Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar inofolic combi kullanan var mi
Yok ama bu ayda olmazsa bir daha ki ay onu kullanmayı düşünüyorum. Kullananlar bir ve a 2 ayında kalmış hep forumda okudum ben suan folic asit içiyorum hayla 13 tane var kutuda oyuzden bu ay almadım şeker hapı aldım :)))

Sabah kırmızıyı görmesem bende acaba mi dicem ama kırmızıydı bildiğin çok azdı ama
adetse keske heen gelse yenı ayı degerlendırısın degılsede cabuk kendını belli etsinnnHAYIRLISIYLA

Iste baya iyi gelmiş herkeze bende yarin baslycam bakalim

FOLIKASITLE AYNI İŞEMI YARIYO BEDE DUN 2 QUTU FOLICODE ALDM

bende birimiz hamile kalsak her kes motıve olcakmış gibi bi başlasak peşpeşe
Ya okadar güzel olur ki sizi çok sevdim ben Ya inşaatlar. Hepımız kalsakta bu konıusmalar yerine şikayet ler yapsak oram agrıyo buram agrıyoooo bugun kustum şugun basım döndü :)) 9 ayı atlatıldık hep beraber burda of ne güzel olurdu

ayyy oo gunler yakında eminim
Kuzm bu farklıymışım yumurtlama sağlayan foliclerdennn bu
yaaa keske onceden bılsem almazdm bunları 2 paket aldlm hemde ooof kalmazsam bu ay alırım ondanda aklımdaa

ayyy oo gunler yakında eminim

yaaa keske onceden bılsem almazdm bunları 2 paket aldlm hemde ooof kalmazsam bu ay alırım ondanda aklımdaa
Bende önceden bilmıyordum folica 30 içiyorum bunun üçüncü kutusunu aldığım zaman ögrendim keşke dedim önceden öğrenseydim folic asit içe içe vitamin dağıtacaz etrafa artık

Bende önceden bilmıyordum folica 30 içiyorum bunun üçüncü kutusunu aldığım zaman ögrendim keşke dedim önceden öğrenseydim folic asit içe içe vitamin dağıtacaz etrafa artık
aynn ya hahahha hayırını görelimm inşALLAH

okurken bile insanın yüzü gülüyor benim temiz kalpli arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…