- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Amin canımcım amiiiinnnnYaaa yerim seni çok teşekkür ederim inşallah vardırAllahım hepimizin sesini duyarda hepimize nasip eder kuzum
Günaydın canımGünaydın kızlaaarr yada Tünaydın mi desem
Hayıt FSH mi yukseltti canm bırakmak zorunda kaldım. İns 3 ay kullancam sağan kuru aslan pençesi ve Civan percemi ni . İnofolic te kullanıyorum canm bakalım herşeyin hayırlısı olsun. Bu arada ovulasyon testi de ypiyorum.Aynen canım ama bu bitkileri düzenli kullanmak lazım hayıtı bırakma canım
İlk adetin nasıldı kuzumKuzum benim parçalı değildi ama kanamam sonlara doğru leke leke olsa da uzun sürmüştü...
İşte ben o sebepten hep içtim kuzumCanım ben yumurtlayamıyorum ki bırakırsam hiç adet olamam diye korkuyorum nasıl olacak
Acaba çok mu içtin, çünkü fsh ı yüksek olanlar da düşürsün diye hayıt içiyorHayıt FSH mi yukseltti canm bırakmak zorunda kaldım. İns 3 ay kullancam sağan kuru aslan pençesi ve Civan percemi ni . İnofolic te kullanıyorum canm bakalım herşeyin hayırlısı olsun. Bu arada ovulasyon testi de ypiyorum.
Ben de içtim işteİşte ben o sebepten hep içtim kuzum
Kuzm benım lh yüksek fsh normal lh yüksek olunca adet göremiyorsun PCOS oluyon yanş ben adet olmak için içiyorumAcaba çok mu içtin, çünkü fsh ı yüksek olanlar da düşürsün diye hayıt içiyor
Benımde 3 gün kızzz tesedğfe bak beraber yumurtlucaz inşallah istermisin aynı gün hamile kalalımBen de içtim iştebu ikinci ayım ve şu an adetimin 3. Günü, sanırım yine adet olana kadar içerim ben bana güvenmiyorum kesin adet olamam
Sabah akşam içiyordum 12 gün felan kullandım. Aslan pençesi ile aynı işlevi görüyormuş . Bnde hayiti bıraktım aslan pençesi ne başladım. Hazirana kdr bitkisel kürler yapcam .21 gündür aslan pençesi ile Civan percemini karışık kullanıyorum. Yarında soğan kürü ne basliyacam. Bakalım hayırlısı olsunAcaba çok mu içtin, çünkü fsh ı yüksek olanlar da düşürsün diye hayıt içiyor
Aynen bnm lh 20 kusurlerde FSH ise 4 spor ypiyordum düzenli adet oluyordum. Onunda etkisi çok var .lh dusurebilsem yumurtalarim büyüyecekKuzm benım lh yüksek fsh normal lh yüksek olunca adet göremiyorsun PCOS oluyon yanş ben adet olmak için içiyorum
Benim de lh 22 canım yumurtlama testleri bi işe yaramıyo o yüzden yumurtlama günlerini nasıl anlıyosunAynen bnm lh 20 kusurlerde FSH ise 4 spor ypiyordum düzenli adet oluyordum. Onunda etkisi çok var .lh dusurebilsem yumurtalarim büyüyecek
Klomene başladım klomenle bile büyümedi canm ovulasyon testi de kullanıyorum ama hiç pik görmedi m. Yumurtalarimiz var fakat buyumuyor. Çok dirençli oldukları için ilaç bile fayda sağlamıyor. Lh düşürmeye çalışıyorum Civan percemi ile aslan pençesi kullaniyorum. Her ay adet görüyordum 33 gündür adette göremedim bu bitkilerden sanırım iyice sinir stres oldum.Benim de lh 22 canım yumurtlama testleri bi işe yaramıyo o yüzden yumurtlama günlerini nasıl anlıyosun
Benim aksine hep pik çıkıyodu hrp pik çıkmasıda kötü yine anlaşılmıyo yumurtlama günleriKlomene başladım klomenle bile büyümedi canm ovulasyon testi de kullanıyorum ama hiç pik görmedi m. Yumurtalarimiz var fakat buyumuyor. Çok dirençli oldukları için ilaç bile fayda sağlamıyor. Lh düşürmeye çalışıyorum Civan percemi ile aslan pençesi kullaniyorum. Her ay adet görüyordum 33 gündür adette göremedim bu bitkilerden sanırım iyice sinir stres oldum.
Haklısın canm oda zor lh düşürmeye çalış canm sende doktora gitti mi tedaviye felan başladın mı ihmal etme canm .Benim aksine hep pik çıkıyodu hrp pik çıkmasıda kötü yine anlaşılmıyo yumurtlama günleri
Lh FSH kaç canm .selam kızlar nasılsınız ???
ben sizce PKOS'muyum ya
hormonlarım güzel sıkıntı yok... yumurtamda çatlıyor....
ama geç gelişiyor... regl geç oluyorum
mesela 35-36 bazen 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?