Afiyet oksun canımmmm
evet canm ağusstosta. ev aldık bura mustakil kv kalıyoruz apartmandan aldk inşallah tamir bitmesinş beklıyoruzBaşka eve mi taşımıyorsunuz
üşümüşüm yaa oturdugum yerde haahah gel beraber olsun balımmAfiyet oksun canımmmmyarasın şifa olsun
canm daha var gibi ama her kesde ve teste göre değişe biliyo Sen değerlendir yinede yarın bidaha aynı saatde yapSizce pik mi kızlar yoksa daha koyulasmasi mi lazım ?
zaten iki gün önceyi ve 3gün sknrayı değerlendirmek lazımmışSizce pik mi kızlar yoksa daha koyulasmasi mi lazım ?
Canım bence daha var pik değil henüzSizce pik mi kızlar yoksa daha koyulasmasi mi lazım ?
Canım pik değil ama yarın yada diğer gün pik olur...Sizce pik mi kızlar yoksa daha koyulasmasi mi lazım ?
Eczaci yarin depodan getirtecek saglam 150 falan vardir benceHayırlısı olsun inşallah gelip burdan hamiş haberi verirsin :)) cok pahalı o kaça aldın
kaç tanesi o fiyataEczaci yarin depodan getirtecek saglam 150 falan vardir bence
1 kutu istekaç tanesi o fiyata
Bahsettiğiniz inofolic combiyse 90 TL olmuş kuzum 4 gün önce aldım1 kutu iste
Olur CanmKızlar Meryem suresine başlıyorum bugun 40 gün okumak gerekiyor Muş varmısınız beraber başlayalım gerçekten inanarak okuyanlar hamile kalıyormus daha bitirmeden hamile kalan cok olmuş sizsiz içime sinmedi valla
Olurmu bilmıyorum Arapçam yok canım Türkçesini okucammmOlur CanmAllah kabul etsin
Benimde Yok arapca İlla arpca okuncak doye bişey yoktur Bence Sonucta bi tek okumak değil anlamakta lazımOlurmu bilmıyorum Arapçam yok canım Türkçesini okucammm
Onu da bilmıyorum ama okucam canım Türkçesini derken arapca yine ama okunuşunu okucam anladınBenimde Yok arapca İlla arpca okuncak doye bişey yoktur Bence Sonucta bi tek okumak değil anlamakta lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?