Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne oyunu canm bende bi ara oyuna taktm kafayı hahahah bu srabraktm

İnşallah yerleşme kanaması falandır nasıl gosterdi mesela lekelenme mi
Cuma günden beri lekelenme şeklinde ama değil ya eminim çünkü benim bazen böyle oluyo lekeyle başlıyo 2 3 gün gelmiyo sonradan geliyo. Ilk bu şekilde olduğunda çok heveslenmiştim yerleşme kanaması diye ama yok değil malesef

ne oyunu canm bende bi ara oyuna taktm kafayı hahahah bu srabraktm
Bublewhitc3 diye bişeyler patlatıyorum puan alıyorum sonra o puanla cadı köşkü falan var şato yani bahçesi ıvır zıvır onları kuruyorum

kızlar bağışıklığımızı yüksek tutmalıyız malum salgından, ben her gün ihlamur içmeye çalışıyorum normalde bitki çayını hiç sevmem, iyi oluyormuş hastalıklara karşı, sizin de aklınızda bulunsun

Öyle deme canım hiç belli olmaz o çünkü yerleşme de o şekilde ilerliyooo 3 4 gunde bitiyor

Bublewhitc3 diye bişeyler patlatıyorum puan alıyorum sonra o puanla cadı köşkü falan var şato yani bahçesi ıvır zıvır onları kuruyorum
hahahaha bende oynadm baya 100 kacncı yere kdr gıtdm

Kuzmm ben hayla folic asit içiyorum Ya oda bağışıklığı güçlendiriyormuş haberler bile söylemişti ilk virüs çıktığı dönem ama onlardan da içerim TEM’in edip

Iyi fikir aslında ama evde bir tane bile bitki çayı yok. Markete gidince almak lazım

bende dun cok dedim ama bu gun geldi değince gelmemişmişde sadece lekelenme hala
Sanki kendime olmuş gibi üzüldüm Ya İnan’ın çünkü hepımız aynı kaderi paylaşıyoruz evlat hasretini biliyoruz cok üzgünüm KESK’e yerleşme olsaydı

ben alışamadm ıhlamura ya içemıyorum

Sanki kendime olmuş gibi üzüldüm Ya İnan’ın çünkü hepımız aynı kaderi paylaşıyoruz evlat hasretini biliyoruz cok üzgünüm KESK’e yerleşme olsaydı ☹☹
bende birimiz hamile kalsak her kes motıve olcakmış gibi bi başlasak peşpeşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…