- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Ben de bunu aldım canım işe yarar sanırımBen eşim için aldım ama şuan aklına geldikçe alıyor o da giseng de var ona aldığım arısütü bal polen de...
Benimki kılıyor canımKızlar yeni bir şey daha öğrendimöncelikle haddime değil ama eşleriniz namaz kılıyor mu
Anlamı ne acabaCanım her namazda bitirip dua ediyoruz Ya 3 kere Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'. Diye okusun
Arkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınızben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤
Arkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınızben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤
Sen hamilesin bence kuzuımmKızlar hala adet olamadım ya kafayı yicem ne gelen var ne giden
Ya kırmızıyı görmesem sadece pembe şekilde gelse olabilir derdim de bildiğin kırmızı geldi kuzum yaSen hamilesin bence kuzuımm
nerde tatlımTurkcesiyle isim isim herkeze dua ediyoruz canm benm
Bi bakalım internetten dur bakalımYa kırmızıyı görmesem sadece pembe şekilde gelse olabilir derdim de bildiğin kırmızı geldi kuzum ya
Kafayı yicem ya 3 gün olduBi bakalım internetten dur bakalım
Antidepresan hormon bozuyor bınu cok iyi bilşyorumda kullandığım o dönem için okadar pişmanım ki ondan sonra oldu ne ılduysa ondan önceleri sadece düzensiz adetim vardı antideprasandan sonra ilaçsız gelmez oldu !!!!Merhaba 2019 kasım ayında evlendim. Bekarken doktorlar polıskıstlık över var demişlerdi. Evlendikten sonra yumurtalıklarında bişey cıkmadı korunmyoruz. İkimizde doktor hamile kalabilirsin dedi.ben birde selecra antidepresankullanıyorum. 2 ay düzenli oldum ama geçen aydan beri yani 36 gündür olmuyorum. En son mart 24 te 27 kadar az kanama oldu aonra kahverengi leke geldı ve bidaha olmadım test yaptım ama negatif hastaneye gidemem virüsten dolayı ve ne yapıcagımı sasırdım cocuk cok istiyoruz. Ama hamilelik belirteleride yok antidepresan kullanan varmı aranızda hamile kalan hormonlarıma baktıramdım yardımcı olurmusunuz
Rica ederim canım inşallah faydalı olurCanım çok teşekkür ederim, o zaman kullanmakta fayda var, vaktini vermişsin çok saol
Aynen canım bu aksuvital güzel marka güvenilir. Sağlıkla bebişe dönüşsün göbüşünde inşallahBen de bunu aldım canım işe yarar sanırım
Kuzum gebelik testini tekrarladın mı hiç dün yada bugün?Kızlar hala adet olamadım ya kafayı yicem ne gelen var ne giden
NASIL GÖRÜNÜYOR?Kafayı yicem ya 3 gün oldu
Yok yapmadım canimKuzum gebelik testini tekrarladın mı hiç dün yada bugün?
Yani esimle ben canim burda dglnerde tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?