Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim de aklıma geliyordu ama 40 gün aralıksız yapamam herhalde demiştim, o zaman yarından itibaren ben de başlıyorum okumaya, benim arapçam var ben de Arapça okurum hepimiz için Allah görüyor biliyor sonuçta hepimiz de okurken birbirimizi aklımıza getirelim olur mu

Olur canım bende bu akşam başlıyorum Allah kabul etsin niyetimizi inşallah ben cok heveslendim herseyı demiyoruz birde bunu denesek nolur üstelik masrafsızzzz

İnşallah canım amiiiin ben bu ay kullanırım diye arı sütü bal propolis karışımı satın almıştım ama kullanmadım daha sizce kullanayım mı yoksa birkaç ay daha hayıta devam mı etsem karıştırmasam mı ? Ne dersiniz

Bende adetim bittikten sonra başlıcam inşallah canim bende arapçadan hepimiz adına okucam

Kuzm hiç Bi bilgim yok yalnıs yönlendirmek istemıyorum benc bukadar yuklenme kuzmmm

Kuzum kullanabilirsin hatta bu salgın döneminde bağışıklığını da güçlendirir. Şimdi başlayabilirsin zaten yumurtalarımız geç büyüyor hem büyüyüp çatlamasını erkene alır, hem yumurtanın kalitesini arttırır...

Olmazsa azar azar yiyeyim, belki işe yaramaya faydalı olur

Aynen ben de aksu vitalin aldım, sana faydalı olmadı mı Bebiş için, fayda görebildin mi biraz da olsa

Kuzm hiç Bi bilgim yok yalnıs yönlendirmek istemıyorum benc bukadar yuklenme kuzmmm
Bebeğim valla kararsız kaldım, hayıtı 3 ay sadece hayıt olacak şekilde içeyim diyorum bir yandan da ek takviye de mi yapsam diyorum bilemedim valla, olmazsa aklıma geldikçe bir kaşık yerim ya da yemem

Aynen ben de aksu vitalin aldım, sana faydalı olmadı mı Bebiş için, fayda görebildin mi biraz da olsa
Ben o dönem kürtaj sonrası olduğu için korunuyodum kuzum Ama internette arısütü val polenin gebelik şansını arttırdığına dair yazılar buldum senin için ekliyorum bak...

Eklentiler

• IMG_20200412_211724.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20200412_211622.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 17
Ben eşim için aldım ama şuan aklına geldikçe alıyor o da giseng de var ona aldığım arısütü bal polen de...

Kızlar yeni bir şey daha öğrendim öncelikle haddime değil ama eşleriniz namaz kılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…