allah allah ben hep ordan atiyorum sıkıntı var demek bu gunGoogle dan deniyorum olmuyor
Evet canım olmuyor nedense bugünallah allah ben hep ordan atiyorum sıkıntı var demek bu gun
ovu testi demi ikinci çizgi çok koyuysa bu değerlendir veya yarın ve sonraki 3 gunu değerlendirEvet canım olmuyor nedense bugün
iyi akşamlar canm özletdin kendini tamm sana yazarken sağ kasığımda sancı oldu amann İNŞ bebişim tutunuyodurKızlar merhabalarben bugün buzluma atıştırmalık hazırlamakla geçirdim topiğe giremedim, az önce şu arı sütü bal propolisin tadına bakayım dedim iğğğreeeennçççç, acaba bozulmuş mu bile dedim, tadı bu kadar mı kötü arkadaşlar
Tadının kötü olduğunu duymuştumKızlar merhabalarben bugün buzluma atıştırmalık hazırlamakla geçirdim topiğe giremedim, az önce şu arı sütü bal propolisin tadına bakayım dedim iğğğreeeennçççç, acaba bozulmuş mu bile dedim, tadı bu kadar mı kötü arkadaşlar
canm sen nasl oldunTadının kötü olduğunu duymuştum
Ayyy inşallahiyi akşamlar canm özletdin kendini tamm sana yazarken sağ kasığımda sancı oldu amann İNŞ bebişim tutunuyodur
Yani böyle nasıl desem normalde kötü tadı olan şeyleri yiyebilirsin ama bu berbat bişeyTadının kötü olduğunu duymuştum
Hâlâ aynı şekilde canim değişen bisey yok ve sinirlerim bozulmaya başladı artık çıldırıcamcanm sen nasl oldun
Hadi ya o kadar mı kötüYani böyle nasıl desem normalde kötü tadı olan şeyleri yiyebilirsin ama bu berbat bişey
qaliba bu ay adetin böyle sürcekHâlâ aynı şekilde canim değişen bisey yok ve sinirlerim bozulmaya başladı artık çıldırıcam
Böyle olan var mi ki ya bu anormal bisey gibi geldi banaqaliba bu ay adetin böyle sürcek
EvetHadi ya o kadar mı kötü
yok canm anormal tabiiBöyle olan var mi ki ya bu anormal bisey gibi geldi bana
Bırakınca mı böyle geciktin canım ?3 ay düzenli olmuştum benimde bu ay gecikdi 13 gündür olamadım bu ilaç lar adet getirirmi acaba koranadan dolayi doktorada gidemiyorum
Tüm yumurtlama belirtilerini yaşıyorum ben bu ikisi sayesindeaynn canm ben öyle kullanıyorum baya yumurta geliştiriyo
Yarın doktora gideyim bari adet söktürücü falan yazar onunla gelir belkiyok canm anormal tabii
Kuzum kaç tane yumurtanın geliştiğini söylemiş miydi doktorun ?Böyle olan var mi ki ya bu anormal bisey gibi geldi bana
Kuzum bozulmuş olabilir. Çünkü ben c-life ı yerken daha çok zorlanıyorumKızlar merhabalarben bugün buzluma atıştırmalık hazırlamakla geçirdim topiğe giremedim, az önce şu arı sütü bal propolisin tadına bakayım dedim iğğğreeeennçççç, acaba bozulmuş mu bile dedim, tadı bu kadar mı kötü arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?