Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba 2019 kasım ayında evlendim. Bekarken doktorlar polıskıstlık över var demişlerdi. Evlendikten sonra yumurtalıklarında bişey cıkmadı korunmyoruz. İkimizde doktor hamile kalabilirsin dedi.ben birde selecra antidepresankullanıyorum. 2 ay düzenli oldum ama geçen aydan beri yani 36 gündür olmuyorum. En son mart 24 te 27 kadar az kanama oldu aonra kahverengi leke geldı ve bidaha olmadım test yaptım ama negatif hastaneye gidemem virüsten dolayı ve ne yapıcagımı sasırdım cocuk cok istiyoruz. Ama hamilelik belirteleride yok antidepresan kullanan varmı aranızda hamile kalan hormonlarıma baktıramdım yardımcı olurmusunuz

Antidepresan hormon bozuyor bınu cok iyi bilşyorumda kullandığım o dönem için okadar pişmanım ki ondan sonra oldu ne ılduysa ondan önceleri sadece düzensiz adetim vardı antideprasandan sonra ilaçsız gelmez oldu !!!!

Kafayı yicem ya 3 gün oldu
NASIL GÖRÜNÜYOR?
İmplantasyon kanaması hafif lekelenme - sildiğinizde ortaya çıkan kan - veya bir astar veya hafif ped gerektiren hafif, tutarlı bir akış olarak görünebilir. Kan, servikal mukus ile karıştırılabilir veya karıştırılmayabilir.

Kanın vücuttan çıkmasının ne kadar sürdüğüne bağlı olarak çeşitli renkler görebilirsiniz:

Daha taze bir kanama açık veya koyu kırmızı bir gölge olarak görünecektir. Diğer vajinal akıntılarla karışırsa kan pembe veya turuncu görünebilir. BAk kırmızı da oluyormus

Kızlar Zekeriya’ peygamberin dua sı diyor anlamı Allahım hayırlısıyla bana soyumdan bir nesil ver diye dua etmiş anlamı buymuş ben de bi yerde okudum cok etkili diyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…