ALLAHIN sevimlisi demek normalde REHİLE DEĞİL SİZİN ALFEBEDE YOK O HARF ÖYLE OLUYO A HARFNİN YUMŞAĞIİlk defa duydum anlamı ne
aklında kalmasın yap yine silik çıkar muhtemelenkızlar ovu testim silikleşdi ya yapmayayım demi artk son kez yarn yapayımmı sizce
evet ama bugun carlamıs oluyor galiba dimikızlar ovu testim silikleşdi ya yapmayayım demi artk son kez yarn yapayımmı sizce
tamam canmaklında kalmasın yap yine silik çıkar muhtemelen
Yapma artık bence ya elindekini bosa harcama istersenkızlar ovu testim silikleşdi ya yapmayayım demi artk son kez yarn yapayımmı sizce
evet bu gun siliktievet ama bugun carlamıs oluyor galiba dimi
hamilelerde ovülasyondan 1 hafta sonra lh artmaya başlıyormuş gittikçe koyulaşıyormuş olmazsa ona sakla testleritamam canm
değerlendireym o zmn sadeceYapma artık bence ya elindekini bosa harcama istersen
testim cok 10 gun sonuna yapcammm ayy heycan bastı ztn 11 gun sonra adet olmam gerek hahahahamilelerde ovülasyondan 1 hafta sonra lh artmaya başlıyormuş gittikçe koyulaşıyormuş olmazsa ona sakla testleri
ayyyy hadi inşallah ilk hamişimiz olursuntestim cok 10 gun sonuna yapcammm ayy heycan bastı ztn 11 gun sonra adet olmam gerek hahaha
infeksiyon oldugunu nasl anlarmEki Görüntüle 2618454 Bugun limonlu suya da basladım hayırlısıyla iltihap falan varsa sökülsün diye kızlar aklınızda bulunsun İdrar yolu enfeksiyonunuz varsa da kalamazsınız ben de kronik tekrarlayan emfektiyon var yılda iki uç kez kasık agrı şikayetiyle giderim antıbıyotık iğne yazarlar bırkac ay sallar beni öle yani
bide okurken beni dusun kalbim küt kütayyyy hadi inşallah ilk hamişimiz olursunay yazarken bile heyecanlandım
Sulu akıntın olur şeffaf gibi ve kasık ağrısı olur ama cok rahatsız edici şekilde olur dayanmazsın yani anlamayan tedavi olmayanlardada ilerleyen zamanlarda ateş falan da yapıyo biyokimya baktıklarmı sana hiç olsa sölerlerdiiiinfeksiyon oldugunu nasl anlarm
şukur yok o zmn bende ben sadece bu donemde sıddetli acı cektm kasıklarmdan bu gun iyim akşam oluyo cok aklma geldi corap giyeyim hahah pek sevmem ama gerekliSulu akıntın olur şeffaf gibi ve kasık ağrısı olur ama cok rahatsız edici şekilde olur dayanmazsın yani anlamayan tedavi olmayanlardada ilerleyen zamanlarda ateş falan da yapıyo biyokimya baktıklarmı sana hiç olsa sölerlerdiii
Aynen ayaklarını üşütme benim eşim kansız herslde cok üşüyor bizim ev Nisa’n ayına geldik bak hayla sıcacık evde atletle dolaşıyorum düşünşukur yok o zmn bende ben sadece bu donemde sıddetli acı cektm kasıklarmdan bu gun iyim akşam oluyo cok aklma geldi corap giyeyim hahah pek sevmem ama gerekli
ayy ben sevmem sıcak benmde eşim sever sıcak hahaha bende kışın bile şort atlet dolaşırım bu dönemler ayakları üşütmeyeyim zaten bize sıcak yasak sperm yaşaması için banyo felan sıcak suyla yıkanmayın aşırı sıcak yani siz bişeyler içtiniz canm cekti kalktm demliği yaktm yeşil cay içeyimAynen ayaklarını üşütme benim eşim kansız herslde cok üşüyor bizim ev Nisa’n ayına geldik bak hayla sıcacık evde atletle dolaşıyorum düşünheray 400 e yakın fatura ödüyoruz hiç soguk olmaz olması gerektiğinden daha da sıcak olur yemek yaparken pişiyorum yaa
Başka eve mi taşımıyorsunuzayy ben sevmem sıcak benmde eşim sever sıcak hahaha bende kışın bile şort atlet dolaşırım bu dönemler ayakları üşütmeyeyim zaten bize sıcak yasak sperm yaşaması için banyo felan sıcak suyla yıkanmayın aşırı sıcak yani siz bişeyler içtiniz canm cekti kalktm demliği yaktm yeşil cay içeyimbizim ev sobalı bu sene kutuluyorum soba yakmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?