Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatta acayip uyumaya başlamıştım Buda en erken belirtisi

teşekkur ederim canm bende adete yakn hiss edersem söylerim bi belirti adetin kac gun gecti

Yok canim ya olsaydı çıkardı baya bi gün geçti yani illaki gösterirdi silik falan olsa bile.
Klomen böyle yaptı galiba adet olamiyorum resmen şaka gibi
yaa ozmn sökturucu flnmı içsen yaa cunki adet olmadıkca bunalıyo insan yaa offf

canm bıktırdım k.bakma yumurtalama gununden sonra bi kasmalar fln oldumu hiç yoksa sadece bumu

teşekkur ederim canm bende adete yakn hiss edersem söylerim bi belirti adetin kac gun gecti
İşte canm benım adet döngüm düzenli değil oyuzden bilmıyorum 28 gunde bir olmayı başbuğun alarak hesaplarsam 8 gün geçmiş öğrendiğimde ama o kadar erken değildir döngüm sanmıyorum 31 olabilir mesela Ozaman 5 gün geçmiş

canm bıktırdım k.bakma yumurtalama gununden sonra bi kasmalar fln oldumu hiç yoksa sadece bumu
Dediğin şey adet olma belirtilerine benziyorsa ole seyler yaşadım Kasıklarda tuhaflık. Oldu ama tarif edemem nasıl bişe yaşadığımı İnan bilmıyorum böle benı cok rahatsız etmeyen bi baskı ve sancı diyim Ne bıktırması canım ya bu topik neden var birbirimize yardımcı olmak için

evet anladm canm kasık agrıları ama rahatsız etmeyecek şekilde inşallah bu ayda yaşarsın aynı duyguları hisleri

evet anladm canm kasık agrıları ama rahatsız etmeyecek şekilde inşallah bu ayda yaşarsın aynı duyguları hisleri
Ya xanım cok istiyorum İnan evime bayram gelir ögün eşim cok mutsuz bana ne kadar belli etmesede ben Anlıyorum 5 kardeşler hepsi evli ben herkesin bir tane cocugu var en büyüğü 4 yasında hepsi benek yanı onları severken gözlerinin dolduğunu yakaladım okadar uzuluyorum ki birde bi kere hamilelik geçirdiğim için cok mutluydu görsen evimizi zaten sabah onu uğurlarken yapmıştım testi uca uça gitmişti işe aksama hastaneye gerçektik öğlen bi baktım kapıda bekleyemmiş akşamı :)) hamilelik süresince hiç iş yaptırmadı bana herseyi o yaptı yemek dahil hep uzandım dusuk tehlikem var diye yalnızlık la elimi bi işe atım kızardı cok mutluydu yine o günlere dönmek istiyorum Meryem suresinden cok umutluyum ben kuzmm

yaaa çok duygulandm canm yaa İnşallahyakın zamanda yaşaman dileğiyle HEpimizinde kızz sende hamile kalmışsın kalırsın yaaaa İşer yarar inşAllah bizim adımızıda zikr et bizim iiçinde dua et güzel hisler yaşamak için ben evin buyuk geliniyim eltiminde daha yok ben dusununce oda düşündü ama ne onda ne bende var oda cok zayf hep ben kendime kilodan olmuyo diyodum ama daha ondada yok tabii benm eşimde artk istiyo hemde en cok o istiyo dükkana her kes cocuğuyla geliyo diyo ben ne zaman bebeğimle gezcem ddiyo bu ay cook umutluydum ama bi andada aumudumu kaybetdim bilmiyorum niye

CAmım aynı ede mi yaşıyorsunuz benım elitimde ufaklıgından beri kiloluymuş ve 100 küsür kiloda Kalmış hamile o doğduğu zamanlar evlendik bizde hayla aynı kilolarda İnan onunla bir ilgisi yok sadece bu yumurtlama problemi olanlar genelde kilolu oldukları için ole dıyorlar bence

hyaır canm aynı evde değiliz zaten aynı evde olsak hahaha savaş çıkar ne o bana gelr ne ben ona gecen sene samimiydik çok kıskanc yaa onun için böylesi daha iyi evet onla alakası yokmus canm ben kendimi bildim bileli kiloluyum

Kuma kuma üstüne bibermişler elti elti üstüne binemezmişşş bu eltilerin arasında hep bir kıskançlık olur İnan ben kıskanmıyorum nedense eltim 36 yasında kaynım 43 hersşde dengimiz değil diye düşünüyorum benım gözümde bi yenge sadece ve cok iyi biri

canm biz aynı yaşıtıs hani ben buyuk gelinim işte o onu kıskandı ben ilk evlenecektim felan sanki ilk evlenince noluyo sonra kv benle daha samimi onu kıskanıyo ama kadın napsn benle kalıyo şu an ablasında 1 senedi yanımızda değil ama yani ben kimyasal gecirdiğimde haberi vardı aradım ağladm sevincden ama kimyasalmış yarını geldi bize bende deimki işte kalmadı olmadı dedim ohhh şükür dedi böylee yayıldı koltuğa niyekii dedim yaa dun bana değince sen test poztf diye dedimki kendi kendime yaa yine ilgi ona döncek diye bende eşime dedim manyak ya öyle şey denirmi dedi sonra yine densiz densz konustu kavga etdik bitti

ona ev alındı ben kv kalıyodum gelip bana nispet yapıyodu hiç sevmem 1 takma 2 takma yeter dedim yani şükür şimdide biz ayrılcaz yanı ayrı kalcaz benm kv hiç sorunum yok şükür

Aaa kuzmmm sen de kalmışsın işte kimyasal mimyasal sonuçta bir hamilelik döllenme gerçeklemiş Allah’ın izniyle yine kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…