne zaman bende bilemedim neye gore hesaplicami bilmiyorum normal adet düzenime göre mi yoksa çatlatma iğnesine göre mi
ohhh mısssEki Görüntüle 2618431 İşler bittikahve keyfi yapıyoru
Afiyet olsun canımcımEki Görüntüle 2618431 İşler bittikahve keyfi yapıyoru
Burda takılırsan bitmez işler cnım bırak teli hızlıca hallet ben ole yaptım otur kalk bitmiyorAfiyet olsun canımcımBenimde biterse işler benimde planım bi yorgunluk kahvesi
Hmm ben orasını kacırmısım tüh yaadet oldu bu gun yanlş hatrlamıyosam
evet canm beklenen misafir gelmiş yazdıydı malesefHmm ben orasını kacırmısım tüh ya ☹☹
Aynen kaçtım benBurda takılırsan bitmez işler cnım bırak teli hızlıca hallet ben ole yaptım otur kalk bitmiyor
Ah saf ben normal misafiri geldi sandımevet canm beklenen misafir gelmiş yazdıydı malesef
Kolay gelsin canımAynen kaçtım ben
hahahahAh saf ben normal misafiri geldi sandım
Yani bugünü baz almam lazım o zaman. Gerçi benimki neyi baz alırsam alayım düzenli olmuyo ki off çok canim sıkıldı yaKuzum yumurtan zaten iğneden 36 saat sonra çatlıyor. İğne gününden 1.5 gün sonra+14 gün adet günün olmalıydu hemen hemen tutuyor sanki hesap..Yeni bat günün adetinin söküldüğü günü baz alarak hesaplamalısın..
Ben nedense bu konuya bakıyorum hep başka konuşlara bakmıyorum pek ole bi göz gezdirip çıkıyorum özellikle cevaplanmamış konular seçeneği varya oraya bakıyorum bilmesem de yorum atıyorum cevapsız kalmış diye uzuluyorum ınsanlaraöle yani :)) bi oyun var hep onu oynuyorum bbagımlılık yaptıbütün gün formda baslıklara bakıyorum ne kdr dertli insan varış yaaa
Oylemiş canım üzgünüm inşallah bir daki aya nasipOldum canim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?