Oldum sayılır tam sökülmese de kendini gösterdiSenın suan adet olmuş olman lazım diye biliyorum
aynen valla canımbütün gün formda baslıklara bakıyorum ne kdr dertli insan varış yaaa
ne oyunu canm bende bi ara oyuna taktm kafayı hahahah bu srabraktmBen nedense bu konuya bakıyorum hep başka konuşlara bakmıyorum pek ole bi göz gezdirip çıkıyorum özellikle cevaplanmamış konular seçeneği varya oraya bakıyorum bilmesem de yorum atıyorum cevapsız kalmış diye uzuluyorum ınsanlaraöle yani :)) bi oyun var hep onu oynuyorum bbagımlılık yaptıarada buraya bakıyorum burdaysanız yazışıyoruz ole gecıyor günler işte kızlar
Inşallah ya bilmiyorum gene çok ümitsizliğe düştüm niyeyse olmadı direk tüp bebeğe mi başlasam napsamOylemiş canım üzgünüm inşallah bir daki aya nasip ☹☹
İnşallah yerleşme kanaması falandır nasıl gosterdi mesela lekelenme miOldum sayılır tam sökülmese de kendini gösterdi
Cuma günden beri lekelenme şeklinde ama değil ya eminim çünkü benim bazen böyle oluyo lekeyle başlıyo 2 3 gün gelmiyo sonradan geliyo. Ilk bu şekilde olduğunda çok heveslenmiştim yerleşme kanaması diye ama yok değil malesefİnşallah yerleşme kanaması falandır nasıl gosterdi mesela lekelenme mi
Bublewhitc3 diye bişeyler patlatıyorum puan alıyorum sonra o puanla cadı köşkü falan var şato yani bahçesi ıvır zıvır onları kuruyorumne oyunu canm bende bi ara oyuna taktm kafayı hahahah bu srabraktm
Öyle deme canım hiç belli olmaz o çünkü yerleşme de o şekilde ilerliyooo 3 4 gunde bitiyorCuma günden beri lekelenme şeklinde ama değil ya eminim çünkü benim bazen böyle oluyo lekeyle başlıyo 2 3 gün gelmiyo sonradan geliyo. Ilk bu şekilde olduğunda çok heveslenmiştim yerleşme kanaması diye ama yok değil malesef
hahahaha bende oynadm baya 100 kacncı yere kdr gıtdmBublewhitc3 diye bişeyler patlatıyorum puan alıyorum sonra o puanla cadı köşkü falan var şato yani bahçesi ıvır zıvır onları kuruyorum
Ama yerleşme kanaması pembe ya da kahverengi oluyomus canim ben sabah bariz kırmızı gördümÖyle deme canım hiç belli olmaz o çünkü yerleşme de o şekilde ilerliyooo 3 4 gunde bitiyor
bende dun cok dedim ama bu gun geldi değince gelmemişmişde sadece lekelenme halaÖyle deme canım hiç belli olmaz o çünkü yerleşme de o şekilde ilerliyooo 3 4 gunde bitiyor
Kuzmm ben hayla folic asit içiyorum Ya oda bağışıklığı güçlendiriyormuş haberler bile söylemişti ilk virüs çıktığı dönem ama onlardan da içerim TEM’in edipkızlar bağışıklığımızı yüksek tutmalıyız malum salgından, ben her gün ihlamur içmeye çalışıyorum normalde bitki çayını hiç sevmem, iyi oluyormuş hastalıklara karşı, sizin de aklınızda bulunsun
Iyi fikir aslında ama evde bir tane bile bitki çayı yok. Markete gidince almak lazımkızlar bağışıklığımızı yüksek tutmalıyız malum salgından, ben her gün ihlamur içmeye çalışıyorum normalde bitki çayını hiç sevmem, iyi oluyormuş hastalıklara karşı, sizin de aklınızda bulunsun
Sanki kendime olmuş gibi üzüldüm Ya İnan’ın çünkü hepımız aynı kaderi paylaşıyoruz evlat hasretini biliyoruz cok üzgünüm KESK’e yerleşme olsaydıbende dun cok dedim ama bu gun geldi değince gelmemişmişde sadece lekelenme hala
ben alışamadm ıhlamura yakızlar bağışıklığımızı yüksek tutmalıyız malum salgından, ben her gün ihlamur içmeye çalışıyorum normalde bitki çayını hiç sevmem, iyi oluyormuş hastalıklara karşı, sizin de aklınızda bulunsun
Sabah kırmızıyı görmesem bende acaba mi dicem ama kırmızıydı bildiğin çok azdı amabende dun cok dedim ama bu gun geldi değince gelmemişmişde sadece lekelenme hala
bende birimiz hamile kalsak her kes motıve olcakmış gibi bi başlasak peşpeşeSanki kendime olmuş gibi üzüldüm Ya İnan’ın çünkü hepımız aynı kaderi paylaşıyoruz evlat hasretini biliyoruz cok üzgünüm KESK’e yerleşme olsaydı☹☹
Benim 3 ay kullanmisligim var, öncedenKizlar inofolic combi kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?