Ya ara ara bildiğin pembe renkte geliyo ara ara da afedersiniz kirmizi kırmızı bir sürü çizgiler geliyo. Ya ben önceden de bu şekilde başladığını gördüğüm için ihtimal vermiyorum açıkçası. Ama yarın sabaha kadar gelmezse sabah bi test yapayım diyorumNASIL GÖRÜNÜYOR?
İmplantasyon kanaması hafif lekelenme - sildiğinizde ortaya çıkan kan - veya bir astar veya hafif ped gerektiren hafif, tutarlı bir akış olarak görünebilir. Kan, servikal mukus ile karıştırılabilir veya karıştırılmayabilir.
Kanın vücuttan çıkmasının ne kadar sürdüğüne bağlı olarak çeşitli renkler görebilirsiniz:
Daha taze bir kanama açık veya koyu kırmızı bir gölge olarak görünecektir. Diğer vajinal akıntılarla karışırsa kan pembe veya turuncu görünebilir. BAk kırmızı da oluyormus
Kesinlikle yapmalısın kuzmm Bizede haber verYa ara ara bildiğin pembe renkte geliyo ara ara da afedersiniz kirmizi kırmızı bir sürü çizgiler geliyo. Ya ben önceden de bu şekilde başladığını gördüğüm için ihtimal vermiyorum açıkçası. Ama yarın sabaha kadar gelmezse sabah bi test yapayım diyorum
Veririm tabi canimKesinlikle yapmalısın kuzmm Bizede haber ver
Zekeriya peygamberin evlat sahibi olmak için ettiği duaymış canımAnlamı ne acaba
Okusunlar inşallah o zaman canım teşekkür ederizZekeriya peygamberin evlat sahibi olmak için ettiği duaymış canım
GunaydinlarrHerkese günaydınlar
Gunaydn CanmYa ara ara bildiğin pembe renkte geliyo ara ara da afedersiniz kirmizi kırmızı bir sürü çizgiler geliyo. Ya ben önceden de bu şekilde başladığını gördüğüm için ihtimal vermiyorum açıkçası. Ama yarın sabaha kadar gelmezse sabah bi test yapayım diyorum
Antidepresan hormon bozuyor bınu cok iyi bilşyorumda kullandığım o dönem için okadar pişmanım ki ondan sonra oldu ne ılduysa ondan önceleri sadece düzensiz adetim vardı antideprasandan sonra ilaçsız gelmez oldu !!!!
Tahmin edebiliyorum benim başımın ağrısını bi tek o kesiyor bırakamıyorum da başım tekrar agrıyor ama adet dönemin de geçti hamile degılım belirtileri yok baş dönmesi oluyo mide bulantısı oluyo ama sonuç negatifAntidepresan hormon bozuyor bınu cok iyi bilşyorumda kullandığım o dönem için okadar pişmanım ki ondan sonra oldu ne ılduysa ondan önceleri sadece düzensiz adetim vardı antideprasandan sonra ilaçsız gelmez oldu !!!!
Bende aynı durumdayımKızlar hala adet olamadım ya kafayı yicem ne gelen var ne giden
merhaba hepmi geikmen olurBende aynı durumdayım
Günaydın canım..Herkese günaydınlar
Günaydın canimGunaydn CanmBen ne demisdim amaaa Hadi test yap bu gun Guzel haberlerini bekliyorumm Demisdin dersinn
yaaa yaps Lutfen yaaa ben senden cok merak ediyorum sonucum varmı evde obu testi bari yapGünaydın canimyeni uyandım test yapacaktım aslında gene pembe gelince dedim heralde böyle böyle sökülecek yapmadım
Tamam kız seni mi kırıcam ovu testi yapıcam ama önce sıkısmam lazımyaaa yaps Lutfen yaaa ben senden cok merak ediyorum sonucum varmı evde obu testi bari yap
Teşekkurler yaa cansınTamam kız seni mi kırıcam ovu testi yapıcam ama önce sıkısmam lazım
baya oldu demi varsa cıkması lazm ovu testedeTamam kız seni mi kırıcam ovu testi yapıcam ama önce sıkısmam lazım
Kendi adima umudum yok ama senin için bende heyecanliyimTeşekkurler yaa cansınhadi İnşAllah ikinci cizgiyi göreil sonrada benm ikinci çizgiyi görelimmm ayy heyacanlandmm
Yanı bugün 17. Günü oluyo oldu gene bayabaya oldu demi varsa cıkması lazm ovu testede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?