Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ara ara bildiğin pembe renkte geliyo ara ara da afedersiniz kirmizi kırmızı bir sürü çizgiler geliyo. Ya ben önceden de bu şekilde başladığını gördüğüm için ihtimal vermiyorum açıkçası. Ama yarın sabaha kadar gelmezse sabah bi test yapayım diyorum

Kesinlikle yapmalısın kuzmm Bizede haber ver

Gunaydn Canm Ben ne demisdim amaaa Hadi test yap bu gun Guzel haberlerini bekliyorumm Demisdin dersinn

Tahmin edebiliyorum benim başımın ağrısını bi tek o kesiyor bırakamıyorum da başım tekrar agrıyor ama adet dönemin de geçti hamile degılım belirtileri yok baş dönmesi oluyo mide bulantısı oluyo ama sonuç negatif benimde oyle düzensiz adetim vardı antidepresan kullandığından beri kilo aldım düzenim bozuldu ama basımın ağrısına çok iyi geldi acaba antidepresan mi hamıle bırakmıyor kı

Günaydın canim yeni uyandım test yapacaktım aslında gene pembe gelince dedim heralde böyle böyle sökülecek yapmadım
yaaa yaps Lutfen yaaa ben senden cok merak ediyorum sonucum varmı evde obu testi bari yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…