Yok ama bu ayda olmazsa bir daha ki ay onu kullanmayı düşünüyorum. Kullananlar bir ve a 2 ayında kalmış hep forumda okudum ben suan folic asit içiyorum hayla 13 tane var kutuda oyuzden bu ay almadım şeker hapı aldım :)))Kizlar inofolic combi kullanan var mi
Sabah kırmızıyı görmesem bende acaba mi dicem ama kırmızıydı bildiğin çok azdı ama
Iste baya iyi gelmiş herkeze bende yarin baslycam bakalimYok ama bu ayda olmazsa bir daha ki ay onu kullanmayı düşünüyorum. Kullananlar bir ve a 2 ayında kalmış hep forumda okudum ben suan folic asit içiyorum hayla 13 tane var kutuda oyuzden bu ay almadım şeker hapı aldım :)))
Aynen öyle gelmedikçe sinirimi bozuyo zaman kaybettiriyo banaadetse keske heen gelse yenı ayı degerlendırısın degılsede cabuk kendını belli etsinnn HAYIRLISIYLA
FOLIKASITLE AYNI İŞEMI YARIYO BEDE DUN 2 QUTU FOLICODE ALDMYok ama bu ayda olmazsa bir daha ki ay onu kullanmayı düşünüyorum. Kullananlar bir ve a 2 ayında kalmış hep forumda okudum ben suan folic asit içiyorum hayla 13 tane var kutuda oyuzden bu ay almadım şeker hapı aldım :)))
pekiBenim 3 ay kullanmisligim var, önceden
Ya okadar güzel olur ki sizi çok sevdim ben Ya inşaatlar. Hepımız kalsakta bu konıusmalar yerine şikayet ler yapsak oram agrıyo buram agrıyoooo bugun kustum şugun basım döndü :)) 9 ayı atlatıldık hep beraber burda of ne güzel olurdubende birimiz hamile kalsak her kes motıve olcakmış gibi bi başlasak peşpeşe
Kuzm bu farklıymışım yumurtlama sağlayan foliclerdennn buFOLIKASITLE AYNI İŞEMI YARIYO BEDE DUN 2 QUTU FOLICODE ALDM
Yani ben hamile kalamadim başka bi faydası var mi bilmiyorum. Ama geri donusleri iyi olan bi folik asit. Elimdeki bitince tekrar ona baslamayi düşünüyorumFaydasi faan nasil
peki
ayyy oo gunler yakında eminimYa okadar güzel olur ki sizi çok sevdim ben Ya inşaatlar. Hepımız kalsakta bu konıusmalar yerine şikayet ler yapsak oram agrıyo buram agrıyoooo bugun kustum şugun basım döndü :)) 9 ayı atlatıldık hep beraber burda of ne güzel olurdu
yaaa keske onceden bılsem almazdm bunları 2 paket aldlm hemde ooof kalmazsam bu ay alırım ondanda aklımdaaKuzm bu farklıymışım yumurtlama sağlayan foliclerdennn bu
Hayırlısı olsun inşallah gelip burdan hamiş haberi verirsin :)) cok pahalı o kaça aldınIste baya iyi gelmiş herkeze bende yarin baslycam bakalim
Bende önceden bilmıyordum folica 30 içiyorum bunun üçüncü kutusunu aldığım zaman ögrendim keşke dedim önceden öğrenseydim folic asit içe içe vitamin dağıtacaz etrafa artıkayyy oo gunler yakında eminim
yaaa keske onceden bılsem almazdm bunları 2 paket aldlm hemde ooof kalmazsam bu ay alırım ondanda aklımdaa
Seninki hangisinden canim mavi olanından mi pembe olandan miIste baya iyi gelmiş herkeze bende yarin baslycam bakalim
aynn ya hahahha hayırını görelimm inşALLAHBende önceden bilmıyordum folica 30 içiyorum bunun üçüncü kutusunu aldığım zaman ögrendim keşke dedim önceden öğrenseydim folic asit içe içe vitamin dağıtacaz etrafa artık
Sana reis diyesim geliyor kuzumaynn ya hahahha hayırını görelimm inşALLAH
ahahahha ismim zor isim normaldede nikimde zor hahahah ismim REHİLE bu aradaSana reis diyesim geliyor kuzum
evet tadı kötü ama içine bir tane de kayısı çayı ve 1 kabuk tarçın atıyorum iyi oluyor tadı aklında bulunsunben alışamadm ıhlamura yaiçemıyorum
bizim memleketde yok ondan ilk defa denedm burda degişik geldievet tadı kötü ama içine bir tane de kayısı çayı ve 1 kabuk tarçın atıyorum iyi oluyor tadı aklında bulunsun
İlk defa duydum anlamı neahahahha ismim zor isim normaldede nikimde zor hahahah ismim REHİLE bu arada
okurken bile insanın yüzü gülüyor benim temiz kalpli arkadaşlarımYa okadar güzel olur ki sizi çok sevdim ben Ya inşaatlar. Hepımız kalsakta bu konıusmalar yerine şikayet ler yapsak oram agrıyo buram agrıyoooo bugun kustum şugun basım döndü :)) 9 ayı atlatıldık hep beraber burda of ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?