Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ona ev alındı ben kv kalıyodum gelip bana nispet yapıyodu hiç sevmem 1 takma 2 takma yeter dedim yani şükür şimdide biz ayrılcaz yanı ayrı kalcaz benm kv hiç sorunum yok şükür
Aynen canımmben şu Meryem suresini okuyayım hazır abdestim varken yine gelir yazarım canım

Kizlar bende de pko var kilo var herşey var yani bir oğlum var ikinciyi deniyorum ama olmuyor . Acaba gynositol yada inofolic dışında başka vitamin kullanan varmı bu ay da onu deneyeyim

Kizlar bende de pko var kilo var herşey var yani bir oğlum var ikinciyi deniyorum ama olmuyor . Acaba gynositol yada inofolic dışında başka vitamin kullanan varmı bu ay da onu deneyeyim
merhaba canm İnşallah tez zamanda olur bebişin ben infolıc kullanyom sadece

BEnce çok kafaya takmayın derim yani . Psikoloji de çok etkiliyor bu durumu . Bende pkosluyum adet oldum olalı hiç düznli olmamışımdır . Bi anda çocuk yapmaya karar verdik dr a gittim klomen kullandım adetlermin düzensiz olduğu için sonrasında bir yumurtam buyuyp çatladı ikinci yumurtam çatlamadığı için çatlatma iğnesi vuruldum ve hemen o ay hamile kaldım . Allahıö herkesin gönlüne göre versin ama dediğim gibi takmayın kafaya neden olmuyor diye allahın bildiği bir zaman vardır

Glifor ve inofolic combi yi beraber denemenizi tavsiye ederim insülin direncinizi kırıp kilo vermenize yardımcı olur ve yumurtanızın kalitesini arttırır yumurtlamanıza yardımcı olur..

Glifor ve inofolic combi yi beraber denemenizi tavsiye ederim insülin direncinizi kırıp kilo vermenize yardımcı olur ve yumurtanızın kalitesini arttırır yumurtlamanıza yardımcı olur..
3 ay düzenli olmuştum benimde bu ay gecikdi 13 gündür olamadım bu ilaç lar adet getirirmi acaba koranadan dolayi doktorada gidemiyorum

aynn canm ben öyle kullanıyorum baya yumurta geliştiriyo

3 ay düzenli olmuştum benimde bu ay gecikdi 13 gündür olamadım bu ilaç lar adet getirirmi acaba koranadan dolayi doktorada gidemiyorum
adet getirirmi bilmiyorum canm yumurta geliştiriciliyi ideal farklı ilaca gecincede gecikme ola bilir bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…