ALLAH KABUL ETSİN CANIMOnu da bilmıyorum ama okucam canım Türkçesini derken arapca yine ama okunuşunu okucam anladın
Canım benim de aklıma geliyordu ama 40 gün aralıksız yapamam herhalde demiştim, o zaman yarından itibaren ben de başlıyorum okumaya, benim arapçam var ben de Arapça okurum hepimiz içinKızlar Meryem suresine başlıyorum bugun 40 gün okumak gerekiyor Muş varmısınız beraber başlayalım gerçekten inanarak okuyanlar hamile kalıyormus daha bitirmeden hamile kalan cok olmuş sizsiz içime sinmedi valla
Olur canım bende bu akşam başlıyorum Allah kabul etsin niyetimizi inşallah ben cok heveslendim herseyı demiyoruz birde bunu denesek nolur üstelik masrafsızzzzCanım benim de aklıma geliyordu ama 40 gün aralıksız yapamam herhalde demiştim, o zaman yarından itibaren ben de başlıyorum okumaya, benim arapçam var ben de Arapça okurum hepimiz içinAllah görüyor biliyor sonuçta hepimiz de okurken birbirimizi aklımıza getirelim olur mu
Bende adetim bittikten sonra başlıcam inşallah canim bende arapçadan hepimiz adına okucamCanım benim de aklıma geliyordu ama 40 gün aralıksız yapamam herhalde demiştim, o zaman yarından itibaren ben de başlıyorum okumaya, benim arapçam var ben de Arapça okurum hepimiz içinAllah görüyor biliyor sonuçta hepimiz de okurken birbirimizi aklımıza getirelim olur mu
Allah razı olsunBende adetim bittikten sonra başlıcam inşallah canim bende arapçadan hepimiz adına okucam
Kuzm hiç Bi bilgim yokİnşallah canım amiiiinben bu ay kullanırım diye arı sütü bal propolis karışımı satın almıştım ama kullanmadım daha sizce kullanayım mı yoksa birkaç ay daha hayıta devam mı etsem karıştırmasam mı ? Ne dersiniz
Kuzum kullanabilirsin hatta bu salgın döneminde bağışıklığını da güçlendirir. Şimdi başlayabilirsin zaten yumurtalarımız geç büyüyor hem büyüyüp çatlamasını erkene alır, hem yumurtanın kalitesini arttırır...İnşallah canım amiiiinben bu ay kullanırım diye arı sütü bal propolis karışımı satın almıştım ama kullanmadım daha sizce kullanayım mı yoksa birkaç ay daha hayıta devam mı etsem karıştırmasam mı ? Ne dersiniz
Olmazsa azar azar yiyeyim, belki işe yaramaya faydalı olurKuzum kullanabilirsin hatta bu salgın döneminde bağışıklığını da güçlendirir. Şimdi başlayabilirsin zaten yumurtalarımız geç büyüyor hem büyüyüp çatlamasını erkene alır, hem yumurtanın kalitesini arttırır...
Ben tahta minik bal kaşığıyla yiyordum kış döneminde grip olmamak için ben çok sık grip oluyorum ve ağır geçiyor o yüzDen kullanmştm bi dönem aksuvital di galiba.. Miniş bebiş olarak geri döner sana belkideOlmazsa azar azar yiyeyim, belki işe yaramaya faydalı olur ☺
Aynen ben de aksu vitalin aldım, sana faydalı olmadı mı Bebiş için, fayda görebildin mi biraz da olsaBen tahta minik bal kaşığıyla yiyordum kış döneminde grip olmamak için ben çok sık grip oluyorum ve ağır geçiyor o yüzDen kullanmştm bi dönem aksuvital di galiba.. Miniş bebiş olarak geri döner sana belkide
Bebeğim valla kararsız kaldım, hayıtı 3 ay sadece hayıt olacak şekilde içeyim diyorum bir yandan da ek takviye de mi yapsam diyorum bilemedim valla, olmazsa aklıma geldikçe bir kaşık yerimKuzm hiç Bi bilgim yokyalnıs yönlendirmek istemıyorum benc bukadar yuklenme kuzmmm
Ben o dönem kürtaj sonrası olduğu için korunuyodum kuzumAynen ben de aksu vitalin aldım, sana faydalı olmadı mı Bebiş için, fayda görebildin mi biraz da olsa
Şimdiden Allah kabul etsin canımCanmlar bende okuyacam insallah meryem suresi
Evet canim.Kızlar yeni bir şey daha öğrendimöncelikle haddime değil ama eşleriniz namaz kılıyor mu
Canım her namazda bitirip dua ediyoruz Ya 3 kere Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'. Diye okusunEvet canim.
Canım çok teşekkür ederim, o zaman kullanmakta fayda var, vaktini vermişsin çok saolBen o dönem kürtaj sonrası olduğu için korunuyodum kuzumAma internette arısütü val polenin gebelik şansını arttırdığına dair yazılar buldum senin için ekliyorum bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?