Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi adima umudum yok ama senin için bende heyecanliyim
bende kendimden umutlu degilim hiç bi hiss yok içimde hani bazıları hiss eder felan ya benm ne agrm var ne hiss içimde karma karışığım tabii daha erken ama ne bileyimolsa hiçmi ağrı olmaz diyom dunu degerlendiremedm ama her gunyaptk

bende kendimden umutlu degilim hiç bi hiss yok içimde hani bazıları hiss eder felan ya benm ne agrm var ne hiss içimde karma karışığım tabii daha erken ama ne bileyimolsa hiçmi ağrı olmaz diyom
Olmayabilir canim belirtisi olmadan hamile olan bir sürü insan var. Benim arkadaşımin 6. Haftadan sonra mide bulantisi olmaya basladi oncesine gram belirtim ya da hissettigim bisey yok diyodu

Olmayabilir canim belirtisi olmadan hamile olan bir sürü insan var. Benim arkadaşımin 6. Haftadan sonra mide bulantisi olmaya basladi oncesine gram belirtim ya da hissettigim bisey yok diyodu
bilmiyorum canm o kadar yutupta vidyo bakıyorum pco yumurtarmı felan filan işte doktorları dinliyom bide evde oturunca dahadamı kafaya taktı ne hayırlısı olsun canm ya senininde 2 saaatin kaldı hayırlısıyla hamiş oll

ohaa canm baya olmuş hahaha ben içimde yok bu ayda olmadı desemde yinede yaparım test sen iyi sabırlısın yapmamışsın
17. Gün derken ignenin 17. Günü diğer türlü olsa bende yapardım. Ya 12. Gün yaptım da koskocaman bir negatif gördüğüm için ihtimal vermiyorum üstüne bide adetmisim gibi oldu ondan yani yoksa bu lekelenmeler falan olmasa bende şüphelenirdim kesin

Keşke bi mucize olsa ve şuan hamile olsam ama değilim biliyorum. Sırf yapmak için yapıcam. Senin kac günün kalmıştı kuzum

Bu konuda hiç bir bilgim yok ne desem yalan olur

Keşke bi mucize olsa ve şuan hamile olsam ama değilim biliyorum. Sırf yapmak için yapıcam. Senin kac günün kalmıştı kuzum
benimmmm 23 nisan yani 10 gun ama hani geriye sayıp 14 gun yumutlama oluyo ya atarmı öne bilmiyorum 23 olmazsamda 26 olmam lazm

sadece değerlendirdigim gunleri felan yazdm sadece normalde sadece adet Döngumu rakibe kullanıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200413-114747_Flo.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 24
benimmmm 23 nisan yani 10 gun ama hani geriye sayıp 14 gun yumutlama oluyo ya atarmı öne bilmiyorum 23 olmazsamda 26 olmam lazm
Daha varmış senin baya. Şu aşamada belirti olması zaten imkansız. Sen niye belirtim yok diye kendini üzüyosun ki daha belli olmaz

Daha varmış senin baya. Şu aşamada belirti olması zaten imkansız. Sen niye belirtim yok diye kendini üzüyosun ki daha belli olmaz
canm belirti derken illa mide bulantısı felan değilde hani batma olurmu bilmiyorum karnımın içinde değişiklik işte benm kafa guzel hahahahah

Kızlar hamileliğin en erken belirtisi göğüs hassasiyeti ben koku hassasiyeti göğüslerim adet zamanında hassaslasırdı hiç ihtimal vermedim ama kokudan şüphelendim test yaptıgım da hamile olduğumu öğrendim anında haberiniz olsun

canm ne znm hıss etdn bunları adete kac gun kala yani

canm ne znm hıss etdn bunları adete kac gun kala yani
CAnım gebeliğimi öğrendiğimde geriye gittim ikinci haftada başlamış göğüs hassasiyetim tam söyleyemem bir buçuk haftada olabili 35.gündü koku hassasiyeti oldu o dönem yine adet beklıyordum hatta tarlusal içmitim koku olunca şüphelendik 36 gün test yaptım pozitif ama böle varla yok arası silik bir çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…