Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ovu testim silikleşdi ya yapmayayım demi artk son kez yarn yapayımmı sizce

hamilelerde ovülasyondan 1 hafta sonra lh artmaya başlıyormuş gittikçe koyulaşıyormuş olmazsa ona sakla testleri
testim cok 10 gun sonuna yapcammm ayy heycan bastı ztn 11 gun sonra adet olmam gerek hahaha

Bugun limonlu suya da basladım hayırlısıyla iltihap falan varsa sökülsün diye kızlar aklınızda bulunsun İdrar yolu enfeksiyonunuz varsa da kalamazsınız ben de kronik tekrarlayan emfektiyon var yılda iki uç kez kasık agrı şikayetiyle giderim antıbıyotık iğne yazarlar bırkac ay sallar beni öle yani

infeksiyon oldugunu nasl anlarm

infeksiyon oldugunu nasl anlarm
Sulu akıntın olur şeffaf gibi ve kasık ağrısı olur ama cok rahatsız edici şekilde olur dayanmazsın yani anlamayan tedavi olmayanlardada ilerleyen zamanlarda ateş falan da yapıyo biyokimya baktıklarmı sana hiç olsa sölerlerdiii

şukur yok o zmn bende ben sadece bu donemde sıddetli acı cektm kasıklarmdan bu gun iyim akşam oluyo cok aklma geldi corap giyeyim hahah pek sevmem ama gerekli

şukur yok o zmn bende ben sadece bu donemde sıddetli acı cektm kasıklarmdan bu gun iyim akşam oluyo cok aklma geldi corap giyeyim hahah pek sevmem ama gerekli
Aynen ayaklarını üşütme benim eşim kansız herslde cok üşüyor bizim ev Nisa’n ayına geldik bak hayla sıcacık evde atletle dolaşıyorum düşün heray 400 e yakın fatura ödüyoruz hiç soguk olmaz olması gerektiğinden daha da sıcak olur yemek yaparken pişiyorum yaa

ayy ben sevmem sıcak benmde eşim sever sıcak hahaha bende kışın bile şort atlet dolaşırım bu dönemler ayakları üşütmeyeyim zaten bize sıcak yasak sperm yaşaması için banyo felan sıcak suyla yıkanmayın aşırı sıcak yani siz bişeyler içtiniz canm cekti kalktm demliği yaktm yeşil cay içeyimbizim ev sobalı bu sene kutuluyorum soba yakmaktan

Eklentiler

• 15866940562215410273775005553155.webp
    111 KB · Görüntüleme: 16
Başka eve mi taşımıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…